Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Προϊόντα μακιγιάζ & περιποίησης που ξανά μπήκαν στην καθημερινή μου ρουτίνα!


Πέρασε & το Πάσχα... Χρόνια πολλά & ελπίζω να σας βρίσκω καλά! Πήρα το καλαθάκι μου, που είχα μέσα τα πασχαλινά μου αυγά & το γέμισα με κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν & τα ξανά θυμήθηκα!  Έτσι λοιπόν στην σημερινή ανάρτηση θα σας μιλήσω για όλα εκείνα που είχα ξεχάσει πόσο υπέροχα ήταν.......



Apivita Cleansing foam face & eyes with olive & lavender (αφρός καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια με ελιά & λεβάντα)


Τύπος επιδερμίδας: Για όλους τους τύπους δέρματος
Ποσότητα: 200 ml
ΤΙΜΗ: 13,50 ευρώ (με την έκπτωση μου βγήκε στα 9,45 ευρώ)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: Μετά το άνοιγμα 6 μήνες
Το τέλειο καθαριστικό προσώπου! Δεν το αγαπώ για την αφαίρεση του μακιγιάζ, γιατί χρησιμοποιώ αδιάβροχα προϊόντα (μεικάπ-βάση για σκιές-μάσκαρα) που δεν τ' αφαιρεί. Είναι όμως πολύ καλό για την αφαίρεση ρύπων. Έχει πολύ πηχτή σύσταση & κάνει πλούσιο αφρό. Νιώθω ότι αναζωογονεί το δέρμα! Δεν μου έχει δημιουργήσει κοκκινίλες ή σπυράκια & δεν με τσούζει. Επειδή έχω ξηρή επιδερμίδα νιώθω μετά την εφαρμογή να με "τραβάει" λίγο αλλά το θεωρώ φυσικό για μένα. Με μια απλή ενυδατική μετά επανέρχεται στα φυσιολογικά η επιδερμίδα. Έχει περίεργη μυρωδιά, όπως είπε και η Μαρία από το blog "MyNonBoringWorld" μυρίζει κρεμοσάπουνο. Προσωπικά δεν με "χαλάει". Πολύ βολική συσκευασία, ένα πάτημα της αντλίας είναι αρκετό.

Vichy DermaBlend Fluid Corrective Foundation 16 HR


Απόχρωση: Νο 25 Nude
SPF: 35
Ποσότητα: 30 ml
ΤΙΜΗ: 22.55 ευρώ (με την έκπτωση μου βγήκε στα 15,79 ευρώ)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: Μετά το άνοιγμα 12 μήνες
Αν μου έλεγαν τι τίτλο θα έβαζες σε αυτό το μεικάπ θα έλεγα "τα πάντα όλα".... Έχει spf 35, φουλ κάλυψη, μεγάλη διάρκεια & τιμή κανονική. Ανταγωνίζεται το Double Wear της Estee Lauder που κοστίζει κοντά στα 50,00 ευρώ.


Αν ψάξω να βρω ένα μειονέκτημα είναι η συσκευασία (κλασικά vichy) όπου ξεχειλίζει & χάνεις προϊόν. Ως απόχρωση (το Νο 25 nude) ταιριάζει & σε μένα με σταρένια επιδερμίδα αλλά & το έχω δει σε μια φίλη μου, που έχει λευκή επιδερμίδα & μου είπε πως έχει το 25 nude. Για τις άλλες αποχρώσεις δεν έχω άποψη. Η συγκεκριμένη πάντως προσαρμόζεται στον χρωματικό τόνο. Δεν ξέρω αν θα το συνιστούσα σε αρχάριες γιατί θέλει να δουλεύετε κάπως γρήγορα το προϊόν στο πρόσωπο. Αν το έχετε με το μακιγιάζ τότε εδώ είστε!!!!

The Body Shop Camolile waterproof eye & lip make-up remover



Τύπος επιδερμίδας: Για όλους τους τύπους δέρματος
Ποσότητα: 150 ml
ΤΙΜΗ: 10,50 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: Μετά το άνοιγμα 6 μήνες
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο το ξανά θυμήθηκα γιατί η αδιάβροχη μάσκαρα από The Body Shop δεν αφαιρείται με κανένα άλλο ξεβαφτικό που υπάρχει εκεί έξω.... παρά μόνο με αυτό! Δεν ξέρω τι έχουν κάνει.... Για τη συγκεκριμένη μάσκαρα θα μιλήσω σε κάποιο άλλο post γιατί είναι μια κατηγορία από μόνη της.....
Αν εξαίρεση κανείς το εξωφρενικό 10,50 ευρώ που κοστίζει, κατά τ' άλλα είναι ένα πολύ αγαπημένο προϊόν, ειδικό για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Με ένα βαμβακάκι για το κάθε μάτι τα έχει αφαίρεση όλα. Δεν είναι λιπαρό, δεν τσούζει & γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι το αρνητικό.
Επειδή περιέχει χαμομήλι ενδείκνυται για ευαίσθητες επιδερμίδες & κάπου διάβασα ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όσες φορούν φακούς επαφής. Τώρα αν εννοεί ότι μπορείς να κάνεις ντεμακιγιάζ ενώ φοράς φακούς επαφής ? τι να πώ; Δε το έχω δοκιμάσει...... :)




The Body Shop Concealer Lightening Touch


Απόχρωση: Νο 01 Light
Ποσότητα: 3 ml
ΤΙΜΗ: 13,00 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: Μετά το άνοιγμα 6 μήνες


Αφού δοκίμασα κονσίλερ από Mac, Estee Lauder & μου "έσπασαν" τα νεύρα, ξανά γύρισα στην παλιά κλασική αξία του lightening touch. Βαρέθηκα τα βαριά κονσίλερ που θέλουν primer & πάλι θα τονίσουν γραμμές & θα αφυδατώσουν την περιοχή των ματιών. Το συγκεκριμένο συνδυάζει ότι ένα primer & ένα κονσιλερ μαζί. Δηλαδή ενυδατώνει αλλά & προετοιμάζει την περιοχή του ματιού για να βάλεις & κάποιο πιο καλυπτικό κονσίλερ από πάνω. Από μόνο του δεν είναι ότι πιο καλυπτικό αλλά στρώνει πολύ όμορφα στο μάτι για ένα πρωινό & γρήγορο μακιγιάζ. Η απόχρωση αν & ξεγελάει & φαίνεται σκουρόχρωμη δεν είναι. Δίνει φως κάτω από τα μάτια.....

Mac Lipstick Up The Amp


Κραγιόν: Amplified creme
Απόχρωση: Up The Amp
Ποσότητα: 3 g
ΤΙΜΗ: 19.50 ευρω


Το κραγιόν παντός καιρού όπως το λέω! Θεωρώ πως η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε κάθε εποχή! Το ξανά θυμήθηκα λοιπόν & αυτό.... Από τα καλύτερα κραγιόν της MAC. Συνδυάζει όλα όσα θέλω από ένα κραγιόν.... έχει καλή διάρκεια (ειδικά με μολύβι ενισχύεται ακόμα περισσότερο), όση ένταση θες, ανάλογα με το πόσο θα το πατήσεις & παράλληλα είναι ενυδατικό. Ελαφρώς γυαλιστερό όσο περνάει η ώρα στεγνώνει.

Αυτά ήταν λοιπόν τα καλλυντικά που ξανά θυμήθηκα & μπήκαν στην ημερησία διάταξη. Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας  & ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Pinterest στο Twitter & στο Instagram (Ναι, επιτέλους κατάφερα να κατεβάσω την εφαρμογή - τόσο άσχετη!)

14 σχόλια:

  1. Poly oraio arthro! Gia to bermablend ths vichy hthela na se rothso an antexei kato apo zesti? douleuo nyxta & apo ta fota idrono. filakia! (exo meikth lipari)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου για το σχόλιο σου! Εγώ που έχω ξηρή επιδερμίδα, μου ανταποκρίνεται πολύ καλά και στη ζέστη. Αν σκεφτείς ότι δεν φοραω καν πουδρα! Επειδή όμως νιώθω πως έχει ενυδατικούς παράγοντες το συγκεκριμένο μεικαπ θα σου πρότεινα να το σετάρεις με μία πούδρα.... Όχι απαραίτητα καλυπτική & βαριά... Ελπίζω να σε κάλυψα! Τα φιλιά μου 😘😘😘

      Διαγραφή
  2. Τι ωραια η φωτο με το πασχαλινο καλαθακι! Ο αφρος της Apivita και το ντεμακιγιαζ απο The Body Shop ειναι σταθερες αξιες και στη δικη μου καθημερινοτητα. Το κονσιλερ φαινεται ενδιαφερον, πρεπει να το δοκιμασω. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Εva μου!Το κονσιλερ σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Μπορεί να μην είναι τόσο καλυπτικό αλλά αφήνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια & είναι ιδανικό για πρωί & καθημερινό μακιγιάζ....😘😘😘

      Διαγραφή
  3. Για το καθαριστικό της apivita συμφωνούμε σε όλα! Έχει μπει κ μένα στα αγαπημένα π ξαναγοραζω πλέον. Αυτό το makeup το έχω δει πολύ τον τελευταίο καιρό. Μάλλον πρέπει να το δοκίμασω γτ έχουμε κ ίδιο τύπο δέρματος!!! Αχ κ το κραγιονακι μαρεσε πολύ είναι στα χρώματα μου!!! Τέλειο post!! Φιλάκια κοριτσακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν είχα πρωτοδιαβάσει το post σου για τον αφρό της Apivita είπα "αυτή είναι η πιο εύστοχη κριτική που έχω διαβάσει....".... Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις το makeup από vichy εννοείτε πως θα ήθελα να δω την γνώμη σου! Φιλιά και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια πολλα κοριτσι μου!!! το κραγιον της mac υπεροχοο!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα κοπέλα μου! Τον αφρό καθαρισμού τον βρήκα πρόσφατα σε συσκευασία των 300ml κι απευθείας τον αγόρασα. τον λατρεύω!! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αφρός της apivita είναι αυτό που είπες: Το τέλειο καθαριστικό προσώπου! Το dermablend το τελειώνω (δυστυχώς) και θα το αγοράσω ξανά σίγουρα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το dermablend μόλις το ξανα αγοράσα 😊 Ήταν να μη το θυμηθώ..... 😄 Σ' ευχαριστω κοπέλα μου.... Τα φιλιά μου ❤

      Διαγραφή
  9. το λαδακι ντεμακιγιαζ φαινεται υπεροχο...για να το ψαξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Φιλιά κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή