Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Pharmacy Haul/Αγορές από Φαρμακείο


Γεια σας! Ευτυχώς πλέον, στα περισσότερα φαρμακεία, στα καλλυντικά έχουν εκπτώσεις 20%-30%.... Λέω ευτυχώς γιατί μπήκα τυχαία σε ένα φαρμακείο στο δρόμο μου, να πάρω ένα αντηλιακό & βγήκα με μια τσάντα πράγματα....



Μαντηλάκια καθαρισμού & ντεμακιγιάζ πρωτεΐνες γάλακτος Κορρές



Ποσότητα: 25 μαντηλάκια
Τύπος δέρματος: Όλοι
ΤΙΜΗ: 5,99 ευρώ (1+1 δώρο)

Γενικά, δεν έχω βρει μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που θα πω: "Φοβερά! Αυτά είναι!'..... Τα αγοράζω επειδή τα "πολλά" του μακιγιάζ πρώτα τα αφαιρώ με κάποιο μαντιλάκι & μετά συνεχίζω στην κανονική μου ρουτίνα. Στο μέλλον θα πω άποψη για τα συγκεκριμένα.....

Μόνιμη βαφή μαλλιών Abyssinia superior gloss colorant Korres



Απόχρωση: 12,0 special blonde
Ποσότητα: 50 ml
ΤΙΜΗ: 9,79 ευρώ

Από τι θυμάμαι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ βαφή μαλλιών (μόνο oxycreme) από Κορρέ αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Μόλις έπεσε το μάτι μου στην απόχρωση 12,0 λέω: "Έλα; Έβγαλε ο Κορρές τόσο ανοιχτόχρωμη βαφή;".... & έτσι είπα να δοκιμάσω.... Σίγουρα στο μέλλον θα πω τις εντυπώσεις μου κι' γω! Επίσης έμαθα πως ο Κορρές έβγαλε oxycreme 40. Οπότε μάλλον θα πρέπει να αγοράσω & το αντίστοιχο oxycreme & μετά να την δοκιμάσω..... Γενικά υπόσχεται 100% κάλυψη λευκών, μεγάλη διάρκεια & είναι χωρίς αμμωνία, parabens, σιλικόνες, mineral oil & ρεζορκίνη. Ίδωμεν όμως......


Gelee nacree au Monoi spf 30 Polysianes Klorane



Ποσότητα: 125 ml
ΤΙΜΗ: 16,50 ευρώ

Αυτό το αντηλιακό γαλάκτωμα είναι η 2η φορά που το αγοράζω. Είναι & για σώμα & για πρόσωπο. Καλύτερο θεωρώ πως είναι για το σώμα.... στο πρόσωπο βγάζει λιπαρότητα ακόμα & σ' εμένα που έχω ξηρή επιδερμίδα, ίσως γιατί έχει αντιγηραντική δράση, δηλ., είναι αρκετά ενισχυμένη σύνθεση. Επίσης έχει σίμερ... Ναι, θα λάμψετε ολόκληρες... & τέλεια μυρωδιά! Όταν το φοράω δεν έχει τύχει να καώ από τον ήλιο οπότε την κάνει τη δουλειά του! Τέλος είναι αδιάβροχο.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου γιαούρτι spf 30 Κορρές



Ποσότητα: 50 ml
ΤΙΜΗ: Το προϊόν ήταν δώρο μαζί με το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος-προσώπου σε σπρέι σε πακέτο προσφοράς με αρχική τιμή 19,80 ευρώ σε τελική μετά την έκπτωση 11,88 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε το πακέτο το άνοιξα και το σπρέι το χάρισα σε μια φίλη μου, οπότε δεν μπορώ να σας το δείξω. Την κρεμούλα αυτή την είχα & στο παρελθόν. Την αγόρασα για να την εφαρμόζω στο πρόσωπο πριν το μεικάπ. Επειδή την είχα πριν πολύ καιρό δεν θυμάμαι καλά λεπτομέρειες για το πως μου φαινόταν εκτός του ότι έχει πολύ ωραία μυρωδιά. Μόλις την δοκιμάσω περισσότερο θα πω εκτενέστερα εντυπώσεις.... Σίγουρα πάντως δεν είναι τόσο λιπαρή όσο η Polysianes. 


Black sugar Oriental lilly Violet eau de toilette Korres



Ποσότητα: 50 ml
ΤΙΜΗ: 26,80 ευρώ

Πριν πω οτιδήποτε γι' αυτό το άρωμα θα πω στον Κορρέ ότι επιτέλους πρέπει να δώσει ονόματα στα αρώματα του.... Γιατί τώρα όταν μας ρωτάνε "τι άρωμα φοράς;" πρέπει να αραδιάζεις όλα τα συστατικά του εκάστοτε αρώματος. Συνεχίζω.... Θα το βρείτε μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι. Το μπουκαλάκι του στην μία πλευρά γράφει τις βασικές νότες του αρώματος πάνω σε ροζ ετικέτα & στην άλλη είναι απλώς το τζάμι του. Από το λίγο που το έχω δοκιμάσει μου κάνει ότι είναι επίπεδου perfum. Δεν μένει παρά να το τεστάρω & κάποια στιγμή σε κάποιο review ή σε κάποιο άλλο θέμα να μιλήσω αναλυτικά.


Lip care bee princess bio-eco with honey με βιολογικό βερίκοκο & βιταμίνες Apivita



Ποσότητα: 4,4 gr
ΤΙΜΗ: 4,80 ευρώ

Γι' αυτή την αγορά ευθύνεται η Κωνσταντίνα από το blog kwnstantinan.blogspot.gr. Είναι από τα αγαπημένα της, μου το πρότεινε & είπα να το δοκιμάσω.... Προστέθηκε αμέσως κι' εμένα στα δικά μου αγαπημένα! Αν & είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχω & μ' αρέσουν. Είναι ένα lip balm που κολλάει στα χείλια & διαρκεί για ώρες κρατώντας τα χείλια ενυδατωμένα. Επειδή όμως είναι πολύ πρόσφατη αγορά δεν θα ήθελα να πω τώρα περισσότερα γιατί πρώτα θέλω να το δοκιμάσω αρκετά & ύστερα να πω τελική άποψη. Πάντως την ευχαριστώ γιατί έχω θέμα με το θέμα της ενυδάτωσης των χειλιών & πάντα ψάχνω για lip balm....

Αυτές ήταν οι αγορές μου! Σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτή την ανάρτηση! Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας & ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Twitter & στο  Pinterest.

18 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες αγορές. Έχω κι εγώ την αντηλιακή προσώπου του Korres και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Νομίζω θα την ευχαριστηθώ από το λίγο που την έχω δοκιμάσει... ακούω και πολύ καλά λόγια οπότε ναι... σε φιλώ κοπέλα μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Τα μαντηλακια δεν τα εχω δοκιμασει, ειχα παλιοτερα παρει καποια αλλα με ροδι της Korres και δεν μου αρεσαν καθολου. Περιμενω να μας πεις αν σου αρεσαν αυτα, οπως επισης και για την βαφη μαλλιων. Να χαρεις ολες τις αγορες σου! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα πω άποψη για όλα αυτά μέσα στα επόμενα post! Είμαι σε φάση που τα δοκιμάζω.... Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  3. Ενθουσιαστικα.... με τα "Μαντηλάκια καθαρισμού & ντεμακιγιάζ" και πολυ καλη τιμη... θα τα παρω να τα δοκιμασωωωω και εγω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος τα συγκεκριμένα.... Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου και φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Σίγουρα θα επέλεγα και εγώ πολλά από αυτά!
    Το άρωμα από τον Κορρέ νομίζω ότι το έχω δοκιμάσει τυχαία σε ένα φαρμακείο και μου άρεσε πολύ!
    Να τα χαρείς όλα!
    Πολλά φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρωμα προς το παρόν με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη! Τα δοκιμάζω ακόμα όλα βέβαια αλλά το συγκεκριμένο το έχω ξεχωρίσει... Σ' ευχαριστώ και φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  5. Σίγουρα θα επέλεγα και εγώ πολλά από αυτά!
    Το άρωμα από τον Κορρέ νομίζω ότι το έχω δοκιμάσει τυχαία σε ένα φαρμακείο και μου άρεσε πολύ!
    Να τα χαρείς όλα!
    Πολλά φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω καλοψωνισες χιχιχιχιχ. Να τα χαρείς όλα! Πόσο τέλειο να ψωνιζεις από ηλεκτρονικό φαρμακείο;;; Νομίζω είναι το καλύτερο μου!! Τα αρώματα του κορρε δεν ξέρω γτ αλλά δε μ γεμίζουν το ματι κ τα βρίσκω λίγο ακριβά. Την αντηλιακη την χαλβαδιαζα από πέρσι κ τελικά δεν την αγόρασαν παρόλο π την είχε πολλές φορές σε προσφορά 1+1.Είχα φαγωθεί να δοκίμασε της freziderm με χρώμα ή οποία με είχε απογοητεύσεις εντελώς αλλά τι να κάνω έπρεπε να τη βάλω. Φέτος πολύ πιθανόν να τη δοκίμασε κ να εγω!περιμένω reviews!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Όντως του έδωσα και κατάλαβε... χαχα... Προς το παρόν (εκτος απο το αντηλιακο απο klorane το οποιο είναι δοκιμασμένο και μου αρέσει) δεν μπορώ να πω γνώμη για τα υπόλοιπα...οπότε ναι, σύντομα σε κάποιο post!!!! 💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία προϊόντα όλα :) Να τα χαρείς!! Το lip care και το αρωματάκι θέλω να τα δοκιμάσω!! Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Αν και δε τα έχω τεστάρει ακόμα πολύ μπορώ να πω, πως τα δύο που ανέφερες μπορείς να τα αγοράσεις άφοβα.... Αξίζουν! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γεια σου κοπέλα μου!!! Να τα χαρείς όλα!!! Σ'ευχαριστώ για την αναφορά, κι ελπίζω να συνεχίσει να σου αρέσει το lip balm. Εγώ γενικά αγαπώ τα αρώματα του Κορρέ, και πολλά προϊόντα του, αλλά κάποια μαντηλάκια με ρόδι που είχα δοκιμάσει δεν μου άρεσαν. Ήταν στεγνά και δεν αφαιρούσαν τίποτα από το πρόσωπο. Φιλιά πολλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το lip balm από τι μέρα που το αγόρασα το φοράω ανελλιπώς και μπορώ να πω ότι όχι μόνο έχει γίνει το αγαπημένο μου αλλά έχει μπεί και στη Νο 1 θέση από όλα τα lip balm που έχω.... Τα μαντιλάκια όσο τα χρησιμοποιώ μου θυμίζουν τις περιγραφές που μου λέτε γι' αυτά με το ρόδι... Είναι στεγνά και κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη διαδικασία του ντεμακιγιαζ. Σ' ευχαριστώ για άλλη μία φορά και πολλά φιλάκια!!! 💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με για σου, πολύ όμορφες αγορές!! Έχω και εγώ την αντηλιακή προσώπου του Korres αλλά μου ήταν λίγο βαριά και την έδωσα στον άντρα μου. Πολλά φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ πολύ! Γενικά οι ενυδατικές με spf είναι λίγο βαριές. Δε με ενοχλεί τόσο στην συγκεκριμένη γιατί έχω ξηρή επιδερμίδα και άλλες που έχω δοκιμάσει μου φαίνονται ακόμα πιο βαριές! Αλλά θα δω πως θα πάει κιόλας... Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή