Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Review: Insta Blur All-In-One by The Body Shop


Γεια σας! Εδώ & καιρό δοκιμάζω & τεστάρω δύο primer (ένα ματιών & ένα προσώπου) από τα The Body Shop. Πρόκειται για το Insta Blur eye all-in-one tinted concealer + primer colour intensifier & το Insta Blur all-in-one 5-action perfector. Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου.....





Insta Blur Eye All-In-One tinted concealer+primer colour intensifier The Body Shop
Ποσότητα: 10 ml
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Τιμή: 12,00 ευρω
e-shop The Body Shop Greece: εδώ
Γενικά: Είναι ένα primer ματιών που υπόσχεται βελτίωση της όψης καθώς & μεγαλύτερη διάρκεια των σκιών στα μάτια. Προσωπικά μια φορά ξέχασα να το εφαρμόσω & από τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανά ξεχάσω! Κάνει απαλή & λεία την περιοχή των ματιών. Δεν προσφέρει κάλυψη concealer αλλά προετοιμάζει την περιοχή γι' αυτό. Απλώνεται καλύτερα το concealer & διαρκεί περισσότερες ώρες. Θα μαζέψει κάποια στιγμή στις λεπτές γραμμές αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο χωρίς αυτό. Βοηθάει & σαν primer για τις σκιές αν & εγώ το προτιμώ μόνο ως βάση πριν το concealer. Χρειάζεστε μια μικρή ποσότητα & για τα δύο τα μάτια & θα σας κρατήσει πολύ καιρό πριν το αντικαταστήσετε. Μόλις μου τελειώσει σίγουρα θα το ξανά αγοράσω!


Insta Blur all-in-one 5-action perfector The Body Shop
Ποσότητα: 25 ml
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 24 μήνες
Τιμή: 15,00 ευρω
e-shop The Body Shop Greece: εδώ
Γενικά: Υπόσχεται ότι είναι προϊόν πέντε δράσεων: 1) Έλεγχος γυαλάδας για 10 ώρες, 2) Βελτιώνει την όψη των πόρων, 3) Βελτιώνει την όψη των ατελειών, 4) Εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας & 5) Επιμηκύνει τη διάρκεια του μακιγιάζ.
Πραγματικά ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί! Οι λιπαρές επιδερμίδες (όχι η δική μου πάντως μιας & έχω ξηρή) θα βρουν ένα σύμμαχο στο μακιγιάζ τους.  Εμένα μου άρεσε κάτω από τα καθημερινά-ελαφριά foundations μου επειδή τα έκανε πιο σταθερά & με διάρκεια. Δεν μου άρεσε όμως στα πιο σταθερά μου, επειδή ένιωθα πολύ στεγνή & αφυδατωμένη - γι' αυτό είπα ότι οι λιπαρές επιδερμίδες θα βρουν έναν καλό σύμμαχο. Τους πόρους -να τονίσω ότι δεν έχω έντονους- μου τους εξαφανίζει τελείως. Κάνει πολύ μαλακή την επιδερμίδα όχι όμως ενυδατωμένη. Αν θες να πεταχτείς μια στιγμή στο περίπτερο & δεν θες να βάλεις μεικαπ μπορείς να το εφαρμόσεις για να ομαλοποιηθεί η επιδερμίδα. Αυτό κι' αν θα σας κρατήσει πολύ καιρό μιας & χρειάζεται την ελάχιστη ποσότητα. Δεν θα το ξανά αγόραζα όχι γιατί δεν είναι καλό αλλά επειδή δεν κάνει για τις ανάγκες τις επιδερμίδας μου. Είμαι των πιο ενυδατικών προϊόντων ας πούμε! Το συνιστώ όμως σε μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες άφοβα.

Αυτή ήταν η σημερινή μου ανάρτηση! Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμη αν ήδη δεν έχετε δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα! Φυσικά περιμένω τα σχόλια σας!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο Twitter & στο Pinterest

Ως την άλλη φορά... τα φιλιά μου!!!!







14 σχόλια:

  1. Το σκεφτομουν και εγω να δοκιμασω καποιο απο τα primers του body shop γιατι εχω διαβασει γενικα καλες κριτικες. Το insta-blur μου φαινεται ενδιαφερουσα προταση για το δικο μου προσωπο που και λιπαρο ειναι και μεγαλους πορους εχει. Σ'ευχαριστουμε για το review! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Eva! Να το δοκιμάσεις... αυτή τη περίοδο είδα στο site τους ότι το έχουν πάει στα 11,25 ευρω οπότε συμφέρει περισσότερο. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. αναλυτικότατο post!!! και πολλες πληροφοριες! τελεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενδιααφερον ποστ! δε θα το δοκιμασω εγω γιατι εχω κανονικη προς ξηρη επιδερμιδα και σπανια χρησιμοποιω primer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ είμαι πολύ των primers αλλά που και που μπαίνω στον πειρασμό και να δοκιμάζω κάποια... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλό review!
    Το Primer για το πρόσωπο θα το δοκιμάσω.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Αν πιστεύεις ότι θα σου ταιριάξει δοκίμασε το! Φιλάκια και από μένα!!!!!

      Διαγραφή
  5. OMG I am in love with your style, thanks for sharing:)

    follow for follow?:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Waaa!! Really nice product dear! I must try this product~ Looks great! Thanks for sharing ^^

    Follow for follow via GFC and G+?

    Kisses,
    Official Seol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλά και αναλυτικά τα review σου. Δεν είχα διαβάσει ξανά κάποιο σχόλιο για αυτά τα προϊόντα αν και από ότι διάβασα εγώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τα 2! Φιλιά

    http://www.studyaboutfashion.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Για τα μάτια πιστεύω ότι είναι για όλους τους τύπους δέρματος! Αν νιώθεις ότι θα σου ταιριάζει και του προσώπου τότε σίγουρα σου αρέσει το ματ αποτέλεσμα, οπότε σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή