Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Empties.... (προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι το τέλος)


Γεια σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Μαζεύτηκαν οι άδειες συσκευασίες & ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα προϊόντα που κατάφερα να τα χρησιμοποιήσω μέχρι το τέλος! Πάλι δεν τέλειωσα κανένα προϊόν μακιγιάζ :) ...........






Exotic oil with argan oil monoi de Tahiti oil UV filter for colored hair by Lorvenn
Ποσότητα: 50 ml (travel size)
Τιμή: 6,90 ευρώ
Είναι ένα λαδάκι για τα μαλλιά που τα συνδυάζει όλα. Ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο & προστασία πριν από το πιστολάκι μαλλιών. Μειονέκτημα το ότι υπερχειλίζει από το καπάκι & γεμίζουν όλα. Δεν είναι τυχαίο... είναι η 2η φορά που το αγοράζω. Πίστευα ότι έτυχε να βγάζει προϊόν & η επομένη συσκευασία θα είναι εντάξει, αλλά τελικά δεν ήταν. Οπότε διστάζω να το ξανά αγοράσω αν & μου άρεσε.

Βαφή μαλλιών Jean Iver
Απόχρωση: 12,1 special blonde platinum ash (πλατινέ σαντρέ)
Ποσότητα: 60 ml
Τιμή: 6,60 ευρώ
Την αγόρασα επειδή ήταν σχετικά οικονομική αλλά το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε μιας & δεν μπορεί να ανοίξει τη ρίζα τόσο όσο εγώ θα ήθελα. Παρόλο που την χρησιμοποίησα με oxycreme 40. 



Vitamin E moisture cream by The Body Shop
Ποσότητα: 50 ml
Τιμή: 14,00 ευρώ
Η ενυδατική κρέμα με βιταμίνη Ε είναι μια κρέμα που χρησιμοποιώ χρόνια. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Παραδόξως μου αρέσει ακόμα πιο πολύ τώρα που έχω ξηρή επιδερμίδα παρά παλιότερα που είχα λιπαρή (αν & πάλι τη χρησιμοποιούσα & τότε). Έχει ελαφριά σύσταση, απορροφάτε γρήγορα & δεν νιώθεις το πρόσωπο "φορτωμένο". Γι' αυτό την χρησιμοποιώ το βράδυ πριν κοιμηθώ μιας & δεν θέλω κάτι πολύ ενυδατικό για βράδυ. Δυστυχώς δεν έχει spf. Είναι πολύ καλή για βάση πριν το μεικάπ. Βοηθάει να απλωθεί πολύ όμορφα.

Take it away makeup remover lotion by Estee Lauder
Ποσότητα: 30 ml (δείγμα)
Τιμή: μετά από έρευνα το βρήκα από 24,00-30,00 ευρώ τα 200 ml ανάλογα από που θα το προμηθευτείς)
Είναι μία λοσιόν ντεμακιγιάζ για όλους τους τύπους δέρματος. Μου το έδωσαν σε δείγμα - δώρο μετά από κάτι αγορές που έκανα στην Estee Lauder. Ενώ φαίνεται κλασική κρέμα ντεμακιγιάζ όταν την απλώνεις στο πρόσωπο μετατρέπεται σε λοσιόν. Αυτή είναι η διαφορά της με αντίστοιχες αυτού του τύπου. Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι αρκετά ικανοποιητική. Αφαιρεί αδιάβροχο μακιγιάζ (όχι αδιάβροχη μάσκαρα) & αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή. Σαν να έχεις χρησιμοποιήσει & ενυδατική μαζί. Προσωπική μου άποψη, δεν θα έδινα 24,00 ευρώ για να την αγοράσω. Γιατί έτσι κι' αλλιώς μετά, πάλι χρησιμοποιώ νεράκι ντεμακιγιάζ για τα τελευταία υπολείμματα του μακιγιάζ.... οπότε δεν χρειάζεται τις πρώτες στρώσεις να τις αφαιρέσω με κάτι τόσο ακριβό & χρονοβόρο όπως είναι αυτής της μορφής τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. (θέλει να βάλεις 2-3 φορές από το προϊόν & να αφαιρέσεις με βαμβάκι)

Lip care with propolis organic beeswax & olive oil by Apivita
Ποσότητα: 4,4 g
Τιμή: 4,80 ευρώ
Το ενυδατικό χειλιών από την Apivita με πρόπολη, κερί μελισσών & λάδι ελιάς. Κυριολεκτικά μπορώ πω.... Εμένα μου άφηνε έντονα την αίσθηση κεριού. Δεν απορροφούνταν εύκολα & έμενε πολύ λιπαρότητα στην επιφάνεια των χειλιών. Δεν μου άρεσε η αίσθηση γενικά αν & είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές δεν ταίριαξε σε μένα γι' αυτό & δεν θα το ξανά αγόραζα.  



    
Deodorant anti-perspirant by The Body Shop
Ποσότητα: 50 ml
Τιμή: 7,50 ευρώ
(Αριστερά στη φωτο η παλιά συσκευασία & δεξιά η καινούρια)
Το αποσμητικό από τα The Body shop έχει γίνει μόνιμο στη ζωή μου! Πέρα από το υπέροχο άρωμα μου αρέσει γιατί δεν λερώνει τα ρούχα & δεν το αισθάνομαι καθόλου. Ούτε αφήνει αντιαισθητικά ασπράκια όπως άλλα. Η τιμή είναι όντως ένα θέμα το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση παραβλέπω.... :) 

White musk eau de toilette by The Body Shop
Ποσότητα: 30 ml
Τιμή: 17,00 ευρώ
Τι να λέμε τώρα! Νομίζω ότι είναι το πρώτο προϊόν που είχα αγοράσει από τα The Body Shop & αγοράζω μέχρι σήμερα ξανά & ξανά. Αγαπημένο άρωμα - εννοείτε έχω όλη τη σειρά.


Si perfumed body lotion by Armani
Ποσότητα: 75 ml (δώρο από περιοδικό)
Τιμή: 30,00-40,00 ευρω τα 200 ml (ανάλογα από που θα το προμηθευτείς)
Η λοσιόν σώματος Si του Armani ήταν δώρο σε κάποιο γυναικείο περιοδικό & έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω. Μου άρεσε ως μυρωδιά αλλά ως λοσιόν όχι. Αυτό γιατί δεν ενυδατώνει καθόλου. Μόνο αρωματίζει το σώμα. Σε μένα δεν είχε τρελή διάρκεια για perfume. Οπότε δύσκολα θα ρίσκαρα μια τέτοιου είδους αγορά.

Soap frosted plum (special edition) by The Body Shop
Ποσότητα: 100 g
Τιμή: 2.50 ευρώ (σε ειδική προσφορά μετά τις χριστουγεννιάτικες εορτές)
Ένα χαριτωμένο σαπουνάκι (μου άρεσε η μυρωδιά) που το αγόρασα μετά τις γιορτές, γιατί πριν αν θυμάμαι καλά είχε κάπου 4,00-5,00 ευρώ. Σε κανονική τιμή δεν θα το αγόραζα για να είμαι ειλικρινής! 

Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι το τέλος! Περιμένω τα δικά σας σχόλια & αν έχετε χρησιμοποιήσει & εσείς κάτι από αυτά! Ως την άλλη φορά πολλά στρουμφοφιλάκια!!!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Twitter & στο Pinterest.



16 σχόλια:

  1. Γλυκεια μου Στρουμφιτα μηπως ξερεις τι τιμή από το white musk perfum;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Το white musk eau de parfum κοστίζει 28,00 ευρώ τα 50 ml.... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει τπτ εκτός από το lip bαlm της apivita. Για εμένα είναι αρκετά καλό ως προς την ενυδάτωση και την μη δημιουργία πετσιών στα χείλη, αλλά αφήνει έντονη λιπαρότητα όπως είπες. Εγώ το χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ! Εάν δεν έχεις δοκιμάσει αυτό με την πριγκίπισσα να το δοκιμάσεις. Η αίσθηση του είναι πολύ καλύτερη, δεν αφήνει λιπαροτητα και το βάζω ψηλότερα από όλα τα lip balm της apivita. Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πριγκίπισσα την εχω στο μάτι από το post σου με τα αγαπημένα του μήνα!!!! Θα ήθελα να το δοκιμάσω, αφού μου το προτείνεις κιόλας! Το άλλο με κερί μελισσών για να μη παει χαμενο κι γω το βράδυ το έβαζα... Απλώς δεν ξέρω τι γίνεται με τα χείλια μου... 10 lip balm να δοκιμάσω, 1-2 θα μου κάτσουν καλά!!!! Φιλάκια!!!! 💟

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά (μόνο το ενυδατικό από Απιβίτα) αλλά τα ζήλεψα! Ειδικά το white musk από The body shop πρέπει να είμαι η μόνη που δεν το έχω δοκιμάσει! Το θέλω! Φιλάκιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις κάτι από τι σειρά white musk... Αν περάσεις από the body shop σου προτείνω και την άλλη σειρά από white musk, την libertine... Ρίξε μία ματιά και σ ' αυτή... Γιατί δε σου κρύβω πως έχει αρχίσει να μου αρέσει λίγο παραπάνω από την κλασική σειρά... Φιλάκια!!! 💟

      Διαγραφή
  5. Το άρωμα White Musk από Body Shop είναι το αγαπημένο της μαμάς μου και το αγοράζει κι εκείνη επί χρόνια... Που και που ψεκαζόμουν κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρή. Πολύ ωραίο άρωμα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνήθως αρέσει στις περισσότερες γυναίκες το συγκεκριμένο άρωμα.... Πχ. από τις 10 γυναίκες που θα μιλήσω για άρωμα οι 6 το έχουν χρόνια και το φοράνε συνέχεια και οι υπόλοιπες το έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς και τους άρεσε!!!! Φιλάκια πολλά!!! 💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπερ-υπερ αγαπώ τη σειρά White Musk των TBS!! Κρίμα που δε σε βόλεψε το ενυδατικό χειλιών της Apivita (είναι από τα αγαπημένα μου).. Ρίξε μια ματιά σε αυτό της Nuxe! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι γι' αυτό της Apivita πάντα ακούω πολύ καλά σχόλια αλλά δυστυχώς σε εμένα δεν έκατσε.... Της Nuxe επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και είναι στα σχέδια μελλοντικών μου αγορών. Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω αφού μου το προτείνεις κι' όλας! Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου... πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω απολυτα με τη γνωμη σου για το balm της apivita, εγω εχω δοκιμασει το lip care with pink rose απο την ιδια σειρα. Δε με ενθουσιασε, αφηνε οπως λες και εσυ, μια επιφανειακη λιπαροτητα χωρις ομως να παρεχει ουσιαστικη ενυδατωση. Την κρεμα Si δεν την εχω δοκιμασει, εχω ομως το αρωμα το οποιο ειναι απο τα αγαπημενα μου. Φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παθαίνω με πολλά lip balm... ενώ είναι φουλ λιπαρά και λες αυτό εδώ θα κάνει θαύματα... η ενυδάτωση είναι επιφανειακή και μετά από λίγο πάλι ξηρά τα χείλια και αν έχω βάλει και κανένα ματ κραγιόν... άστα χάλια.... Το άρωμα φαντάζομαι θα είναι καταπληκτικό... γιατί εντάξει η μυρωδιά μου άρεσε και εμένα... ενυδάτωση δεν έκανε η body lotion... Φιλάκια και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυμπιστηκα την εντατική κρεμουλα!! Επειδή από ότι κατάλαβα έχουμε τομ ίδιο τύπο δέρματος θα ήθελα να σε ρωτησω αν έχεις εντοπίσει πως το δέρμα έγινε από λιπαρό ξηρό. Εμενα αυτή η αλλαγή έγινε εδώ κ έναν χρόνο κ πραγματικά δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο μπορεί να έχει γίνει μία τέτοια ριζική μετάβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν εμένα ήταν λιπαρό στην ζώνη Τ... πολύ λιπαρό... ένιωθα το πρόσωπο ότι δεν έχει πλυθεί για μέρες... χαχα! Τόνους πούδρα μετά το μεικάπ..... Όταν έκανα peeling το πρόσωπο κοκκίνιζε και τα σπυράκια πάθαιναν έξαρση... οπότε τα είχα κόψει όλα αυτά. Είπα να δοκιμάσω ένα ήπιο scrub προσώπου και τυχαία δοκίμασα το βερίκοκο Apivita και εκείνη την εποχή είχα ακούσει για το bioderma και άρχισα να τα δοκιμάζω παράλληλα. Το peeling μια φορά την εβδομάδα, το bioderma κάθε μέρα. Ξαφνικά η λιπαρότητα μετά από κανά μήνα εξαφανίστηκε. Εγώ εκεί το εντόπισα. Εκείνη την περίοδο αυτά είχα αγοράσει και χρησιμοποιούσα. Τώρα βέβαια μπορεί να είναι και άσχετο και να είναι από κάτι που δεν μπορώ να εντοπίσω πχ., να άλλαξα κάτι στην διατροφή μου που δε το κατάλαβα, να μην είχα άγχος εκείνη την φάση κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ μάλιστα. Εγω ήμουν λιπαρή επιδερμίδα και παλαιότερα είχα κ μία ελαφριά ακμή κατά καιρούς η οποία αποχώρησε εντελώς πριν 3χρονια. Εξακολούθηση να είμαι λιπαρή σε φάση να βγαινω έξω βαμμένη κ κατά τη διάρκεια της εξόδου να είμαι σαν ιδρωμενη. Ιου. Πριν ένα χρόνο κ κάτι είχα ξεκινήσει να χρησιμοποιώ την κρέμα για λιπαρές επιδερμίδας του κορρε με τριαντάφυλλο το πρωί κ το βράδυ την ίδια μάσκα υπνου. Ξαφνικά για κάποιο λογο το πρόσωπο μ κοκκίνιζε στα μάγουλα κ ήταν σαν καψιμο. Δεν είχα υποψιαστεί πως ίσως φταίει η κρέμα κ μετα απο κάποιες συζητήσεις σκέφτηκα πως είναι αυτό κ την σταμάτησα. Υποχώρησαν οι κόκκινο λες εντελώς μετά από έναν μήνα αλλά η επιδερμίδα μ άρχισε να γίνεται ξηρή. Πλέον για να καταλάβεις έχω πάψει να φοραω πουδρα γτ είμαι εντελώς στεγνή αν βαλω. Κ εννοειται κρέμα πρωί βράδυ γτ αλλιώς με τραβάει. Να σου πω ξεγνοιασα από τη λιπαροτητα κ πολύ το χαρηκα αλλά δε θέλω να βγάλω ρυτιδεεες..χαχαχα

      Διαγραφή
  13. Πούδρα ούτε εγώ φοράω πλέον! Όντως γλιτώσαμε από την λιπαρότητα. Όσο για τις ρυτίδες... δεν πτοούμαστε.... με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα πιστεύω να αργήσουν να μας θυμηθούν..... Πάντως κατά καιρούς όταν παρεκκλίνω από την ρουτίνα μου και δοκιμάζω διάφορα προϊόντα πχ., σε δείγμα και δε μου κάθονται καλά κατευθείαν στην λιπαρότητα χτυπάει.... Όταν ένα προϊόν δεν μου κάθεται καλά, εμφανίζω λιπαρότητα στην ζώνη Τ και μετά τα έχω όλα. Και ξηρή και λιπαρή επιδερμίδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή