Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Prada Candy Kiss (review)


Γεια σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Το καλοκαίρι ξεκίνησε με πολύ ζέστη - καλό μήνα!!! Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα άρωμα....



Prada Candy Kiss
eau de parfum
Ποσότητα: 30 ml
Τιμή: 60,00 ευρώ


Συστατικά: Οι νότες της κορυφής περιέχουν musk, οι μεσαίες νότες musk & άνθη πορτοκαλιάς & η βάση του αρώματος είναι musk & βανίλια.

Γενικά: Αυτό το άρωμα είναι σαν να το έκανα ειδική παραγγελία για μένα! Θα μπορούσε να λέγεται Prada candy kiss Stroumfita Smurf.... Το μύρισα για πρώτη φορά σε ένα περιοδικό.... ξέρετε που βάζουν καμιά φορά ένα χαρτί ποτισμένο.... Από τότε μου έγινε έμμονη ιδέα & δεν υπήρχε περίπτωση να μη το αποκτήσω, έστω & στα 30 ml. Φυσικά με έκπτωση & όχι στην αρχική του τιμή.... μου βγήκε στα 42,00 ευρώ.


Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πριν άρωμα της Prada. Το συγκεκριμένο λανσαρίστηκε φέτος την άνοιξη. Το είχα ψεκάσει στο χέρι μου 2 φορές σε επισκέψεις μου στα Hondos Center. Συνήθως έτσι κάνω πριν αγοράσω ένα άρωμα. Το τεστάρω! Μυρίζει για πολλές ώρες... & σε μένα την ίδια το μυρίζω επάνω μου αλλά & στους γύρω μου τους μυρίζει.



Είναι πολύ γλυκιά η μυρωδιά! Φρέσκια & ευχάριστη! (Πονοκέφαλος δεν παίζει εκτός κι' αν έχετε αλλεργία στις γλυκές μυρωδιές).... Θα μπορούσε να είναι ζαχαρωτό που μετατράπηκε σε άρωμα! Είναι νεανικό, λίγο sexy μα κυρίως εκλεπτυσμένο χωρίς όμως να είναι αυστηρό (τι σας λέω τώρα;).... Προσωπικά πιστεύω ότι θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε ηλικία, αρκεί η γυναίκα που το φοράει στο 80% της καθημερινότητα της να σκέφτεται ροζ.... :)


Δυστυχώς στα 30 ml το καπάκι βγαίνει & το μπουκάλι μετατρέπεται σε σταχτοπούτα. Στο κατάστημα που ήταν μεγάλο μπουκάλι (δεν πρόσεξα αν ήταν 50 ή 100 ml) το καπάκι του, είχε & αντλία & το πάταγες κατευθείαν. Επίσης το "καλαμάκι" (δεν ξέρω πως λέγεται) που τραβάει το άρωμα είναι διάφανο & δεν φαίνεται.



Αυτή είναι λοιπόν η τελευταία μου ανακάλυψη! Είναι μακράν η πιο αγαπημένη μυρωδιά που έχω συναντήσει! Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα; Περιμένω τα σχόλια σας....

Βιντεάκι για την προώθηση του αρώματος Άνοιξη 2016

Μπορείτε να με βρείτε στο Pinterest στο Twitter & στο Instagram

Ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ.......... 

20 σχόλια:

  1. Άσε φιλενάδα δεν πλήρωσα το λογαριασμό της ΔΕΗ για το Prada! Χααααχααααα..... Πέρα από πλάκα είναι super ουαου άρωμα! Δεν υπάρχει! Τέλειο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Πραγματικά είναι πολύ ωραίο! Σ' ευχαριστώ πολύ και φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  2. Το δοκιμασα μια μερα στo mall και ξετρελαθηκα, ειναι φανταστικο αρωμα! Ελπιζω να το πετυχω σε καμια πολυ καλη εκπτωση. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω αυτή τη στιγμή πρέπει να "τρέχουν" εκπτώσεις στα καταστήματα των καλλυντικών -30%... αφού σου άρεσε και εσένα τόσο αξίζει να το πάρεις... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία περιγραφή!με έπεισες να το γυρίσω σίγουρα!!! Να το χαρείς!φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου! Μύρισε το και αν είσαι του γλυκού σαν εμένα θα σου αρέσει σίγουρα. Μην το μυρίσεις αμέσως μόλις το ψεκάσεις... άσε να περάσουν λίγα δευτερόλεπτα... Όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερα μυρίζει. Αυτό το κάνει και διαφορετικό από πολλά, που όσο περνάει η ώρα χάνουν την αρχική τους φρεσκάδα και εξατμίζονται τελείως... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο φαίνεται! το απλό το Prada Candy μου είχε αρέσει πολύ θυμάμαι! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου άρεσε το candy πιστεύω με αυτό θα ξετρελαθείς.... Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία περιγραφή, θα το μυρίσω την επόμενη φορά που θα πάω στο Hondo. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αξίζει να του ρίξεις μια μυρωδιά... σου το προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά αν σου αρέσει το musk και η βανίλια.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  6. Όντως πολύ γλυκό άρωμα και μου άρεσε και μένα πολύ!
    Το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και χρόνια είναι το ultra violet από Paco Rabanne!
    Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το μυρίσω οπωσδήποτε την επόμενη φορά το ultra violet από Paco Rabanne μιας και μου το προτείνεις..... Κάποτε ήμουν πιο σταθερή στα αρώματα δεν άλλαζα μυρωδιές... το τελευταίο καιρό μ' αρέσει να δοκιμάζω διάφορα και κάθε εποχή συνήθως φορώ άλλο άρωμα.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  7. Όντως πολύ γλυκό άρωμα και μου άρεσε και μένα πολύ!
    Το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και χρόνια είναι το ultra violet από Paco Rabanne!
    Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έψαχνα να βρω 1 review με αυτό το άρωμα αλλά μόνο από ξένα blog έβρισκα ή από site τύπου Instyle που συνήθως διαφημίζουν τα προϊόντα παρά λένε προσωπική άποψη. Οπότε ναι πάνω στην ώρα. kiss kiss..... Στα sephora υπάρχει; Δεν πηγαίνω στα hondos βαριέμαι που γίνεται κακός πανικός εκεί μέσα kiss kiss....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θυμόμουν ότι το είχε αλλά τώρα που κοίταξα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα είδα πως δεν υπάρχει.... Τρέχει μια προσφορά όπου με την αγορά ενός αρώματος candy δώρο μια κρέμα χεριών candy kiss. Αυτό βρήκα εγώ.... Σου αφήνω το link τους όμως για να το κοιτάξεις και μόνη σου.... Φιλάκια!!!
      http://www.sephora.gr/

      Διαγραφή
  9. Πολυ ομορφη παρουσιαση κοριτσι μου!!! καλο μήνα και καλο καλοκαιριι σου ευχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι και σ'εσένα τα καλύτερα!!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φαίνεται φανταστικό :) Να το χαρείς :) http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει γίνει από τα πολύ αγαπημένα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή