Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

5 προϊόντα μακιγιάζ που μόλις μου τελειώσουν τα αγοράζω ξανά # collab with Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναίκα


Γεια σας! Σήμερα με μεγάλη χαρά είμαι εδώ σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα από το blog "Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναίκα". Το σημερινό θέμα είναι 5 αγαπημένα μας προϊόντα που μόλις τελειώσουν τα ξανά αγοράζουμε. Διαβάστε το post της Κωνσταντίνας πατώντας εδώ. Πάμε ν' αρχίσουμε.....




Τα προϊόντα μακιγιάζ θα έχετε παρατηρήσει πως δύσκολα τελειώνουν, ειδικά αν έχεις αρκετά & ποικιλία.... Παρόλα αυτά ορισμένα που μας αρέσουν πολύ τα χρησιμοποιούμε τόσο που στο τέλος χρειάζεται να τα αγοράσουμε πάλι! Για μένα αυτά τα προϊόντα είναι για το καθημερινό μακιγιάζ. Είμαι σίγουρη γι' αυτά γιατί είναι δοκιμασμένα σε κάθε περίσταση & αισθάνομαι ασφαλής.

Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof

Νομίζω πως αυτή η μάσκαρα είναι το προϊόν που έχω αγοράσει πιο πολλές φορές από όλα τα καλλυντικά μου.... Έχει τεράστιο βουρτσάκι & δίνει όγκο. Δεν είναι από τις πιο βαριές αδιάβροχες που έχω χρησιμοποιήσει, παρόλα αυτά διαρκεί όλη μέρα & δεν πέφτουν υπολείμματα ούτε τρίβεται ή κάτι τέτοιο. Αφαιρείται εύκολα, εννοείτε με διφασικό προϊόν, απλώς δεν χρειάζεται & πολύ τρίψιμο. Επίσης μπορείτε να την βρείτε οπουδήποτε. Από καταστήματα καλλυντικών μέχρι & στο supermarket.  

Μολύβι φρυδιών The Body Shop No 02 Brunette

'Όπως βλέπεται στη φωτογραφία μου τελειώνει & θέλω να το ξανά αγοράσω. Μου αρέσει γιατί δίνει το χρώμα που θέλω στα φρύδια μου χωρίς να χρειάζεται να είμαι ειδικός για φρύδια.... γιατί μεταξύ μας δεν το έχω με το θέμα & βαριέμαι κι' όλας.


Στη φωτογραφία φοράω στα φρύδια το μολύβι από The Body Shop & στις βλεφαρίδες την Colossal. Τα φρύδια απλώς τα τονίζω γεμίζοντας κάποια κενά, δεν κάνω κάτι άλλο. Οι βλεφαρίδες μου δεν είναι, ότι είναι τελείως ανύπαρκτες αλλά θα έλεγα ότι δεν έχουν έντονο χρώμα & δεν φαίνονται.

Paint Pot Painterly Mac

Η βάση για τις σκιές από Mac προσωπικά μου έχει κάτσει πολύ καλά! Είναι αδιάβροχη που σημαίνει ότι για να αφαιρεθεί θέλει ειδικό προϊόν-ξεβαφτικό. Οι σκιές διαρκούν όλοι μέρα - αν θέλεις κοιμάσαι για μεσημέρι, δεν πάνε πουθενά. Το χρώμα είναι φυσικό & ταιριάζει σχεδόν σε όλες.


Παλιότερα την τοποθετούσα με το δάχτυλο στο μάτι, το τελευταίο καιρό με πινέλο. Όπως σας βολέψει, δεν έχει πρόβλημα & με τους δύο τρόπους απλώνεται περίφημα!

Eyeshadow No 15 Nude Korres

Αυτή η σκιά του Korres είναι τελείως ουδέτερη θα έλεγα σαν πούδρα για τα μάτια. Για φυσικό & καθημερινό μακιγιάζ. Την χρησιμοποιώ συνέχεια! Απορώ πως δεν έχει τύχει να μιλήσω μέχρι τώρα γι' αυτήν (ποτέ δεν είναι αργά).... Γίνεται ένα με το δέρμα του ματιού & πετυχαίνει το επιμελώς ατημέλητο που λέμε. Δηλαδή είσαι βαμμένος αλλά κάνεις ότι δεν είσαι. Συνδυάζεται άψογα με την βάση για σκιές Painterly από Mac. Το λέω αυτό για όσες παραπονιούνται ότι τους κάνει γραμμές τα paint pot από Mac... μπορούν να το σετάρουν με αυτή τη σκιά.

Foundation DermaBlend Vichy

Αυτό το foundation πάντα υπάρχει στα καλλυντικά μου! Ήδη έχω πάρει το καινούριο! Το καλό είναι ότι είναι σφραγισμένο οπότε θα το ανοίξω μόλις μου τελειώσει το παλιό μου (έχει μείνει λίγο ακόμα στην παλιά συσκευασία & θα την χρησιμοποιήσω μέχρι το τέλος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση μου πατώντας εδώ.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα που αγοράζω ξανά & ξανά! Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Ότι θέλετε να με ρωτήσετε γι' αυτά τα προϊόντα θα χαρώ να τα πούμε κάτω στα σχόλια!!!! Ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Pinterest στο Twitter & στο Instagram 

27 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά, μόνο το dermablend στην λευκή συσκευασία. Για εμένα είναι λίγο βαρύ και δεν το χρησιμοποιώ συχνά, όμως το φοράω σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θέλω αψεγάδιαστο πρόσωπο. Φιλιά κορίτσι μου και σ'ευχαριστώ!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ κι' γω Κωνσταντίνα! Τα φιλιά μου !!!! 💋💋💋💋

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικές οι φωτό σου... ενδιαφέροντα μακιγιάζ. Το μολύβι φρυδιών από τα the body πόσο κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Dermablend μου τελείωσε χθες και επειδή το χρησιμοποιώ συνεχόμενα τα τελευταία 2 χρόνια είπα να το αλλάξω αυτή τη φορά, αλλά θα το ξαναπάρω σίγουρα στο μέλλον! Απίστευτα καλυπτικό, αλλά το κακό είναι ότι αφήνει λεκέδες αν ακουμπήσει πάνω κάποιο ρούχο! Έχω δοκιμάσει αρκετές μάσκαρα από Maybelline γιατί θεωρώ πως είναι πολύ οικονομικές και ταυτόχρονα κάνουν καλή δουλειά, τη συγκεκριμένη που έδειξες όμως δεν την έχω τσεκάρει ακόμα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Penny μου, αφήνει χρώμα το dermablend αλλά εγώ αυτό το πεθαίνω με όλα, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Το πεθαίνω και με το double wear estee lauder να σκεφτείς.... Είναι ενοχλητικό αλλά το παραβλεπω όπως και το ότι μόλις το ανοίγω τρέχει άσκοπα προϊόν γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι οικονομικό σχετικά... Αν σου αρέσουν και σε βολεύουν τα μεγάλα βουρτσάκια σίγουρα να δοκιμάσεις και την colossal. Τα φιλιά μου και από μενα.... 💋💋💋💋💋

      Διαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει την Colossal και το DermaBlend.Η μάσκαρα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα την ξανά αγόραζα ευχαρίστως, το dermablend όμως ενώ είχα ενθουσιαστεί αρχικά με την αγορά του στην πορεία με δυσκόλεψε (δεν μου ταίριαξε,δεν το εφάρμοζα σωστά,δεν ξέρω...) πάντως το αποτέλεσμά του ήταν αρκετά βαρύ για τα δικά μου γούστα. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω βάση από mac.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το dermablend πιστεύω θέλει να δουλευτεί γρήγορα στο πρόσωπο... Ίσως γι' αυτό σε δυσκολεύει. Το χρησιμοποιούσα και παλιότερα που είχα λιπαρότητα στη ζώνη Τ.... Τότε δεν μου άρεσε τόσο όσο τώρα που η επιδερμίδα μου είναι κανονική/ξηρή. Από Mac έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα foundations... Μπορώ να πω ότι το αγαπημένο μου είναι το matchmaster που έχει πιο ενυδατική σύσταση και από τα πιο ματ το pro longwear (χωρίς να με ξετρελαίνει όμως το pro longwear)... Φιλάκια!!!! 💋💋💋💋💋

      Διαγραφή
  5. για το Painterly συμφωνω 1000%! θα το ξανα αγοράσω κι εγώ μολις μου τελειωσει! αξίζει όλα τα λεφτά του ;) φοριέται και με σκιά αλλά και μόνο του! τελειο! το make up απο Vichy θελω να το δοκιμάσω! εχω την μορφη που ειχε βγάλει σαν κρεμώδη πουδρα! αλλά το χρησιμοοποιώ σαν κονσιλερ αυτό! ηταν πλυ ακριβό και δε θα το ξαναπάρω! αλλά θα δοκιμάσω τη μορφη του σε σωληνάριο! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για το σχόλιο σου! Όντως το painterly είναι πολύ καλή βάση γιατί έχει αυτό το nude χρώμα που προσωπικά δεν έχω βρει σε άλλη εταιρεία! Το foundation σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι καλυπτικό με διάρκεια και σε αρκετά καλή τιμή!!! Φιλάκια!! 💋💋💋💋💋

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλές επιλογές!Θα ήθελα να δοκιμάσω το DermaBlend μιας και τώρα τελευταία το βλέπω πολύ συχνά,όπως και την Colossal της Maybelline.Βέβαια προτιμώ τις μη αδιάβροχες μάσκαρες γιατί μετά δυσκολεύομαι να τις αφαιρέσω.Όπως πάντα ακόμα ένα υπέροχο post!
    Μου έχει λείψει και μένα το blogging.Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις θα ξαναξεκινήσω και χαίρομαι που κι εσύ το συνεχίζεις!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσια μου, πάρα πολύ χάρηκα που είδα σχόλιο σου μετά από τόσο καιρό!!!!! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και γρήγορα να σε δούμε με μία νέα ανάρτηση!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!! 💋💋💋💋💋💜

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία πραγματακια!!! Υπέροχη συνεργασία κορίτσια μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου! Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχα...βαση σκιων δεν εχω. κραταω τη δικη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη nude σκια απο Korres την εχω και εγω κατευχαριστηθει, σιγουρα ομως θα δοκιμασω και το painterly απο MAC γιατι φαινεται πιο φωτεινο. Πολυ ωραια ιδεα η συνεργασια σας, μπραβο κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο συνδυασμός των δύο προϊόντων είναι καλύτερος! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραία συνεργασία κορίτσια! αυτό το Paint Pot το αγαπώ και εγώ,αλλά σκέφτομαι την επόμενη φορά να δοκιμάσω και το soft ochre. Πολλά φιλιά κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ! Αυτό με το soft ochre το σκέφτομαι και εγώ... φοβάμαι όμως μην μου είναι υπερβολικά λευκό και κάνει αντίθεση μα το δέρμα του ματιού μου.... Γιατί το painterly χρωματικά μου είναι εντάξει... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ αγαπώ το derma blend στην compact μορφή του οπότε ξέρω πόσο υπέροχο είναι!! το μολύβι του tbs φαίνεται πολύ καλό είναι σταθερό;; τα λέμε!!!!καλο μηνα κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό μήνα! Το μολύβι αυτό σε μένα είναι πολύ σταθερό (να τονίσω οτι έχω ξηρή επιδερμίδα)... έχω κάνει γυμναστική και αυτό ήταν εκεί.... Γενικά το φορούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειάζεται ανανέωση! Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ' ολα τα προΐόντα... θα πω οτι τις μασκαρες Maybelline απο οταν τις δοκίμασα.. που πρωτη φορα πρεπει να ημουν 20 χρονών δεν τις έχω αλλάξει!!!! ειναι φοβερες... απο τα αλλα δεν εχω δοκιμασει κανενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι η Maybelline είναι κορυφή στις μάσκαρα!!!! Ειδικά την colossal την αγοράζω τακτικά!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει το Dermablend το αγαπάω!!!! Είναι σαν δεύτερο δέρμα αλλά σε καλύτερη κατάσταση από το πρώτο.... Απλά απίστευτο... Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο από τα προϊόντα που έχεις αναφέρει αλλά η βάση της mac μου έκανε ένα κλικ. Πρέπει να το δω οπωσδήποτε. Φιλάκια πολλά

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή