Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

The Christmas Tag!!!!


Γεια σας! Είμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα & τι καλύτερο από το να κάνω το "The Christmas Tag!!!!".... Ευχαριστώ πολύ την Μαρία από το blog http://marylooo.blogspot.gr/ που μου το ζήτησε! Ας αρχίσω....



1. Αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία;

Εννοείτε  το "Home alone"! Έχω δει όλες τις version άλλα το πιο αγαπημένο μου είναι το Νο 1.

2. Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι;



Δεν ξέρω αν θεωρείτε Χριστουγεννιάτικο.... αλλά εμένα μου αρέσει πολύ να το ακούω αυτή την εποχή, επειδή έχει υπέροχη μελωδία! Είναι το "My Favorite Things" της Julie Andrews από το έργο "Η μελωδία της ευτυχίας".



3. Αγαπημένος Χριστουγεννιάτικος προορισμός;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο μέρος εκτός από το Μέτσοβο! Είναι γραφικό με φιλόξενους ανθρώπους & καταπληκτικό φαγητό από τα παραδοσιακά τους προϊόντα! Την περίοδο των εορτών που είναι στολισμένο είναι θαύμα! Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν θα πήγαινα στις 25 Δεκεμβρίου αλλά πχ στις 27 γιατί δεν διασκεδάζω καθόλου όταν γίνεται υπερβολικός πανικός....





4. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που σου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα;


Το καλύτερο δώρο για μένα ποτέ δεν είναι τα αντικείμενα που μου προσφέρουν! Εκτιμώ πάντα τις πράξεις αγάπης! Κυρίως τα Χριστούγεννα! 






5. Έχεις κάποιο Χριστουγεννιάτικο έθιμο;


Θα έλεγα όλα! Στολίζω δέντρο, βεράντες... γενικά όλο το σπίτι! Φτιάχνω γαλοπούλα & μέσα στο σπίτι υπάρχουν όλα τα γλυκά των Χριστουγέννων! Θα ανταλλάξουμε δώρα με την οικογένεια μου! Θα ακούσω τα κάλαντα των παιδιών & θ' αγοράσω ημερολόγια ή ότι προωθούν μαθητές από σχολεία! 





6. Κουραμπιέδες ή μελομακάρονα;

Τα πάντα όλα! Ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει! Είμαι το δράμα των εορτών όσο αφορά τα γλυκά! 





7. Τι προτιμάς να κάνεις τη βραδιά των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς; 


Όπως & να' χει προτιμώ να μαζευόμαστε με την οικογένεια μου & να τρώμε! Να παίζουμε χαρτιά ή άλλα παιχνίδια ανάλογα με τα κέφια.... να κουβεντιάζουμε & να διασκεδάζουμε οικογενειακά! Δεν μου αρέσει καθόλου να πάω πχ σε μπουζούκια! Βαριέμαι αφόρητα να χάσω την θαλπωρή των Χριστουγέννων του σπιτιού μου!





8. Σου έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο τις ημέρες των γιορτών;


Το πιο ευτράπελο ας το πούμε ήταν μια χρονιά -δεν θυμάμαι καν πια- που ήμασταν στο σπίτι & κατά τις 22:30 της Πρωτοχρονιάς είπαμε να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο -όχι να σταματήσουμε κάπου- απλώς να δούμε την πόλη στολισμένη.... τελικά αλλάξαμε χρονιά μέσα στο αυτοκίνητο γιατί είχε τρελή κίνηση..... 

(Οι φωτογραφίες είναι από το internet)



Αυτές ήταν λοιπόν οι Χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις! Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ένα από τα αγαπημένα μου tag.... Με τη σειρά μου tagaρω όλες τις blogger που θα διαβάσουν αυτή την ανάρτηση... χωρίς όμως να έχω την απαίτηση να το κάνουν μιας & κατανοώ πως όσο πλησιάζουμε προς τη μέρα των Χριστουγέννων τόσο λιγότερο χρόνο θα έχετε γιατί όλο & καμιά βόλτα θα πάτε... θα' ρθουν αγαπημένα σας πρόσωπα σπίτι & δεν θα ήταν σωστό να χάσετε αυτές τις στιγμές.... Αν πάλι μπορείτε να ξεκλέψετε χρόνο & δεν το έχετε κάνει ήδη θα χαρώ πολύ να δω τις απαντήσεις σας!  

Σας φιλώ όλες & σας εύχομαι να περάσετε τα πιο καταπληκτικά Χριστούγεννα της ζωής σας!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook στο Pinterest & στο Twitter.








10 σχόλια:

  1. Πολύ γλυκό άρθρο! Κατάγεται ο άντρας μου από το Μέτσοβο & πάμε κάθε Χριστούγεννα! Από τις 24 του μηνός μέχρι & 3 Ιανουαρίου περίπου! Όπως τα λες, έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν βρείσκεις να καθίσεις πουθενά! Έτσι & εμείς προτιμούμε να μείνουμε σπίτι, δίπλα στο τζάκι με την ησυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ τυχερή που σου δίνεται η ευκαιρία να πηγαίνεις στο Μέτσοβο τόσες μέρες... (ζηλεύω)... Καλά να περάσεις και φέτος ακόμα και δίπλα στο τζάκι :)

      Διαγραφή
  2. Ωραίο άρθρο! Home alone αξία!
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Όντως αυτή την ταινία την έχω δει άπειρες φορές και πάντα είναι σαν να τη βλέπω για πρώτη φορά!!! Καλά Χριστούγεννα να περάσεις!!!!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!!!!

      Διαγραφή
  4. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τις απαντήσεις σου! Γέλασα πολύ με το ευτράπελο που σου έτυχε! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες για την θαλπωρή των Χριστουγέννων! Δεν συγκρίνεται με τίποτα η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι με την οικογένεια σου και δεν αξίζει να την χαλάσεις για μία έξοδο που μπορείς να κάνεις όλο το χρόνο! Πολλά φιλιά, να περάσεις υπέροχα τις γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα! Συμφωνούμε... δεν χάνω με τίποτα τις οικογενειακές στιγμές για μια έξοδο που μπορώ να την κάνω μια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και χωρίς την ταλαιπωρία των εορτών... όλοι ξέρουμε ότι εκείνες τις μέρες γίνεται ένας πανικός και δεν μπορείς να χαρείς τίποτα! Τουλάχιστον εγώ δεν το ευχαριστιέμαι... και φέτος οικογενειακά πέρασα τα Χριστούγεννα φιλοξενούμενη στο σπίτι μιας θείας μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά Χριστούγεννα κι σε σένα Στρουμφίτα μου και χαρούμενο 2016!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Πρωτοχρονιά Ειρήνη μου! Να περάσεις καλά και ότι επιθυμείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή