Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τα αγαπημένα καλλυντικά του χειμώνα!!!!


Γεια σας! Μιας και ο χειμώνας μας αποχαιρετά ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αγαπημένα καλλυντικά των τριών μηνών που πέρασαν! Πάνω κάτω αυτά χρησιμοποίησα πιο πολύ & μου άρεσαν! Θα έλεγα, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες επίσημες περιστάσεις περισσότερο κινήθηκα σε καθημερινό μακιγιάζ & γενικά επικράτησε η λιτότητα!!!! Πάμε να δούμε.....




Ζελέ φορμαρίσματος για ελαστικό κράτημα με Lime by Korres
Ποσότητα: 150 ml
Τιμή: 8.40 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 6 μήνες
Γενικά: Έχει εκχύλισμα macadamia, γλυκερίνη & πρωτεΐνες σιταριού. Χρησιμοποιείται σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Έχει 95,9% φυσικά συστατικά: εκχυλίσματα από δίκταμο, μαντζουράνα & τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Χωρίς parabens & silicones. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Η άποψη μου: Όλα τα παραπάνω ήταν λόγος για να το δοκιμάσω. Έχει καταπληκτική μυρωδιά & δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά ούτε τα καταστρέφει όσο συχνά & να το χρησιμοποιείται. Δεν είναι τόσο ιδανικό για τους λάτρεις των extreme look στα μαλλιά που τους αρέσει το κολλημένο αποτέλεσμα & το έντονο. Εγώ που θέλω ανάλαφρο αποτέλεσμα & κυρίως να μην φαίνεται ότι έχω "στυλισάρει" τα μαλλιά με κάτι βαρύ ήταν ότι πρέπει για να μου φορμάρει τα μαλλιά & να κρατάει τιθασευμένες τρίχες που πετούσαν από κοτσίδες που κυρίως έκανα αυτούς τους μήνες. Μόλις μου τελειώσει θα το ξανά αγοράσω! (Προτιμήστε φαρμακεία που κάνουν εκπτώσεις για να σας βγει πιο οικονομικά... κάπου στα 5,80 ευρώ)


Nail Colour No 31 Nude by Korres
Ποσότητα: 10 ml
Τιμή: 6.80 ευρώ (με σχετική έκπτωση κάπου στα 4,76 ευρώ)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 24 μήνες
Η άποψη μου: Παραμένουμε στον Korres.... & στο ωραιότερο nude που υπάρχει. Είναι η δεύτερη φορά που το αγοράζω. Αυτό το βερνίκι δείχνει τα νύχια πολύ όμορφα & τα χέρια πολύ κομψά. Ταιριάζει με όλα τα στυλ.... αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο!


Handcare Ενυδατική κρέμα χεριών με αλόη & μέλι by Apivita
Ποσότητα: 50ml
Τιμή: 5,90 ευρώ (σε φαρμακεία που κάνουν εκπτώσεις θα την βρήκε πολύ φθηνότερα)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Γενικά: Ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών ενώ παράλληλα περιποιείται & ενδυναμώνει τα νύχια. Μη λιπαρή υφή, Απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας απαλή την επιδερμίδα. Χωρίς parabens, silicones κτλ....
Η άποψη μου: Κάνει όλα όσα περιγράφει, είναι αγαπημένη εδώ & καιρό. Είναι η 3η φορά που την αγοράζω (δηλ., κάθε χειμώνα). Έχω δοκιμάσει κι' άλλες αλλά τελικά καταλήγω εδώ! Επίσης έχει καταπληκτική μυρωδιά. Είναι πάντα μέσα στην τσάντα μου! Το μοναδικό μείον που βρίσκω είναι το στόμιο.... η κρέμα που περισσεύει συνήθως ξεραίνεται & λερώνει το καπάκι αλλά είναι ένα πρόβλημα άνευ σημασίας. 

Fresh nude foundation by The Body Shop
Απόχρωση: No 045 Atlas Dunes
Spf: 15
Ποσότητα: 30ml
Τιμή: 18,00 ευρώ
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 12 μήνες
Το προϊόν περιγράφεται ως εξής: 
  • 16 εμπνευσμένες από τη φύση αποχρώσεις
  • 24ωρη ενυδάτωση
  • Ελαφριά προς μέτρια κάλυψη
  • Ημι-ματ, δροσερό τελείωμα
  • SPF 15
  • Κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα & δερματολογικά ελεγμένο
Η άποψή μου: Είπα πως δεν θα μπω στον πειρασμό να αγοράσω άλλο ένα μεικαπ αλλά που.... Μετά τις ανοιχτόχρωμες σταγόνες από the body shop (δείτε εδώ) πήρα & το μεικάπ. Φυσικά σε σκούρα απόχρωση μιας & οι σταγόνες με την ελάχιστη ποσότητα "ανοίγουν" το Foundation με τη μία. Αλλά ας δούμε ένα ένα τα σημεία....
1) Οι αποχρώσεις όντως είναι απόλυτα φυσικές. Προσαρμόζονται στο χρώμα της επιδερμίδας & δεν φαίνεται ότι είσαι "παστωμένος"....
2) Ναι είναι πολύ ενυδατικό! Έχω ξηρή επιδερμίδα & δεν νιώθω καθόλου το πρόσωπό μου αφυδατωμένο.
3) Η κάλυψη του είναι ελαφριά & "χτίζεται" χωρίς να αφήνει την αίσθηση υπερβολικού αποτελέσματος.
4) Ημι-ματ όχι ίσως μετά από πολλές ώρες.... Έχει λαμπερό-σάτιν αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες. Οι λιπαρές μπορούν να το εφαρμόσουν με την προϋπόθεση ότι θα σετάρουν το πρόσωπο τους με πούδρα & ίσως χρειαστεί να το επαναλάβουν ξανά αργότερα!
5) Νομίζω ότι & το πιο ευαίσθητο δέρμα μπορεί να δεχτεί αυτό το μεικαπ. Έχει υπέροχη μυρωδιά (ροδόνερο από την Αγγλία & βιολογική αλόη βέρα) & δεν με έχει ενοχλήσει, κοκκινίσει ή βγάλει σπυράκια το πρόσωπο μου ποτέ.

Το αγάπησα κυρίως γιατί εφαρμόζεται πανεύκολα. Μέσα σε δύο λεπτά έχει απλωθεί τέλεια χωρίς να φαίνεται ότι φοράς μεικαπ. Είναι καθημερινό μεικάπ . Επίσης αν για κάποιο λόγο πρέπει να βαφτείς μέσα σε 5 λεπτά με το Fresh Nude δεν φοβάσαι μήπως φανείς "παστωμένη". Αν θέλετε να σας πω κάτι αρνητικό θα έλεγα την διάρκεια του. Δεν είναι ένα αδιάβροχο προϊόν (όχι ότι ισχυρίζεται κάτι τέτοιο) ούτε θα το συνιστούσα για να πάτε σε ένα γάμο & να χορέψετε ή να ιδρώσετε γιατί δεν θα σταθεί τόσο αξιόπιστα. Για κάθε μέρα όμως είναι ιδανικό. Θα το ξανά αγόραζα σίγουρα!

Lipstick No 14 (velvet matte) by Golden Rose
Ποσότητα: 4.2 g
Τιμή: Ήταν δώρο σε περιοδικό αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ οικονομικό, όχι πάνω από 5,00 ευρώ (αν κάνω λάθος συγχωρέστε με & φυσικά ενημερώστε με)
Διάρκεια ζωής προϊόντος: 18 μήνες
Γενικά: Η ευχάριστη έκπληξη του χειμώνα ήταν το κραγιόν από την Golden Rose. Πρώτη φορά δοκιμάζω & αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι είναι επιπέδου Mac (οι καλές παρτίδες). Έντονο Μπορντό-μοβ χρώμα (ανάλογα με το φως), πολύ ενυδατικό αλλά ματ & με μεγάλη διάρκεια. Για τα γούστα μου είναι φορεσίμο & για κάθε μέρα, ειδικά αν το εφαρμόσεις με πιο απαλό χέρι. Σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα αγόραζα κι' άλλες αποχρώσεις!


Αυτά ήταν λοιπόν τα πιο αγαπημένα της χειμερινής περιόδου! Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας & ως την άλλη φορά σας στρουμφοφιλώ!!!!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο Twitter & στο Pinterest



25 σχόλια:

  1. λατρεύω τα κραγιόν από golden rose! αυτό το make up από body shop και εμένα μου είχε γυαλίσει αλλά είμαι λιπαρή επιδερμίδα και αφού έκατσε καλά σε σένα που είσαι ξηρή, σε εμένα δε θα δουλέψει :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά από το golden rose δε το περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο.... Το μεικαπ είναι υπέροχο αλλά πολύ ενυδατικό και φοβάμαι να σου το προτείνω αφού είσαι λιπαρή. Αν και η κοπέλα στο The Body Shop μου είπε πως είναι για όλους τους τύπους δέρματος μου φαίνεται πως δεν ισχύει.... Κάποιες φορές χρησιμοποιώ κι' γω ακόμα πούδρα που δεν φοράω ποτέ... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  2. το κραγιόν φαίνεται πολύ ωραία στα χείλη σου!!! λατρεύω αυτά τα κραγιόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ναι φέτος φόρεσα κι' γω πολύ τέτοιες αποχρώσεις κραγιόν... συνήθως φορούσα nude ή ροζ... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. το βερνικακι αγαπημενο χρωμα! θα δοκιμασω την κρεμα χεριων...βρηκα βεβαια μια τελευταια ιδανικη για μενα, αλλα παντα δε λεω οχι σε νεες δοκιμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Την κρέμα χεριών θα την ευχαριστηθείς σίγουρα... επανορθώνει και τα πιο σκασμένα χέρια σε χρόνο dt.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Όλα είναι ένα και ένα! Πως μου ξέφυγε αυτό το βερνίκι απο Korres? Ειναι απίστευτο! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Από τι καταλαβαίνω έχεις δοκιμάσει πολλά βερνίκια από Korres... Δικαιολογημένα αφού τα χρώματα είναι καταπληκτικά! Το nude είναι πολύ φίνο θα σου αρέσει.... Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Ουαου, το κραγιον φαινεται τελειο στα χειλη σου! Και το makeup του Body Shop φαινεται πολλα υποσχομενο. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφα λόγια! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Το μεικάπ είναι καταπληκτικό... του τύπου σε παίρνει τηλ. μια φίλη σου και σου λέει ότι σε 10 λεπτά θα περάσει να σε πάρει να πάτε για καφέ.... το εφαρμόζεις σε χρόνο ρεκόρ και ακόμα κι' αν δεν είσαι αυθεντία στο να απλώνεις γρήγορα τη βάση σου.... δεν πρόκειται να αφήσει άσχημο αποτέλεσμα. Το συνιστώ μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  6. το βερνίκι κορρές είναι για εμένα η τέλεια καθημερινή λύση. το πιο όμορφο χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ διαφορετικό από άλλα τέτοιου τύπου! Σ' ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα για την Apivita! Όποτε αγοράζω είμαι πολύ ευχαριστημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι μια εταιρεία με προσεγμένα προϊόντα! Τις περισσότερες φορές κι' γω μένω πολύ ικανοποιημένη! Την συγκεκριμένη κρέμα χεριών την θεωρώ κορυφή! Φιλάκια και σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  8. πολύ ενδιαφερον το μεικ απ για την ξηρη μ επδερμιδα! θα το τσεκαρω γτ είμαι σε αναζητηση!! φιλακια στρουμφητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχεις και εσύ σαν εμένα ξηρή νομίζω εδώ είσαι!!!! Το μεικάπ είναι πολύ ενυδατικό για επιδερμίδες σαν εμάς... σχεδόν δεν χρειάζεται κρέμα ενυδάτωσης... Για primer δε το συζητώ, δεν χρειάζεται καθόλου! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  9. Το nude μανό από korres πρέπει να είναι απίστευτα ωραίο! Τελευταία προτιμάω τέτοια χρώματα για νύχια και χείλη! <3
    http://www.studyaboutfashion.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , δεν έχω δει σε άλλη εταιρεία κάτι αντιστοιχο! Για μένα τα nude είναι πάντα στα must haves.... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  10. I love GR lipsticks,especially velvet matte collection.
    Wish to try the foundation,looks nice :)
    I follow you xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την κρεμούλα για τα χέρια της apivita την έχω και εγώ. Λόγω δουλειάς πλένω πάρα πολλές φορές τα χέρια μου κατα την διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα τα χέρια μου να γίνονται πολύ πολύ ξηρά. Η κρεμούλα αυτή με βοήθησε να τα διατηρήσω κάπως ενυδατωμένα.
    φιλάκια!
    Ελεωνόρα

    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι πολύ καλή... δοκιμάζω διάφορες κατά καιρούς αλλά πάντα καταλήγω σ' αυτήν! Μόλις πέρασα από το blog σου και φυσικά έγινα μέλος... Χαίρομαι που θα τα λέμε... Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  12. Αχ τι τέλειο κραγιον! Πολύ όμορφα χείλη! Να κάνεις και άλλα τέτοια άρθρα με καλλυντικα και για άλλους τύπους επιδερμίδας. Δες εδώ https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/ έχει μεγάλη ποικιλία για να δημιουργήσεις! Περιμένουμε τις συμβουλές σου....Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή