Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

My perfumes!!! (Τα αρώματα που έχω & η άποψη μου γι' αυτά)


Γεια σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Η άνοιξη είναι γεμάτη μυρωδιές.... & θα το έχετε διαπιστώσει από τις αποδράσεις σας στην εξοχή! Αν όχι, θα σας μεταφέρω μυρωδιές μέσα από το blog μου.... μιας & σήμερα θα σας μιλήσω για τα αρώματα που έχω αυτή τη στιγμή & την άποψη μου γι' αυτά......





Honeymania The Body Shop


Διάρκεια: eau de toilette
Ποσότητα: 30 ml
ΤΙΜΗ: 12,00 ευρώ
Βασικά συστατικά: Μέλι, λουλούδια

Γενικά: Είναι η 2η φορά που αγοράζω το συγκεκριμένο άρωμα & αυτό λέει πολλά! Πάλι μου τελειώνει & με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανά αγοράσω. Είναι γλυκό & λουλουδάτο (δεν μπόρεσα να βρω ποια ακριβώς λουλούδια περιέχει) & αν & eau de toilette  η διάρκεια του είναι άκρως ικανοποιητική. Το μοναδικό μειονέκτημα που βρίσκω είναι ότι δεν έχει πολύ ποσότητα & τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα. 


No 5 Chanel (απομίμηση αυθεντικού αρώματος)


Ποσότητα: 50 ml
ΤΙΜΗ: 15 ευρώ (αυθεντικό 60,00 ευρώ τα 35 ml)
Σύσταση: Οι νότες κορυφής είναι αλδεϋδες, νερόλι, Υλάνγκ Υλάνγκ, περγαμόντο & λεμόνι. Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας & τριαντάφυλλο. Οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, πατσουλί, μόσχος, μοσχογαλή, βανίλια, βρύα δρυός & βέτιβερ. (τις πληροφορίες τις βρήκα στο internet)

Γενικά: Με είχε φάει η περιέργεια τι είναι αυτό το άρωμα που τόσο διαφήμισε η Marilyn Monroe & έγινε ντόρος. Όταν τη ρώτησε ένας δημοσιογράφος τι φοράει το βράδυ όταν κοιμάται εκείνη του είπε: "Το Νο 5 της Σανέλ!!!!" & από τότε το άρωμα έγινε θρυλικό. Πέρα από τη  ιστορία της Marilyn η δική μου έχει ως εξής. Δοκίμασα το αυθεντικό αλλά δεν ξετρελάθηκα... ήταν & πανάκριβο & είπα άστο... Κάποια στιγμή το βρήκα σε ένα κατάστημα 15,00 & είπα δεν βαριέσαι... ας το δοκιμάσω & μπορεί να μ' αρέσει & μένα όσο & εκείνης... Απορώ πως έχω καταφέρει & το έχω φτάσει στην μέση. Εννοείτε έχω πολύ καιρό να το ξανά χρησιμοποιήσω γιατί κάθε φορά που το βάζω νιώθω σαν να είχα πάει σε κηδεία. Μου μυρίζει λιβάνι. Το κακό είναι ότι μυρίζει λιβάνι & στους οικείους μου... Τι φρίκη!!!! Από όλα τα συστατικά που περιγράφεται ότι έχει μου μυρίζει μόνο το πατσουλί. Από το ίδιο κατάστημα είχα πάρει & την απομίμηση του Manifesto του YSL. Το οποίο μου άρεσε & ως απομίμηση ήταν ακριβώς ίδιο με το αυθεντικό... οπότε δεν θεωρώ ότι δεν είχαν καλές απομιμήσεις.... 


White Musk Libertine The Body Shop



Διάρκεια: eau de toilette
Ποσότητα: 60 ml
ΤΙΜΗ: 24,00 ευρώ
Συστατικά: Στις νότες βάσης περιέχει ένα έντονο μείγμα από συνθετικά musks 
καρδιάς & στις υψηλές νότες Τούρκικο λουκούμι, ορχιδέα baby & κρέμα Chantilly.

Γενικά: Η συγκεκριμένη σειρά γενικώς έχει τιμηθεί άπειρες φορές από μένα! Το body butter το έχω πάντα & το φοράω συνδυαστικά με το άρωμα. Είναι πολύ γλυκό & πουδρένιο. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να διαρκεί περισσότερο & να μην χρειάζεται να το συνδυάζω με το body butter. Παρόλο αυτά πάντα υπάρχει στα καλλυντικά μου!


Black Sugar Oriental Lilly Violet Korres


Διάρκεια: eau de toilette
Ποσότητα: 50 ml
ΤΙΜΗ: 26,80 ευρώ
Συστατικά: Μαύρη ζάχαρη, oriental στοιχεία, πούδρα του Oriental Lily, βιολέτα & βανίλια. Στην κορυφή ένας συνδυασμός από ζεστές, πλούσιες νότες Caramel & Amber.

Γενικά: Αν & είναι eau de toilette έχει διάρκεια perfum. Το είχα φορέσει το πρωί & αργά το απόγευμα που συναντήθηκα με μια φίλη μου, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε όταν με είδε & πιο συγκεκριμένα μόλις με μύρισε, ήταν πιο άρωμα φοράω! Από τα καλύτερα αρώματα του Korres! Μου θυμίζει ακριβά οίκων, όπως το L de Lolita Lempicka. Είναι ένα ζεστό & γλυκό άρωμα & υπερισχύει η βανίλια. 

Αυτά ήταν λοιπόν τα αρώματα που έχω αυτή την εποχή! Αναμφίβολα το αγαπημένο μου είναι του Korres.... για τον απλούστατο λόγο ότι ένα άρωμα που αγόρασα με έκπτωση στα 18,76 ευρώ, έχει διάρκεια όπως ένα πανάκριβο perfum. Επίσης η μυρωδιά του είναι ένας γλυκός & ανατολίτικος συνδυασμός που το κάνει ξεχωριστό.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα; Όπως πάντα περιμένω την γνώμη σας & τις προτάσεις σας.... 


Μπορείτε να με βρείτε στο Twitter & στο Pinterest.

23 σχόλια:

  1. No 5 Chanel ..πιστευω οτι αυτο το αρωμα το χουν δοκιμασει ολες οι γυναικες ...εστω και μια φορα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 5 chanel δεν μ' αρέσει καθόλου μου θυμίζει άρωμα γιαγιάς! Έχω σκοπό να αγοράσω το honeymania! Δεν βγαίνει σ επερισσότερα ml; Μόνο στα 30;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να το πεις κι' έτσι.... Από όσο ξέρω μόνο στα 30 ml έχει!!! Τουλάχιστον εγώ πάντα σ' αυτά τα ml το αγοράζω και το βρίσκω... Φιλάκια 💞

      Διαγραφή
  3. Το 5 της Chanel για εμένα είναι πολύ βαρύ, θερωρώ ότι ταιριάζει σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, ίσως και πάνω από 40. Όταν βλέπω κοπέλες να φοράνε το συγκέκριμένο άρωμα τρελαίνομαι, αλλά είναι γούστα και δεν μπορώ να πω λέξη. Από chanel λάτρεψα το eau tendre είναι φρέσκο, γλυκό και νεανικό, ελαφρύ που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα γούστα. Δυστυχώς είναι πανάκριβο και δεν το έχω αγοράσει δεύτερη φορά σε αυθεντικό.... Φιλιά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω κάτι να γελάσουμε... Μία φορά φορούσα το no 5 και άκουσα ( σε ουρά σε πρακτορείο προπο για να πληρώσω τη ΔΕΗ) να λένε από πίσω μου " Λιβάνι μοιρίζει;"... Όπως καταλαβαίνεις ενιωσα τόσο άσχημα που το διαζύγιο ήταν οριστικό... Φιλάκια 💞

      Διαγραφή
  4. Το chanel no.5, αλλα και το chanel no.19, συμφωνω οτι ειναι για καπως πιο μεγαλες ηλικιες! Πιο αναλαφρα ειναι το Coco Mademoiselle αλλα και το Chance που ειναι το αγαπημενο μου. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι ειναι ακριβα οποτε, αν εχεις βρει καποιο αρωματοπωλειο που βγαζει καλα dupes αυτων των αρωματων ειναι μια χαρα. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το no 19 δε το έχω δοκιμάσει.... Το Mademoiselle το είχα παλιά... Όντως ήταν πολύ ωραίο μου άρεσε αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβο!!!! Φιλάκια 💞

      Διαγραφή
  5. Είχα το body butter από τη σειρά Honeymania της Body Shop και μπορώ να φανταστώ πόσο υπέροχο είναι και το αντίστοιχο άρωμα!
    Το Chanel το θεωρώ πολύ κλασικό και κατάλληλο για ηλικίες άνω των 60 :Ρ
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη σειρά honeymania καταφευγω όταν θέλω να ξεφυγω από τη white musk.... και στην προτεινω ανεπιφυλακτα!!! Για 60 και άνω συμφωνώ... Μη σου πω για 80 και άνω... Χαχα!!! Φιλάκια💞

      Διαγραφή
  6. white mask και channel 5, αγαπημένα και κλασσικά. τα άλλα δεν τα εχω δοκιμάσει ποτέ!!! για να τα βρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά! Σ' ευχαριστώ πολύ! Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα.... 😸

      Διαγραφή
  7. Δεν μου αρέσει καθόλου το channel 5!!! δοκίμασε Dior! πολλά φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και σ' ευχαριστώ πολύ! Έχω δοκιμάσει το miss Dior. Μου άρεσε αλλά δυστυχώς είναι πολύ ακριβή εταιρεία!!!! Σε περίοδο εκπτώσεων θα προσέγγιζα την dior..... 😘

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ και εγώ για το Channel 5. Το είχα αγοράσει σε απομίμηση από τα dust and cream και απορώ γιατί. Ίσως δεν κατάλαβα ακριβώς τη μυρωδιά γιατί δεν περίμενα να περάσει λίγη ώρα ώστε να μυρίσω καλύτερα το προϊόν. Με έψησες πολύ για το honeymania, θα το δοκιμάσω σίγουρα όταν τελειώσω το japanese cherry blossom που χρησιμοποιώ τώρα από τα mists του The body shop, το οποίο είναι πολύ ωραίο αν σε ενδιαφέρει να το δοκιμάσεις, είναι άκρως ανοιξιάτικο με λουλουδάτο άρωμα. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Το japanese cherry blossom το έχω σε λαδάκι.... Πραγματικά πολύ ανοιξιάτικο άρωμα και στην μορφή του λαδιού είναι και πολύ έντονο.... 😘

      Διαγραφή
  9. Το channel no 5 είναι για γυναικες 50και άνω κατά τη γνώμη μ και επιπλέον δεν ταίρι;ζει σε όλες. Το φοράει χρόνια η μαμά της κολλητης μ και το έχω συνδυάσει με εκείνη κ μου ταιριάζει πάνω της. Βγάζει κτ αριστοκρατικό σαν άρωμα αλλά με παραπέμπει σε λιβάνι. Όταν το πήρε η μαμά μ δεν μου άρεσε καθόλου πάνω της. Για γυναικες 30χρονων κ κατω δεν είναι σε καμιιιια περιπτωση, ούτε για δοκιμη! Ωραίο post. Μαρεσουν τα ποστ με αρώματα τελικά. Χιχι. Φιλιααα. Καλό Πασχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Πασχα κορίτσι μου! Χρόνια πολλά και σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά δύσκολο άρωμα το no 5... 😘

      Διαγραφή
  10. Το channel no 5 είναι για γυναικες 50και άνω κατά τη γνώμη μ και επιπλέον δεν ταίρι;ζει σε όλες. Το φοράει χρόνια η μαμά της κολλητης μ και το έχω συνδυάσει με εκείνη κ μου ταιριάζει πάνω της. Βγάζει κτ αριστοκρατικό σαν άρωμα αλλά με παραπέμπει σε λιβάνι. Όταν το πήρε η μαμά μ δεν μου άρεσε καθόλου πάνω της. Για γυναικες 30χρονων κ κατω δεν είναι σε καμιιιια περιπτωση, ούτε για δοκιμη! Ωραίο post. Μαρεσουν τα ποστ με αρώματα τελικά. Χιχι. Φιλιααα. Καλό Πασχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κλασικό το chanel. Επίσης κάποτε έπαιρνα και το white musk αλλά πολύ καιρό πριν. Τώρα το αγαπημένο μου είναι το Idylle Guerlain. Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά κοπέλα μου και σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου... Δεν έχω μυρίσει αυτό το άρωμα από Guerlain... οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα του ρίξω μια μυρωδιά... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραία η λίστα σου και καποια είναι όντως και απόλυτα διαχρονικά κομμάτια, όπως το Νο5 της σανέλ!! εγώ βέβαια θα πρόσθετα και αυτό το άρωμα https://www.atticabeauty.gr/brands/armani/proioda-omorfias/aromata/gunaikeia/?sortBy=NewProducts γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ, να λείπουν τα armani γυναικεία αρώματα από ένα review ..έχω μεγάλη αδυναμία σε αυτή την μάρκα!!Φιλιά πολλά και συνέχισε την ωραία δουλειά σου!μου αρέσουν πολύ όσα γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή