Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Happy Valentine's Day # Dark Lipsticks


Γεια σας! Σε λίγες μέρες (14 Φεβρουαρίου) πλησιάζει η μέρα των ερωτευμένων! Ας το γιορτάσουμε λοιπόν με σκουρόχρωμα κραγιόν!!!!! Αυτά που θα σας δείξω είναι τ' αγαπημένα μου! Έχουν έντονο χρώμα, μεγάλη διάρκεια & είναι ενυδατικά ακόμα & αυτά που έχουν ματ σύσταση! Πάμε ν' αρχίσουμε....




Heroine (matte) by Mac
Ποσότητα: 3 g
Τιμή: 19,50 ευρώ (αν έχει αλλάξει κάτι ενημερώστε με - έχω καιρό να πάω στη Mac)

Γενικά: Έντονο μοβ, πολύ σταθερό & με μεγάλη διάρκεια. Στα πολύ θετικά ότι δε το νιώθεις να "τραβάει" & να γίνεται ξηρό. Κλασική μυρωδιά βανίλια που έχουν τα  κραγιόν της Mac χωρίς όμως να νιώθεις αυτή τη γεύση στα χείλια.



Crazy Sexy Crinson No 125 by The Body Shop
Ποσότητα:3,5 g
Τιμή: 11,50 ευρώ
Διάρκεια ζωής κραγιόν: 18 μήνες

Γενικά: Κλασικό & καθαρό μπορντό. Αν & ματ είναι ενυδατικό. Έχει μυρωδιά από ρόδο που επίσης δεν την αισθάνεσαι στα χείλια.




Drive me nuts No 301 by The Body Shop
Ποσότητα: 3,5 g
Τιμή: 11,50 ευρώ
Διάρκεια ζωής κραγιόν 18 μήνες

Γενικά: Αρχικά να πω ότι το φωτογραφίζω 1 μήνα τώρα για να καταφέρω να βρω την οπτική που θα αποδίδει καλύτερα αυτό το περίεργο & ιδιαίτερο χρώμα. Είναι πάρα πολύ έντονο (σκούρο καφέ), σχεδόν μαύρο. Επίσης έχει πάρα πολλά στρας-γκλίτερ. Όσες πιο πολλές φορές το περάσεις στα χείλια τόσο πιο σκούρο βγαίνει. Πολύ μεγάλη διάρκεια & φουλ ενυδατικό. Επίσης με άρωμα ροδιού.

Berry me No 340 by The Body Shop
Ποσότητα: 3,5 g
Τιμή: 11,50 ευρώ
Διάρκεια ζωής κραγιόν: 18 μήνες

Γενικά: Το post σήμερα θα μπορούσε να λέγεται "σκουρόχρωμα κραγιόν από The Body Shop".... :) Ήταν η ευχάριστη έκπληξη για μένα φέτος αυτά τα κραγιόν μιας & τα σνόμπαρα... δοκίμασα ένα & από τότε κόλλησα. Το Berry me είναι ένα σκούρο καφέ με μοβ υποτόνους. Έντονο & αυτό με καλή διάρκεια -όχι σαν τα 2 προηγούμενα από The Body Shop αλλά καλή. Φουλ ενυδατικό, γυαλιστερό & με άρωμα ροδιού.

Spirit (satin) by Mac
Ποσότητα: 3 g
Τιμή: 19,50 ευρώ

Γενικά: Είναι ένα καθαρό καφέ. Πολύ σταθερό & με μεγάλη διάρκεια. Αν & είναι στη σειρά σάτιν θυμίζει ματ... παρόλο αυτά είναι ενυδατικό & δεν νιώθω να "τραβάει" τα χείλια όπως συνήθως τα ματ κραγιόν.





Αυτά για σήμερα! Ελπίζω να πήρατε ιδέες για την βραδιά των Ερωτευμένων! Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Έχετε κάποιο από αυτά τα κραγιόν; Ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ......

Σας περιμένω στο Facebook στο Twitter & στο Pinterest.

28 σχόλια:

  1. Πόσο τέλειο το heroine...
    Πολύ ωραίο post!
    Το μόνο που δεν θα τολμούσα είναι το 301 από bodyshop. Πολύ σκούρο για μένα...
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι πολύ καθαρό και ωραίο μοβ το heroine. To 301 όντως είναι λίγο δύσκολο... πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Πόσο τέλειο το heroine...
    Πολύ ωραίο post!
    Το μόνο που δεν θα τολμούσα είναι το 301 από bodyshop. Πολύ σκούρο για μένα...
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ax!!! με τα σκουρα χρωματα δεν το εχω πλεον. φοραω πιο παστελ αποχρωσεις. αλλα χαιρομαι που τα ειδα κ αυτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ποτέ δεν βλάπτει μια ματιά... γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η διάθεση για κάτι πιο έντονο! Τα παστελ και μένα πολύ αγαπημένα μου! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσαν όλα πολύ εκτός το drive me nuts από The body shop. Ενώ μου αρέσουν τα vampy κραγιόν, αυτή την εποχή είμαι στα nude ή σε πιο τριανταφυλλί - μπορντό αποχρώσεις. Φιλιά πολλά κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Σίγουρα τα γούστα μας προσαρμόζονται με βάση την διάθεση μας... οπότε σε καταλαβαίνω αν αυτή τη στιγμή είσαι σε άλλη χρωματική-διάθεση παλέτα.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα της Mac από όλες τις απόψεις. Χρώμα-διάρκεια-ενυδάτωση! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  6. λατρευω heroine!!!!!
    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαρίνα μου για το σχόλιο σου! Μόλις πέρασα από το blog σου και φυσικά έγινα μέλος! Θα χαρώ να τα λέμε στο μέλλον!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Εντάξει το καταγράφω! Θέλω να δω πιο θα ψηφιστεί πιο πολύ! :) Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  8. Φανταστικο το heroine, εξισου ομως μου αρεσε και το Crazy sexy crinson και το berry me απο the body shop. Πολυ ωραια αναρτηση!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπάω σκούρα κραγιόν!!!!!τέλος!!πολύ ωραίες οι επιλογές σου ειδικα το heroine.Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το drive me nuts από την άποψη ότι έχει πολλά γκλίτερ,εγώ προσωπικά προτιμώ τα ματ κραγιόν.Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Πριν λίγο καιρό ήμουν κι' γω πολύ των ματ υφών! Το τελευταίο καιρό, μου ξανά ήρθε για τις γυαλιστερές υφές... οπότε σε καταλαβαίνω! Φιλάκια και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο χαίρομαι που ξέφυγες και δεν πρότεινες το κλασσικό κόκκινο της φωτιάς, που δεν συμπαθώ και πάρα πολύ!! Το Spirit νομίζω μου έκλεισε το μάτι... Πολύ όμορφες οι επιλογές σου!! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι πως επίτηδες δεν έβαλα κλασικό κόκκινο, επειδή έτσι κι' αλλιώς παντού προτείνετε το κόκκινο! Όλα εκείνη την μέρα θα είναι κόκκινα... οπότε το κραγιόν ας είναι σε άλλη απόχρωση... Το πιο κοντά με το κόκκινο που πρότεινα είναι το Crazy Sexy Crinson No 125 από The Body Shop που είναι μπορντό. Ε! και κόκκινο βάλαμε την περίοδο των Χριστουγέννων :)

      Διαγραφή
  12. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου, το heroine απλά υπέροχο!!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι πραγματικά από τα καλύτερα μοβ που υπάρχουν! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  13. Heroine for the win!!!! <3
    Τολμηρές επιλογές! Γενικά μου αρέσουν τα σκουρόχρωμα κραγιόν αλλά προτιμώ τα ματ κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! νομίζω κι' γω πως βγήκε νικητής και είναι το Heroine.... Σ' ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  14. εεεε να πω οτι το περιμενα?? οτι το αρθρο σου για του Αγιου Βαλεντινου θα έχεις κραγιον ...πολυ χαρηκαα!!! γιατι εμενα μου κολλαει το μυαλο στο τι να φορεσω... "Crazy Sexy Crinson No 125 by The Body Shop" θα βαλω εγω... και για το χρώμα αλλα και για την ονομασιααα!!! Να περασε ολες υπορεχαααα!!!! πολλα φιλάκιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις και πιο πολύ που σε βοήθησα για την τελική ιδέα της αυριανής βραδιάς.... Θα σου πηγαίνει πολύ το συγκεκριμένο. Καλά να περάσεις και πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι απο ΤΟ blog teen-dreamer-girls.blogspot.gr και μου αρεσουν πολυ τα αρθρα σου...γραφεις πολυ ωραια μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσούλα για τα όμορφα λόγια σου! Πέρασα από το blog σου και μόλις έγινα μέλος! Ελπίζω να τα λέμε.... Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή