Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Review: VICHY Teint Ideal Illuminating foundation & Illuminating concealer roll-on!!!

Γεια σας! Σήμερα θα σας πω την γνώμη μου για ένα foundation & ένα concealer από την ίδια σειρά της εταιρείας Vichy. Τα έχω αρκετό καιρό & σχεδόν μου έχουν τελειώσει. Τα είχα αγοράσει τέλος της άνοιξης πέρυσι με σκοπό να τα φορέσω & το καλοκαίρι. Στα συν το ότι είχαν spf 20 & θα ήταν ότι πρέπει, τουλάχιστον μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες..... Καλύτερα όμως να τα δούμε αναλυτικά.....




VICHY Teint Ideal Illuminating foundation
Spf 20
Ποσότητα: 30 ml
Τιμή: 22,00 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Πως περιγράφεται το προϊόν: Foundation λάμψης. Αποκαλύπτει τον ιδανικό χρωματικό τόνο. Φυσικό αποτέλεσμα για 14 ώρες. Χαρίζει ομοιομορφία & καλύπτει τις χρωματικές αλλοιώσεις. Cream. Ξηρή επιδερμίδα & ευαίσθητη. Με ιαματικό νερό της Vichy. Τεχνολογία λεπτόρρευστης λάμψης + Διορθωτικό σύμπλοκο. Χωρίς Paraben.

Η άποψη μου: Πέρα από τα τεχνικά... ανοίγεις το καπάκι & πετάγεται έξω ανεξέλεγκτη ποσότητα (έχω χάσει πολύ προϊόν έτσι) περισσότερο μου θυμίζει BB cream παρά foundation. Απευθύνεται μόνο σε γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα.... είναι ξεκάθαρο, το γράφει & η συσκευασία πάνω στο κουτί. Η απόχρωση που διάλεξα αν θυμάμαι καλά είναι από τις πιο σκούρες (No 45 Honey-Dore) άλλωστε το ήθελα για το καλοκαίρι. Προσαρμόζεται στην επιδερμίδα & δεν δείχνει διαφορά με τον λαιμό. Τώρα βέβαια αν πάτε να φορέσετε αυτή την απόχρωση τον Δεκέμβριο μια διαφορά θα την έχετε σίγουρα! Οπότε σ' αυτή την περίπτωση προτιμήστε κάποια άλλη! Δεν χρειάζεται primer - ειδικά ενυδατικό γιατί (θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω μια φράση μαγειρικής) θα σας σβολιάσει :) Ναι καλά το διαβάσατε! Δεν είναι καθόλου καλυπτικό & ενώ θα περίμενε κανείς να απλώνεται εύκολα θέλει λίγο να δουλευτεί για να στρώσει καλά. Δεν κρατάει 14 ώρες (2-3 ώρες κρατάει) & όσο πιο πολύ ζέστη κάνει τόσο πιο πολύ λιώνει & ας πούμε αρχίζει & χαλάει. Το θεωρώ ακριβό & αυτός είναι ο λόγος που το χρησιμοποίησα ως το τέλος σχεδόν. Βέβαια το φορούσα μαζί με άλλα foundation πιο καλυπτικά & έτσι κατάφερα & το τέλειωσα! Το πιο θετικό είναι ότι δεν ενόχλησε το πρόσωπο μου σε κάτι πχ) να βγουν σπυράκια ή να με τσούξει όπως συνήθως παθαίνω με κρέμες από αυτή την εταιρεία. Δεν θα το ξανά αγόραζα για τρεις λόγους:
1) Δεν καλύπτει & έχει την συμπεριφορά μιας BB cream. Δεν φοράω BB cream! Βασικά δε το αγόρασα για BB cream! Όταν θέλω φυσικό αποτέλεσμα περνάω με το πινέλο ελαφριά ένα οποιοδήποτε foundation & κάνω την δουλειά μου μια χαρά.
2) Είναι ακριβό & δεν αξίζει τα λεφτά του!
3)Δυστυχώς λιώνει, μαζεύει, κάνει μπαλώματα... δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Γενικά δεν έχει καλό αποτέλεσμα για φυσικό foundation. Ειδικά στον ήλιο δείχνει άθλια! Κάτω από τον ήλιο φαίνεται αν ένα foundation είναι καλό. Κάντε το τεστ και θα με θυμηθείτε....

VICHY Teint Ideal Illuminating concealer roll-on
Spf 20
Ποσότητα: 7 ml
Τιμή: 16,50 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Γενικά: Περιγράφεται ως concealer λάμψης σε μορφή roll-on, χωρίς paraben. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Η άποψη μου: Μικρό & βολικό αλλά πανάκριβο! Αν θυμάμαι καλά έχει μία μόνο απόχρωση. Έχω την αίσθηση ότι & αυτό δεν απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες. Είναι αρκετά ενυδατικό & είναι σίγουρο πως θα σας τρέξει εκτός κι' αν χρησιμοποιήσετε κάποια ελαφριά πούδρα για σετάρισμα. Αν & η δική μου άποψη είναι να μην βάζουμε προϊόντα σε σκόνη κάτω από τα μάτια γιατί στο τέλος τονίζουν τα πάντα και αφυδατώνουν την περιοχή! Τώρα βέβαια αν κάποια γυναίκα δεν έχει τέτοια προβλήματα μπορεί να το σετάρει άνετα!
 Το Roll-on που έχει, δροσίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια & τα ξεκουράζει. Η απόχρωση, μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ξεκούραστο το βλέμμα παρόλο που δεν καλύπτει. Δεν είναι βαρύ προϊόν! Ανάλογα όμως με την κατάσταση των ματιών σας & τι προετοιμασία έχετε κάνει πριν το εφαρμόσετε (κρέμα, primer) ενδέχεται να μπει σε γραμμούλες αλλά τίποτα άλλο. Δεν θα αφυδατώσει την περιοχή. Τώρα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα το ξανά αγόραζα γιατί το μέτριο αποτέλεσμα που προσφέρει δεν αξίζει τόσα χρήματα ούτε & με έκπτωση.

Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!!!!

Σας περιμένω στο Facebook, στο Twitter & στο Pinterest.

11 σχόλια:

  1. Αυτό το μεικαπ σκεφτόμουν να το αγοράσω! Αλλά να μην κάλύπτει καθόλου ρε παιδί μου! Ούτε αν το χτίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρίνα μου, σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Αν προσθέσεις περισσότερες στρώσεις τότε θα γίνει λάσπη. Το προσπάθησα κι 'γω! Επειδή είναι full ενυδατικό αν θέλεις τόσο πολύ να το αγοράσεις να έχεις στα υπόψιν σου ότι γίνεται καλύτερο αν το ανακατέψεις με κάποιο καλυπτικό και προς το ματ foundation! Ελπίζω να σε βοήθησα... Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γενικα με τη συγκεκριμενη εταιρια εχω παρει διαζυγιο! χαχαχαχα απλα τα θεωρω πολυ ακριβα γι αυτο που μου προσφερουν...ισως βεβαια να φταιει κ το δερμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νιώθω! Όντως πολύ ακριβά γι' αυτό που προσφέρουν... ε! σε όλες μας ποια το δέρμα φταίει... υποτίθεται είναι δερματολογικά ελεγμένα και με ιαματικό νερό.... οι ενυδατικές προκαλούν κάψιμο στο δέρμα, η λοσιόν για τα μαλλιά μια από τα ίδια... εντάξει έχει και την γαλάζια περίοδο .... κάποια είναι καλά αλλά και πολλά όχι... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. μια φορά θυμάμαι δοκίμασα σε δείγμα μια αντηλιακή για λιπαρές επιδερμίδες και ήταν ό,τι χειρότερο είχα βάλει πάνω στο πρόσωπό μου. Απαπα!! Τα προϊόντα δεν απευθύνονται στο δικό μου τύπο επιδερμίδας καθώς έχω λιπαρό δέρμα αλλά γενικά δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν προτιμώ ποτέ κάτι από αυτή την εταιρία. Ίσως το κάνω κάποια στιγμή κυρίως με κάποια ενυδατική κρέμα. Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτήν την εταιρεία και τελικά κατέληξα ότι αν και απευθύνεται στον δικό μου τύπο δέρματος (ξηρή) δεν τα θεωρώ κάτι ιδιαίτερο και με δεδομένο τις τσιμπημένες τιμές μάλλον ισχύει το πολύ κακό για το τίποτα! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστούσε για το review!! Δεν θα το δοκίμασω... Χιχιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα!!!! Όπως λένε "Ευχαριστώ δεν θα πάρω..."..... :) Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο Vichy έχω δοκιμάσει μόνο το Normateint και το είχα λατρέψει!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω αυτό που λες είναι το μοναδικό που δεν έχω δοκιμάσει από Vichy.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα μου στρώνουν παρα πολυ καλα τα Vichy ! Αυτο το μεικ απ βεβαια δεντο δοκίμασα αλλα εχω το αλλο που ειναι για λιπαρές επιδερμίδας και ειναι και πολυ σταθερό και καλυπτικο χωρις να βαραίνει! Οπως επισης και τα κονσιλερ του που ειναι τα μονα με προστασία απο τον ηλιο! Επιπλεον δεν θεωρώ πως ειναι " πανάκριβα" !! Θεωρώ πως ειναι καλες οι τιμες τους! ΥΓ: η αντιηλιακη της με χρωμα κατα των λεκεδων ειναι φοβερή χωρις να ειναι λιπαρη! Μου έστρωσε πιο πολυ απο την Velvet της Frezyderm !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή