Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Nails Art! (Σχέδια για τα νύχια!)

Γεια σας! Λοιπόν αυτό που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που μπαίνει η άνοιξη είναι η επιθυμία μου να φτιάχνω σχέδια στα νύχια! Δεν ξέρω γιατί, αλλά άνοιξη και βαμμένα νύχια πάνε πακέτο! Δεν έχω μπει ακόμα στις πολύ παστέλ αποχρώσεις αλλά σίγουρα σε μια επομένη ανάρτηση θα δείξω & τέτοια σχέδια! Πάμε ν' αρχίσουμε.......




Το πιο παστέλ που έχω αυτή τη στιγμή είναι ένα ροζ (επειδή όλο το χρόνο έχω κάποιο ροζ αφού μου αρέσει πάρα πολύ). Για το πρώτο σχέδιο θα χρειαστείτε  ένα top coat ένα ροζ βερνίκι & αυτοκόλλητα στο ίδιο χρώμα με το βερνίκι.


Το σχέδιο αυτό θα το ονόμαζα: "Το ρομαντικό!" Περνάτε το top coat, το ροζ βερνίκι & μετά κολλάτε τα αυτοκόλλητα. Ολοκληρώστε με το top coat (το συγκεκριμένο από τα The Body Shop είναι top & base coat). Το ροζ μανό είναι το No 320 Oh, Petal από The Body Shop. Τα αυτοκόλλητα & όλα τα σχέδια για τα νύχια τα βρίσκω πολύ οικονομικά από τα Jumbo.


Για το δεύτερο σχέδιο θα χρειαστείτε μια βάση, ένα χρυσό βερνίκι νυχιών, μαύρα στρασάκια & ένα πινέλο.


"Ροκ Γαλλικό" θα το ονόμαζα το συγκεκριμένο σχέδιο. Περνάτε την βάση σας & μετά το χρυσό χρώμα (Gold Metal special edition by The Body Shop), στη συνέχεια βάζετε top coat μόνο στις άκρες από το κάθε νύχι & πριν στεγνώσει ρίχνετε & τα μαύρα στρασάκια. Ότι πέσει γύρω από τα νύχια τα καθαρίζετε με ένα πινέλο & ολοκληρώστε με ένα πέρασμα με top coat για περισσότερη σταθερότητα.


Για το τρίτο σχέδιο θα χρειαστείτε ένα top coat, ένα nude & ένα μοβ βερνίκι & ένα dotting tool (& με φουρκέτα την κάνετε την δουλειά).


Οι "3D τελίτσες!" Περνάμε την βάση, το ουδέτερο χρώμα & με το ειδικό εργαλείο & το έντονο χρώμα κάνουμε τελίτσες αλλά κάπως πιο χοντρές ώστε να φαίνονται πιο τρισδιάστατες.
Το nude χρώμα είναι το No 31 Nude από Korres & το μοβ χρώμα είναι το No 76 Lavender από Korres.

Με τα ίδια χρώματα έχω & μια πιο απλή πρόταση με λιγότερες τελίτσες......



Για το τελευταίο σχέδιο θα χρειαστείτε ένα top coat, ένα μπλε βερνίκι, ένα βερνίκι με γκλίτερ, μία κόλλα για νύχια & στρασάκια.


Το σχέδιο αυτό άνετα θα μπορούσε να ονομαστεί "Ένας ουρανός μ' αστέρια!".  Περνάμε τη βάση μας, το μπλε βερνίκι & μετά αντί για το top coat περνάμε το βερνίκι με τα γκλίτερ. Σε ένα νύχι (ή & περισσότερα - γούστα είναι αυτά) με την ειδική κόλλα κολλάμε τα στρασάκια. Ολοκληρώνουμε με το κλασικό top coat για μεγαλύτερη διάρκεια & σταθερότητα.
Το μπλε βερνίκι είναι: No 650 Mad About Blue by The Body Shop. Το βερνίκι με τα γκλίτερ είναι: Evelyn by Jumbo.

Ευχαριστώ που μείνατε & σ' αυτήν την ανάρτηση! Όπως πάντα περιμένω τις εντυπώσεις σας & τα σχόλια σας! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο Twitter & στο Pinterest.

10 σχόλια:

  1. Το πρώτο σχέδιο με το ροζ βερνίκι και τα λουλουδάκια μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!!! Ευχαριστούμε για τις προτάσεις!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Τα ροζ για μένα είναι πάντα η Νο 1 επιλογή και στα νύχια.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσι μου καταπληκτικαα ολαα τα σχεδιαα ( εσυ τα εφτιαξες?? ) λατρεψα το πρωτο το ροζακι με τα λουλουδακια.. μιας και οπως λες ειμαστε και στην Άνοιξηηηη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι μόνη μου τα έφτιαξα ή τουλάχιστον προσπάθησα (είμαι ερασιτέχνης).... χιχι!!!!! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Το 1ο σχεδιάκι είναι υπέροχο...και ανοιξιάτικο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τελικά το πρώτο άρεσε πάρα πολύ! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα όλα!Ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες!
    Πολλά φιλιά ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησα... όσο πιάνουν τα χέρια μου βέβαια γιατί δεν είμαι επαγγελματίας... αλλά μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι... Φιλάκια και σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

      Διαγραφή
  6. το ροζ μου άρεσε πιο πολύ από όλα αλλά τέλεια είναι ολα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω την ροζ εκδοχή θα την καθιερώσω αφού άρεσε τόσο πολύ (είναι και το πιο εύκολο απ' όλα) Πολλά φιλάκια και σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

      Διαγραφή