Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Empties/Προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι το τέλος....


Γεια σας! Σήμερα θα σας πω τη γνώμη μου για ορισμένα προϊόντα που δοκίμασα! Όχι μόνο τα δοκίμασα αλλά κατάφερα να τα φτάσω μέχρι το τέλος! Ας αρχίσουμε!




Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier
Ποσότητα: 25 μαντηλάκια
Τιμή: 2,99 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος (μετά το άνοιγμα της συσκευασίας): 3 μήνες
Γενικά: Το βρήκα 1+1 δώρο σε πολύ καλή τιμή. Μέχρι εδώ είναι τα θετικά. Από κει & ύστερα δεν θα έλεγα ότι ήταν το καταπληκτικό καινοτόμο προϊόν. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα... αλλά ήταν στεγνά & εννοείτε ότι δεν αφαιρούσαν καλά το μακιγιάζ. Θα μου πεις είχες απαίτηση από μαντιλάκια να σου κάνουν τέλεια το ντεμακιγιάζ; Με το συγκεκριμένο ναι. Είχα μεγάλες προσδοκίες, επειδή ήταν ένα προϊόν που παρουσιάστηκε ως κάτι διαφορετικό αφού περιείχε νερό micellaire. Δεν θα τα ξανά αγόραζα.


Shampoo Silver Glow by Jean Iver
Ποσότητα: 400 ml
Τιμή: 6,40 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Γενικά: Εξειδικευμένο σαμπουάν για ξανθά ή με ανταύγειες ή λευκά ή γκρίζα μαλλιά. Σκοπός του να εξουδετερώσει το κίτρινο των μαλλιών. Ως ξανθιά πάντα ψάχνω να βρω τέτοια σαμπουάν. Αναπόφευκτα τα μαλλιά μου κιτρινίζουν & δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Προτιμώ τις πιο σαντρέ αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο έχει μια μπλε-μοβ απόχρωση που βοηθά στην εξουδετέρωση του κίτρινου. Το κάνει σε ήπιο βαθμό δηλ., δεν διώχνει εντελώς την κιτρινίλα αλλά το καλό είναι ότι δεν αγχώνομαι να το αφαιρέσω γρήγορα με τον κίνδυνο να μην βγούνε τα μαλλιά μου μπλε. Ναι το έχω πάθει & αυτό! Γενικά αυτά τα σαμπουάν θέλουν προσοχή ως προς αυτό! Ευτυχώς το συγκεκριμένο είναι ήπιο & δεν χρειάζεται να το αναμείξω με κάποιο άλλο σαμπουάν ή coditioner για να αποφύγω ανεπιθύμητες αποχρώσεις. Θα το ξανά αγόραζα γιατί είναι από τα πιο φτηνά που έχω βρει & δεν φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω. Τέλος έχει ευχάριστη μυρωδιά, τύπου κομμωτηρίου.


Moisturizing Body Cream Blue Iris by PERLIER
Ποσότητα: 250 ml
Τιμή: 6,90 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Γενικά: Ενυδατική κρέμα σώματος. Ιδιαίτερη & ευχάριστη μυρωδιά της φιλοσοφίας των αρωμάτων του ωκεανού αν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε.... Από ενυδάτωση όμως τίποτα! Περισσότερο αρωματίζει διακριτικά το σώμα παρά ενυδατώνει. Η διάρκεια του αρώματος είναι μέτρια. Κάποιες στιγμές έβγαζε μέσα η συσκευασία υγρασία & η κρέμα μύριζε πλαστικό. Δεν θα το ξανά αγόραζα.




Beat The Heat Thermal Protective Spray Fruit Mix by Jean Iver
Ποσότητα: 200ml
Τιμή: 5,50 ευρώ
Διάρκεια προϊόντος: 12 μήνες
Γενικά: Σπρέι θερμοπροστασίας & λάμψης για όλους τους τύπους μαλλιών & για hair extensions (φυσική τρίχα). Ήταν μέσα στα καλύτερα του 2015 για μένα. Μπορείτε να δείτε αυτή την ανάρτηση πατώντας εδώ. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι πως δεν "ρίχνει" τα μαλλιά αλλά αντίθετα διατηρεί  τον όγκο τους για 2-3 μέρες. Επίσης το άρωμα του είναι έντονο.... όσες σας επηρεάζουν τα αρώματα & σας δημιουργούν πονοκεφάλους προφανώς αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για σας. Προστατεύει τα μαλλιά στους 220 βαθμούς Κελσίου & τώρα που μου τελείωσε είμαι προς αναζήτηση του!



Pure Cotton Eau de Cologne by Korres 
Ποσότητα: 100 ml
Τιμή: 17.80 ευρώ (το είχα αγοράσει με κάποια έκπτωση & μου κόστισε κάπου στα 13,50 ευρώ)
Γενικά: Αναζωογονητική κολόνια με τονωτικό εκχύλισμα ginger & aloe που προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Μου τράβηξε την προσοχή το πουδρένιο του άρωμα. Τον πρώτο καιρό μύριζε πιο έντονα κάτι που αργότερα χάθηκε. Η διάρκεια του είναι σχεδόν ανύπαρκτη & μάλλον αυτός είναι & ο βασικός λόγος που δεν θα το ξανά αγόραζα. Βρίσκω πως προς το τέλος του άφηνε έντονα επίπεδα οινοπνεύματος. Ενώ στην αρχή που ήταν το μπουκάλι γεμάτο υπερίσχυε το βαμβάκι & η πούδρα μετά όχι.




Lip Balm Neutrogena
Ποσότητα: 4,8g
Τιμή: 3,00 ευρώ (1+1 δώρο)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες

Mandarin Lip Butter Stick SPF 15 by Korres
Ποσότητα: 5 ml
Τιμή: 4,50 ευρώ (1+1 δώρο)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες

Γενικά: Ενυδατικά χειλιών  σχεδόν ίδια. Κάνουν επιφανειακή φροντίδα χειλιών & όχι βαθιά & με διάρκεια θρέψη. Στα σκασμένα χείλια αφήνουν από πάνω μια λευκή κρούστα. Προτιμώ λίγο παραπάνω του Korres επειδή έχει spf 15. Δεν τα χρησιμοποιώ για πριν το βάψιμο των χειλιών με κραγιόν αλλά μόνο μέσα στο σπίτι. Γενικώς τα αγοράζω 1+1 δώρο επειδή καταναλώνω μεγάλες ποσότητες μιας & τα χείλια μου τα νιώθω άνετα μόνο όταν τα έχω περάσει με κάποιο lip balm. Πάντα έχω κάποιο δίπλα στο κομοδίνο μου & συνέχεια κάνω επαναλήψεις. Σίγουρα δεν τα συστήνω για ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ των χειλιών. Του Korres είναι ιδανικό το καλοκαίρι στην παραλία μιας & έχει spf 15.

Αυτές ήταν οι άδειες συσκευασίες μου. Περιμένω τα σχόλια σας αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά & τη γνώμη έχετε! Ως την άλλη φορά να περνάτε υπέροχα!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο Pinterest & στο Twitter.



24 σχόλια:

  1. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαντηλάκια! Θέλω να δοκιμάσω επίσης πολύ τη κολόνια του korres με το mango! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαρίνα! Σίγουρα στην κάθε επιδερμίδα τα προϊόντα "κάθονται" διαφορετικά! Το mango δε το έχω δοκιμάσει ποτέ... αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κι' άλλες κολόνιες από Korres. Μία που μου είχε αρέσει πολύ ήταν το αμπέλι Σαντορίνης αλλά την προτιμώ πιο πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Το σαμπουαν θα το δοκιμάσω, δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Με τα μαντιλάκια έχω την ιδια γνώμη, δεν ήταν καλά. Το λιποζαν απο τον Κορρέ έχει κάποιο χρώμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσίνη μου το σαμπουάν σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Για τα μαντιλάκια συμφωνούμε! Το lip balm από τον Korres δεν έχει κάποιο χρώμα. Το συγκεκριμένο τουλάχιστον! Αν ενδιαφέρεσαι να έχουν λίγο χρώμα έχει στην σειρά αυτή! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  3. Poly wraio post! Anyway To Beat The Heat Thermal Protective Spray Fruit Mix by Jean Iver pou yparxei? Se kommwthria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Σοφία μου! Το προϊόν αυτό θα το βρεις σε καταστήματα με καλλυντικά τύπου Hondos Center! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Η κολόνια του Korre είναι τόσο ωραία. Βέβαια δεν έχω εντοπίσει αυτό που λες εσύ για το οινόπνευμα αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει. :)
    Θα συμφωνήσω πάντως για τα μαντηλάκια. Είναι από τα κακά που έχω δοκιμάσει.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η κολόνια αυτή έχει πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά & θα ήταν super αν είχε & διάρκεια. Η μυρωδιά του οινοπνεύματος εμφανίστηκε πιο πολύ όταν το μπουκάλι έφτανε στο τέλος. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή να μου αλλοιώθηκε εμένα για κάποιο λόγο! Τα μαντηλάκια συμφωνούμε απόλυτα!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία παρουσίαση! Το σαμπουάν θα το προτείνω σίγουρα στην κολλητή μου που είναι ξανθιά και σιχαίνεται την κιτρινίλα! Για το άρωμα του Κορρέ έχω ξανακούσει ότι μετά από λίγο καιρό εξασθενεί το άρωμα, για αυτό και δεν το έχω προτιμήσει. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαίρη μου! Ναι να της το προτείνεις... την καταλαβαίνω γιατί κι' γω την κιτρινίλα την σιχαίνομαι! Χαίρομαι που μου λες τις πληροφορίες που έχεις ακούσει για την κολόνια του Korres γιατί ήθελα ν' ακούσω πως την βλέπουν και άλλοι! Πολλά φιλάκια και από μένα!!!!

      Διαγραφή
  6. από την αρχή δεν πίστευα στις νέες κολόνιες του κορρέ! Πρέπει να έχουν πολύ οινόπνευμα μέσα και θα εξατμίζονται φουλ γρήγορα! Οπότε νο! Με τέτοια τιμή παίρνεις και άρωμα τύπου και θα ναι και τέλειο!!!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι και μένα με χαλάει που δεν έχουν διάρκεια! Γιατί κατά τ' άλλα έχει πολύ ωραίες μυρωδιές & ιδιαίτερες.... Τα φιλάκια μου!!!!

      Διαγραφή
  7. Δεν έτυχε να δοκιμάσω τίποτα από αυτά αλλά το Spray από Jean Iver μπήκε στη λίστα μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα υπόλοιπα δεν χάνεις και τίποτα που δεν τα έχεις δοκιμάσει :) το spray πιστεύω αξίζει οπότε σου το προτείνω.... Πολλά φιλάκια και από μένα!!!!

      Διαγραφή
  8. Αυτο το σπρέυ κατά της θερμότητας δεν το αλλάζω με κανένα στρουμφίτα μου..είναι το αγαπημένο μου..και το σιλβερ σαμπουάν απο τα ποιο καλά που έχω δοκιμάσει..και κάνει αρκετά καλά την δουλειά του..!!!!
    Επίσης δεν αλλάζω συχνά μαντιλάκια για το πρόσωπο και εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ της Bioten ..κλασσικά αγαπημένα..
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως ξανθιές βλέπω συμφωνούμε οπότε δεν είναι λάθος η κρίση μου για τα Jean Iver! Bioten μαντιλάκια δεν έχω δοκιμάσει οπότε να μια καλή ευκαιρία τώρα που μου έδωσες την ιδέα!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  9. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο αυτά εκτός απο τα lip balm της Neutrogena που δεν έκαναν τίποτα στα σκασμένα χείλη μου. Φιλάκια κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως σ' αυτά τα empties μου δεν υπάρχει κάποιο super καταπληκτικό προϊόν... και τα κάπως καλύτερα απευθύνονται σε ξανθιές.... οπότε λογικό! Όντως της Neutrogena δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο! Φιλάκια και από μένα!

      Διαγραφή
  10. όταν πρωτοβγηκαν οι κολωνιες το korres ενθουσιαστηκα. Πηγα στα hondos και τις μυρισα ολες. Καμια δε μου εκανε το κλικ και δεν πηρα καμια. και να σ πω μου φανηκαν και πολύ ακριβες για τη διαρκεια. ουτε μια ωρα δεν κρατησε πανω μου όταν δοκιμασα τη μια! ωραιο post! φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο... Υπερβολικά ακριβές και με όχι καλή διάρκεια.... Βέβαια δεν τις έχω δοκιμάσει όλες οπότε με μια μικρή επιφύλαξη το λέω αυτό! Καλύτερα όποια θέλει αρώματα από εταιρείες που βρίσκονται στα φαρμακεία είναι να εντοπίζει ηλεκτρονικά φαρμακεία ή αυτά που γενικά κάνουν εκπτώσεις.... Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  11. Από όλα τα empties σου μόνο το άρωμα του κορρέ έχω δοκιμάσει σε άλλο άρωμα. Το δικό μου μυρίζει αρκετά έντονα αλλά δεν έχει την τέλεια διάρκεια. Φιλιά πολλά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει ο Korres να βγάλει και τις αντίστοιχες ενυδατικές κρέμες για να συνδυάζονται και να έχουν περισσότερη διάρκεια... Όπως το αμπέλι Σαντορίνης... Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή