Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Review: "Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar"


Σοκολάτα είναι η απάντηση! Δε μας νοιάζει καν ποια είναι η ερώτηση..
Με αυτά τα λόγια καλως όρισαν τα Sephora στην σελίδα τους στο facebook την άφιξη της παλέτας σκιών Chocolate Bar της Too Faced! Εσείς θα αντισταθείτε στη σοκολάτα; Εγώ όχι!!!!
Γεια σας & πάλι.... Σήμερα στο επίκεντρο μου είναι η παλέτα σκιών Semi Sweet Chocolate Bar της Too Faced. Εννοείτε ότι από την μέρα που την απέκτησα όλες οι άλλες σκιές έχουν μείνει στο συρτάρι!
Κοριτσίστικη & σοκολατένια συσκευασία θα "δαγκώσεις" είναι σίγουρο! :)

Από κει & πέρα όμως θέλουμε να δούμε απόδοση & διάρκεια... Ας εξετάσουμε λοιπόν την παλέτα από μέσα που εκτός τον άλλον μυρίζει κακάο... (Αυτό το έκαναν για να μας βασανίζουν & να μας βάζουν να τρώμε συνέχεια γλυκίσματα! :) )

16 σκιές & ένα μεγάλο καθρεφτάκι (δεν έχω βγάλει το χαρτί του καθρέφτη γιατί έτσι κι' αλλιώς δεν τον χρησιμοποιώ). Η παλέτα δεν συνοδεύεται από κάποιο πινέλο. Αν θες ένταση χρειάζεσαι flat πινέλο... αν θες πιο διακριτικό αποτέλεσμα πιο φουντωτό πινελάκι... Κυρίως η ένταση του αποτέλεσματος εξαρτάται από το πόσο θα πιέσεις πάνω στη σκιά το πινέλο σου & κατόπιν στο βλέφαρό σου.... Η κάθε μία έχει το δικό της όνομα που είναι εμπνευσμένο από κάποιο γλύκισμα....


Η Licorine είναι ματ & η πιο μαύρη σκιά που έχω δει. Αντικαθιστά άνετα το μαύρο μολύβι. Με κοφτό πινελάκι μπορείς να σχηματίσεις τη γραμμή του eyeliner & να κάνεις ένα τέλειο cat eyes!
Η Coconut Creme (κρέμα καρύδας) είναι ματ & με την λιγότερη ένταση γιατί είναι στο χρώμα του δέρματος.
Η Nougat είναι ματ (ανοιχτοχρώμη νουγκατίνα) & πολύ ωραία για σκιαγραφήσεις με φυσικό αποτέλεσμα. Για κόγχη ιδανική. Καθημερινή & βολική. Για ασφαλή αποτελέσματα!
Η Truffled (τρούφα) είναι ματ (έντονο καφέ) & θέλει πολύ προσοχή επειδή έχει full ένταση, ενδείκνυται για smoky eyes.
Η Hot Fudge (ζεστό φονταν) είναι σκούρο-καφέ-μοβ με shimmer αλλά για να δώσει full ένταση για smoky eyes θέλει λίγο πάτημα & παραπάνω περάσματα στο βλέφαρο.


Η Cocoa Chili (τσίλι κακάο) είναι ένας περίεργος συνδυασμός καφέ ματ χρώματος με full shimmer, σχεδόν το λες γκλίτερ. Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνει ακόμα & μόνη της χωρίς το συνδυασμό καμιάς άλλης σκιάς.
Η Pink Sugar (ροζ ζάχαρη) είναι ροζ-χρυσό & ουσιαστικά σκέτο γκλίτερ. Πολύ ευαίσθητη σκιά, στην προσπάθεια μου να κάνω swatch έσπασε..... Είναι ιδανική για βραδινό μακιγιάζ & για την εσωτερική γωνία του ματιού για extra φως!
Η Puddin' είναι ματ καφέ για γωνίες ή smoky eyes. Για καθημερινό μακιγιάζ θέλει ελαφρό πάτημα με το πινέλο.
Η Bluebberry Swirl (βατόμουρο που στροβιλίζεται) είναι η πιο διαφορετική σκιά απ' όλη την παλέτα. Μπλέ με shimmer. Όχι όμως έντονη & αυτό μας βοηθάει στο να μην αγχωνόμαστε για το πως θα την εφαρμόσουμε στο μάτι.
Η Peanut Butter είναι & ο λόγος που τελικά επέλεξα αυτή την παλέτα & όχι την άλλη Chocolate Bar με παρόμοια χρώματα. Κυριολεκτικά στο χρώμα του φυστικοβούτυρου, απόλυτα ματ κάνει για όλα τα μακιγιάζ. Την αγαπώ αυτή τη σκιά....:) 
Η Frosting (ζαχαροαλοιφή) είναι η κλασική bronze τέλεια σκιά. Ταιριάζει σε όλες - πάει με τα πάντα.


Η Rum Raisin είναι μία υπέροχη μεταλλική σκιά εμπνευσμένη από το ρούμι σταφίδας. Θα την αγαπήσετε σίγουρα!
Η Mousse (μους) είναι ματ (μου θυμίζει σκιές Mac) & ιδανική για να σχηματίσετε με φυσικό & όμορφο τρόπο την κόγχη του ματιού σας.
Η Caramel (καραμέλα) είναι λαμπερή & εντυπωσιακή. Για μακιγιάζ ιδιαίτερα που ξεχωρίζουν.
Η Bon Bon (ζαχαρωτό) είναι στην ίδια φιλοσοφία με την Caramel, απλώς έχει διαφορετικό χρώμα... πάει στο πιο ροζ-ζαχαρωτό!
Η Butter Pecan σαν βούτυρο, μεταλλική & ιδανική για κάτω από το φρύδι ή την εσωτερική γωνία του ματιού αλλά & για όλο το βλέφαρο ανάλογα το μακιγιάζ που θέλει ο καθένας.


Η παλέτα είναι μέσα σε ένα κουτάκι που στο πίσω μέρος έχει στοιχεία για τις σκιές & τα ονόματα τους. Ειδικά με primer οι σκιές διαρκούν πολλές ώρες! Ακόμα & λίγο με το concealer να αποχρωματίσετε τα βλέφαρα είναι αρκετό για να σας κρατήσουν σταθερές!


Συνοδεύετε από καρτελάκι με προτεινόμενα μακιγιάζ.
Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 12 μήνες.
Έχει 14 σκιές των 0,95 gr &
2 σκιές των 2,2 gr
Αρχική τιμή: 46,90 ευρω. (Προτιμήστε τις εκπτώσεις των Sephora )
Η εταιρεία Too Faced καθώς & όλα της τα προϊόντα είναι Cruelty Free καθώς είναι εγγεγραμμένη στις επίσημες λίστες. (Όχι πειράματα σε ζώα!) Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.



Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το review & ως το επόμενο θέμα.... να περνάτε υπέροχα, όχι τρώγοντας αλλά φορώντας Σοκολάτα!!!!! 

Επίσης μπορείτε να με βρείτε:
Στη σελίδα μου στο Facebook
Να καρφιτσώνω στο Pinterest 
Και στο Twitter



26 σχόλια:

  1. Γεια σου! Πολύ ωραίο άρθρο... τρέχω να την αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Εύη μου! Χαχα... είναι πράγματι πολύ όμορφη παλέτα! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ax :'( γιατί μου το έκανες αυτό;;; :Ρ είχα ξεχάσει την ύπαρξη αυτής της παλέτας και μου την ξαναθύμησες;;; θα τη ζητήσω για δώρο χριστουγέννων ή αποφοίτησης. χιχιχ :D φιλιάα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα!!!! Κανονικά πρέπει να κάνουμε μήνυση στα Sephora...::) Σίγουρα θα είναι ένα δώρο που θα απολαμβάνεις για αρκετό καιρό & χωρίς τύψεις μιας & δεν παχαίνει.... ομορφαίνει! Φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ti yperoxh pasousiash! Kai na mh thes tha thn agoraseis!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά τα παρουσίασες όλα πάρα πολύ ωραία! Φαίνεται σαν μια πολύ καλή παλέτα ωστόσο εγώ δεν φοράω σκιές..Θα την έχω ωστόσο στο μυαλό μου για κάποιο δώρο (ειδικά για φίλους chocaholics χεχε)!!!
    Πάντως μπράβο σου για αυτό το υπέροχο άρθρο!
    Πολλά φιλιά,
    Ειρήνη<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου για τα καλά σου λόγια!!!! Σε όποια το χαρίσεις θα την κάνεις πολύ ευτυχισμένη! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Υπέροχη παλέτα και υπέροχα χρώματα! Να κάνεις και μακιγιάζ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι είναι πολύ καλή παλέτα - ποιοτική και προσεγμένη με υπέροχους σοκολατένιους συνδυασμούς... Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται υπέροχη! Πραγματικά το review σου είναι εκπληκτικό κ τα swatches είναι υπέροχα! Περιμένουμε μακιγιάζ!! Φιλιά πολλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου! Ελπίζω να μπορέσω να δείξω κάποιο μακιγιάζ γιατί η παλέτα είναι πάρα πολύ καλή και μπορείς να βγάλεις πολλούς συνδυασμούς και φυσικών και smoky eyes μακιγιάζ... Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεροχη φαινεται να ειναι και αυτη , εγω θελω την κανονικη Chocolate Bar αλλα και παλι δεν ξερω αν θα την παρω γιατι ολο καταληγω να να χρησιμοποιω μονο μια με δυο σκιες και τις λυπαμε μετα χμμμ πολυ ωραιο review και τα swatches!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ Kate! Αυτό που περιγράφεις συνήθως το παθαίνω κι' γω αλλά με τις παλέτες που έχουν διάφορα χρώματα μέσα (πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο τιρκουάζ κτλ)... η συγκεκριμένη είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή γιατί τα χρώματα είναι κυρίως γήινα... αλλά σίγουρα, αν θεωρείς ότι θα καταλήξεις να χρησιμοποιείς μια-δυο τότε καλύτερα να μην την αγοράσεις γιατί δεν την λες και οικονομική!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή την παλέτα πρέπει οπωσδήποτε να την αποκτήσω!!! Σου έχω ένα βραβείο Στρουμφίτα μου! Αν θέλεις πέρνα το πάρεις http://www.anastasiasbeautysecrets.eu/2015/09/bloggers.html Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέρασα Αναστασία μου & είμαι πολύ χαρούμενη!!!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαινεται υπέροχη και..πεντανοστιμη! αγαπώ την too faced!
    kisses
    Mary
    fairymakeuptales@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' ευχαριστώ Μαίρη! Χαίρομαι που πέρασες από το blog μου! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ωραία παλετούλα!! Βέβαια αν κάνεις δίαιτα δεν είναι και ό,τι καλύτερο χαχαχα! Φιλάκια πολλά Στρουμφίτα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χα,χα!!!! Άσε τι έχω πάθει... δεν χρησιμοποιώ άλλες σκιιές από τότε που την πήρα και κάθε φορά που την ανοίγω μυρίζει και όλο ιδέες μου μπαίνουν να φάω σοκολάτα.... Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να μαι και εγωωω!!! η πρωτη μου επισκεψη στο μπλοκ σου... !!!! θα χαρω να τα λεμε συνεχειαα!!!! πολλα φιλακιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ' ευχαριστώ πολύ! Μόλις έγινα μέλος στο blog σου... εφόσον θες να τα λέμε - όπως κι' γω - σε περιμένω να κάνεις εγγραφή και στο δικό μου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βγαινει σε 2 αποχρωσεις ? Διοτι εγω εχω δει μια αλλη σε αλλες αποχρωσεις που μ αρεσε περθσσοτερο. Τί εννοει εχει διαρκεια ζωης 12 μηνες? Παιζει να την χρησιμοποιησει καποια μονο 12 μηνες κ να τελειωσει ή να την πεταξει αμα δεν τελειωσει? Τςλειο review φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι βγαίνει σε 2 αποχρώσεις. Εμένα μου άρεσε αυτή.... και η άλλη ωραία ήταν, αλλά αυτή ήταν πιο κοντά στα χρώματα που ήθελα. Συνήθως βάζουν ένα όριο ζωής στα καλλυντικά. Ίσως μετά από ένα σημείο και πέρα να μην έχει την απόδοση που είχε στην αρχή. Εμένα κάποια προϊόντα, μου "δουλεύουν" καλά και πέρα αυτού του ορίου που αναγράφεται στην συσκευασία... Προσωπικά δεν πετάω ένα προϊόν όσος καιρός και να περάσει εκτός κι' αν αρχίσει να μην δουλεύει καλά ή να μ' ενοχλήσει στην επιδερμίδα..... Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή