Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Προϊόντα κάτω από 10 ευρώ.... collab with Kwnstantina N


Απρίλιος.... ο αγαπημένος μου μήνας! Για την ακρίβεια ένας από τους αγαπημένους μου! Στην σημερινή ανάρτηση είμαι παρέα με την Κωνσταντίνα από το blog kwnstantinan.blogspot.gr για να σας μιλήσουμε για προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ. Για να δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας πατήστε εδώ. Έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.... 



<<Πριν αρχίσω θα ήθελα να τονίσω ότι κάποια προϊόντα έτυχε να βρίσκονται στο νεσεσέρ μου. Είτε από υπερκαταναλωτική μανία είτε από περιέργεια να τα δοκιμάσω κτλ... καταλαβαίνετε!!!! Αλλά κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ & γι' αυτό θα σας μιλήσω γι' αυτά. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μου αρέσουν ή ότι θα τα αγόραζα ξανά. Όπως επίσης υπάρχουν & αυτά που μου αρέσουν & φυσικά θα τα ξανά αγόραζα......>> 


ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ 



Coconut oil hair shine The Body Shop
TIMH:8,00 ευρώ*
Προϊόν styling σε στέρεα μορφή. Χρειάζεστε την μικρότερη ποσότητα αφού το προϊόν λιώνει στα χέρια & έτσι μπορείτε να δουλέψετε τις άκρες των μαλλιών σας. Μυρίζει καταπληκτικά & αν είστε & λάτρης της καρύδας τότε εδώ είστε!!!!!

Silver tone shampoo Farcon
ΤΙΜΗ: 5,05 ευρώ
Εξειδικευμένο σαμπουάν από την Farcom για την αποτροπή του κιτρινίσματος των ξανθών μαλλιών. Έχει πρωτεΐνες μεταξιού & προβιταμίνη Β5. Από προσωπική άποψη δεν ξηραίνει τα μαλλιά αλλά θέλει προσοχή στον χρόνο εφαρμογής. Αν παραμείνει πάνω από 3 λεπτά τότε σίγουρα θα αποκτήσετε τις πρώτες σας μπλε ανταύγειες... χιχι..... Γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί & σε γκρίζα μαλλιά αλλά για το αποτέλεσμα δεν έχω άποψη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



Vitamin E face mist The Body Shop
ΤΙΜΗ: 8,50 ευρώ*
Αν & προτιμώ περισσότερο με τη βιταμίνη C (αλλά κοστίζει παραπάνω από 10,00 ευρώ) που & που χρησιμοποιώ & με τη βιταμίνη Ε. Μου αρέσει πιο πολύ για πριν το μακιγιάζ, γιατί νιώθω ότι ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης & προετοιμάζει καλύτερα την επιδερμίδα για το μεικαπ. Δεν θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα για την σταθεροποίηση του μακιγιάζ αλλά σίγουρα η μυρωδιά του σε αναζωογονεί & το μακιγιάζ το φρεσκάρει ελαφριά.

Eye mask express beauty with grape & face mask express beauty with sea Lavender Apivita
ΤΙΜΗ: 3,20 ευρώ*
Οι μάσκες για την αντιγήρανση των ματιών & ενυδάτωσης προσώπου της Apivita σε mini συσκευασία, δηλαδή μέσα σε φακελάκια. Δεν βρίσκω ότι κάνουν κάτι το καταπληκτικό αλλά δεν κάνουν & κάτι κακό. Από τις δύο προτιμώ αυτή για τα μάτια επειδή τα ξεκουράζει αρκετά & βοηθάει τους μαύρους κύκλους. Για λεπτές γραμμές & ρυτίδες δεν νομίζω ότι κάνει κάτι.. Στο μπλε φακελάκι που είναι για ενυδάτωση προσώπου σε μένα προσωπικά δεν κάνει κάτι που αξίζει να σημειωθεί εκτός από μια αίσθηση δροσιάς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ



Handcare ενυδατική κρέμα χεριών με αλόη & μέλι Apivita
ΤΙΜΗ: 5,90 ευρώ*
Αυτή η κρέμα χεριών από την Apivita είχε μπει στην ανάρτηση "τα αγαπημένα καλλυντικά του χειμώνα" & αυτό λέει πολλά....Πατήστε εδώ για να τη δείτε! Κάνει επανόρθωση του σκασμένου δέρματος.

Ενυδατική σώματος με γάλα βαμβακιού, παπαρούνα & αμύγδαλο Le petit Marseillais
ΤΙΜΗ: 5,44 ευρώ  
Καταρχήν συγνώμη αν η μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά που έκανα είναι άκυρη!!!! Στα υπόλοιπα, είναι ένα καλό για την τιμή του γαλάκτωμα σώματος που ενυδατώνει & αρωματίζει ελαφριά το σώμα. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια ούτε η ενυδάτωση ούτε η μυρωδιά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ



Σκιές ματιών Art Deco (No 17, 24 & 273) & Manhattan (Passion Pink)
ΤΙΜΗ για Art Deco: 5,50 ευρώ
ΤΙΜΗ για Manhattan: 5,00 ευρώ
Οι τιμές στο περίπου γιατί έχουν περάσει 2-3 χρόνια που τις είχα αγοράσει... οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα πάντως είναι από τις πιο οικονομικές. Τα θετικά είναι, ότι είναι πολύ βολικές για νεσεσέρ & ταξίδια - οι Art Deco έχουν μαγνήτη & μπορείς να τις βάλεις σε ειδική παλέτα επιλέγοντας τα χρώματα που θες. Τα αρνητικά είναι ότι δεν έχουν καλή απόδοση & για διάρκεια.... θα χρειαστείτε οπωσδήποτε κάποιο primer ματιών. Προτιμώ λίγο παραπάνω τις Art Deco & ειδικά την Νο 24. Πολύ φυσική & ωραία για τη δημιουργία κόγχης του ματιού. Της Manhattan δε μου άρεσε γιατί δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενα. Δεν έχει καθόλου ένταση όπως νόμιζα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό με όλες τις σκιές της εταιρείας γιατί αποθαρρύνθηκα να αγοράσω άλλη. 



Μολύβια ματιών Νο 12 green white & Νο 6S golden Korres
ΤΙΜΗ: 9,80 ευρώ*
Πολύ μαλακά μολύβια ματιών με ιδιαίτερα χρώματα. Θα ήθελα να δοκιμάσω κι' άλλα στο μέλλον. Το Νο 12 ας γράφει green πιο πολύ προς μιντ πάει. Δροσερό & καλοκαιρινό μ' αρέσει ως γραμμή eyeliner ή για την εσωτερική υγρή γραμμή. Το χρυσό μου αρέσει ως βάση πριν τις χρυσομπρονζέ σκιές. Βοηθάει στο να τονιστούν περισσότερο. 

ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ  



Mandarin Lip Butter Stick SPF 15 by Korres
ΤΙΜΗ: 4,35 ευρώ*
Επιτέλους βρήκα ένα ενυδατικό χειλιών που φροντίζει τα χείλια σε βάθος & όχι επιφανειακά. Από αυτή τη σειρά του Korres αλλά αυτό με το πορτοκαλί χρώμα... γιατί στο παρελθόν είχα & τα διάφανα αλλά δεν μου άρεσαν τόσο, περισσότερο τα αγόραζα για το 1+1 δώρο. Δεν αφήνει χρώμα στα χείλια μια μικρή γυαλάδα μόνο.



Cherry lip gloss No 11 light pink & No 32 beige pink Korres
ΤΙΜΗ: 9,80 ευρώ*
Το μπεζ το αγόρασα μόνη μου & το ροζ μου το έκαναν δώρο. Δε θα έλεγα ότι είμαι γενικά του lip gloss... μάλλον είμαι κορίτσι των κραγιόν. Οπότε δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη να πω άποψη... Αλλά αφού έπεσαν στα χέρια μου & κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ που είναι & το σημερινό μας θέμα ας πω μια άποψη :) Τα νιώθω ότι κολλάνε & σε μένα τουλάχιστον -αν & κολλάνε - δεν έχουν καθόλου διάρκεια. Επίσης δεν ενυδατώνουν αντιθέτα σκάνε χειρότερα τα χείλια μου :(.....



Lip Liners No 110 coral blush & No 002 beech The Body Shop
ΤΙΜΗ: 7,50 ευρώ*
Τελευταία μου ανακάλυψη από The Body Shop τα μολύβια χειλιών... εννοείτε πως τα θέλω όλα (Ε! δεν είναι & πολλά... 7 όλα κι' όλα).... Γενικά είναι πολύ μαλακά & μπορούν να χρησιμοποιηθούν & μόνα τους σαν κραγιόν. Δεν αφυδατώνουν τα χείλια γιατί είναι αρκετά ενυδατικά. Το Νο 110 είναι πολύ φυσικό & ταιριάζει με τα nude κραγιόν αλλά & με τα κοραλο-πορτοκαλί γιατί έχει τέτοιους υποτόνους. Το καφέ ανάλογα με την ένταση που θα το πατήσεις γίνεται από ελαφρύ-έντονο & έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το Νο 110. 


Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που έχω αυτή τη στιγμή & κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ. Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το post & ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!

*Τα προϊόντα φαρμακείου (Korres, Apivita) σίγουρα θα τα βρείτε ακόμα πιο φτηνά μιας & τα περισσότερα φαρμακεία πλέον κάνουν εκπτώσεις στα συγκεκριμένα προϊόντα 20-30%. Ειδικά αν τα προμηθευτείτε & από ηλεκτρονικό φαρμακείο, οι εκπτώσεις μπορεί να αγγίξουν & το 40%. Εγώ σας τα είπα με τις αρχικές τιμές οπότε υπολογίστε πόσο φθηνότερα είναι με την έκπτωση.
*Επίσης η εταιρεία The Body Shop το τελευταίο καιρό κάνει διάφορες εκπτώσεις που αν τις πετύχετε καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε. 
Προσωπικά πάντα προσπαθώ όλα τα καλλυντικά να τα αγοράζω όταν έχουν εκπτώσεις ή προσφορές.

Μπορείτε να με βρείτε στο Twitter & στο Pinterest.


14 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα!! Τα μολυβάκια χειλιών από the body shop φαίνονται τέλεια.. Θα τα αναζητήσω σίγουρα!! Πολλά φιλάκιαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είναι πολύ ποιοτικά... σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα... Φιλάκια 💞

      Διαγραφή
  2. Ελάχιστα έχω δοκιμάσει από αυτά που έδειξες, όμως θέλω να πω για τα lipgloss του Κορρέ. Σε εμένα δεν ξηραίνουν τα χείλη, όμως συμφωνώ ότι δεν κρατάνε. Αφήνει λάμψη με τα glitter που έχει και γενικά τα χρησιμοποιώ για λάμψη ή πάνω από κάποιο lipliner. Γενικά με βόλεψαν. Φιλιά πολλά κορίτσι μου! Ελπίζω να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι χαριτωμένα αλλά εγώ γενικά δεν μπορώ να πω ότι τα lip gloss είναι κάτι που μου κάθεται καλά! Θα χαρώ πολύ στο μέλλον να έχουμε μία συνεργασία!!! Φιλάκια και σ' ευχαριστώ πολύ 💞

      Διαγραφή
  3. Ωραία πραγματακια!!! Έπρεπε να αυξησετε τον πήχη και να βάλεις κάτω των 5€!!!! ;-)φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω από 5 ευρώ δεν έχω, γιατί δεν έχω βρει να μου κάθονται καλά πχ σκιές και τέτοια... Τα έχω δώσει ή μου έχουν λήξει στα συρτάρια. Ίσως δεν το έχω ψάξει καλά το θέμα... Αλλά σπάνια έχω πάρει πχ κραγιόν με 3€ και να μου άρεσε και γι ' αυτό έχω σταματήσει να ψωνιζω από μαγαζιά ότι πάρεις 1€ γιατί κατέληγα με ένα σωρό καλλυντικά που ποτέ δεν χρησιμοποιούσα... Θέλει ψάξιμο για να βρεις ποιοτικές εταιρείες με οικονομικά προϊόντα.. Σ' ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλάκια 💞

      Διαγραφή
  4. Lip Butter by Korres..καποτε επειδη περασα ενα θεμα με αλλεργιες ηταν τα μονο που έβαζα.. ειχα ενα κοκκινο, ένα ροζ και το ασπρο-διαφάνο.. εννοειτε οτι τα χρησιμοποιώ ακόμα.. οταν δεν με ενυδατώνουν τα κραγιον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν είναι να ενυδατώσω τα χείλια για να βάλω κραγιόν συνήθως βάζω ότι υπάρχει δεν με νοιάζει. Αλλά για την προετοιμασία των χειλιών πριν το μακιγιάζ θέλω να ενυδατώνουν σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως τα περισσότερα.....(Τουλάχιστον εμένα έτσι μου συμβαίνει)... Το συγκεκριμένο μου έχει κάτσει πολύ καλά και μου αρέσει πολύ πριν από την εφαρμογή του κραγιόν!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ τα lip gloss του korres δεν μ αρέσουν καθόλου :Ρ θυμίζουν τα χρόνια που ήμουν μικρούλα και μου έπαιρνε η μαμά μου κάτι σε μπορντό. καθόλου καλή απόδοση! χαχ. σκιές από artdeco θέλω και εγώ να δομιμάσωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα δεν μου άρεσαν γιατί κολλάνε υπερβολικά χωρίς όμως να έχουν διάρκεια.... Art Deco πολύ βολικές για ταξίδια. Δεν πιάνουν καθόλου χώρο! Σ΄ευχαριστώ και πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα τελευταία δοκίμασα σκιές από artdeco και μου άρεσαν πολύ, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και της MD. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το έχω στα υπόψιν και με την πρώτη ευκαιρία θα ρίξω μια ματιά!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. διακρινω οτι αγαπάς πολύ τα bpdy shop! :) και εμενα μου αρεσουν! ειναι cruelty free και τα στηριζω αρκετα! :) μου αρεσε πλυ αυτο με την καρυδα για τα μαλλιά! θα το τσεκάρω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι όντως! Τις έχω πρήξει όλες εδώ μέσα με τα The Body Shop... χαχα!!! Σίγουρα οι εταιρείες που είναι cruelty free με τραβάνε και μένα και προσπαθώ κι' γω να τις στηρίζω. Ε! κάποια προϊόντα τους είναι και υπέροχα.... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή