Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Santa Claus is coming to town....

Σκεφτόμουν τι Χριστουγεννιάτικο θέμα θα μπορούσα να γράψω; Ώσπου την τελική ιδέα μου την έδωσε η Ελένη (επισκεφτείτε το blog της πατώντας εδώ).... (Σ' ευχαριστώ Ελένη για την πολύτιμη ιδέα!).... οπότε σήμερα θα πούμε για το τι δώρα θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους ή ακόμα & στους εαυτούς μας!


Γεια σας Στρουμφίτες μου! Λίγο η ιδέα της Ελένης λίγο η βοήθεια του Άγιου Βασίλη.... καθώς & οι προσφορές που "τρέχουν", ήρθε η ώρα να σας πω τις προτάσεις μου για τα δώρα των Χριστουγέννων! (Για χάριν συντομίας θα σας δείξω δώρα για γυναίκες αλλά φυσικά υπάρχουν & τα αντίστοιχα για τους άντρες )
Μια καλή επιλογή είναι τα πακέτα δώρων! Πολλές εταιρείες αυτή την εποχή φτιάχνουν έτοιμα πακετάκια με αφρόλουτρα, αρώματα κτλ....



Για να μην προσφέρετε σκυλάκι (απαιτείτε υπεύθυνος & έμπειρος ιδιοκτήτης) μια σίγουρη λύση είναι το χρυσόψαρο! 



Το ρολόι & ειδικά με μπρασελέ αποτελεί ανεκτίμητο δώρο! Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε δώρο κάτι τόσο ακριβό υπάρχουν & φθηνότερες εναλλακτικές & πιο απλά ρολόγια.



Τα διαμάντια μπορεί να είναι παντοτινά αλλά είναι & απρόσιτα... ευτυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μόδα τα πολύ εντυπωσιακά κολιέ τύπου Faux. Πανέμορφα & οικονομικά!



 Τα αρώματα παραμένουν πάντα must δώρα! Όσο πιο επώνυμο τόσο πιο πολύ θα σας αγαπήσουν! Φυσικά πάντα υπάρχουν & οι οικονομικές εκδοχές....


Γυαλιά ηλίου! Στην Ελλάδα ζούμε... όλο τον χρόνο σχεδόν έχουμε ήλιο! Χαμένα δεν πάνε!


Όσες μπλούζες & να έχουμε πάντα θέλουμε περισσότερες! Οπότε ναι, τι καλύτερο από το να χαρίσετε μια μπλούζα!


Αν ξέρετε το νούμερο παπουτσιού μπορείτε να χαρίσετε μποτάκια. Δεν θα δυσκολευτείτε σε σχέδια & τιμές μιας & αν έχετε παρατηρήσει, στις περισσότερες αγορές η πλειοψηφία των καταστημάτων πωλούν παπούτσια!

Τσάντες είτε κλασικές είτε μοντέρνες για τις περισσότερες παραμένουν ιδανικά κομμάτια & φυσικά ευπρόσδεκτο δώρο!

Άλλο ένα δώρο είναι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια (για παιδιά & γι' αυτούς που μένουν πάντα παιδιά) & γενικά τα gadget αυτού του τύπου.


Cd με τραγούδια ή κάποιο βιβλίο με κριτήριο την προσωπικότητα αυτού που θέλετε να το προσφέρετε!

Τα παραπάνω δώρα κατά κάποιο τρόπο είναι πιο προσωπικά.... Για πιο τυπικά δώρα προτείνω:


 Ποτά! Σαμπάνιες, ουίσκι κρασί κτλ.... υπάρχουν & τα εντυπωσιακά καλαθάκια αν θέλετε να δώσετε μια extra εντυπωσιακή εμφάνιση!



Το πιο γλυκό δώρο φυσικά είναι τα γλυκά! Εκτός από τούρτες, παστάκια κτλ.... τα επίκαιρα γλυκά των ημερών είναι οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα & πάντα τα σοκολατάκια!



Μπορείτε να προσφέρετε μια Βασιλόπιτα την Πρωτοχρονιά! 



Επίσης δώρο της εποχής είναι & το γούρι για το 2016!


Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις... φυσικά υπάρχουν κι' άλλες τόσες (φουλάρια, διακοσμητικά για το σπίτι, πορτοφόλι, λουλούδια, γλάστρες κτλ.....)
Προτίμησα να σας πω αυτά που θεωρώ βασικά δώρα & τυπικά με βάση την έμπνευση που έχω αυτή την εποχή!

Περιμένω τα σχόλια σας! 
Σας εύχομαι να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σας προσφέροντας μοναδικά δώρα & την αγάπη σας!!!!

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, στο Twitter & στο Pinterest.

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου!! Πάντα τέτοιες μέρες ψάχνουμε να βρούμε τα δωράκια που θα κάνουμε!! Φιλιά πολλά!! Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Demy! Αυτές τις μέρες τα δωράκια έχουν μεγάλη αξία άσχετα από το πόσο κοστίζουν επειδή χαρίζουν χαρά... Καλές γιορτές κι' εσένα! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία δωράκια! Εγώ φέτος για τον καλό μου επέλεξα μια κολώνια all time classic από armani!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Υπέροχη επιλογή! Θα το χαρεί σίγουρα! Καλές γιορτές και πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. η αναρτηση σου ηρθε πανω στην ωρα! και λατρεψα το πουλοβερακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Zina μου! Σου εύχομαι καλές γιορτές με πολλά χαριτωμένα δωράκια! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καταπληκτικές οι προτάσεις σου!!Μου άρεσαν πολύ!!Καλές γιορτές σου ευχόμαι!!
    Φιλιά πολλά!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να' σαι καλά Βάσια μου! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Χαρούμενα Χριστούγεννα και σ' εσένα!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Τέλειες οι προτάσεις σου! Η ιδέα για τα γυαλιά ηλίου είναι η ιδανική για εμένα! Θα πω στον Άγιο Βασίλη (που πλέον είναι ο φίλος μου και όχι ο μπαμπάς :P) να μου φέρει γυαλιά ηλίου γιατί μου κλέψανε τα προηγούμενα! Σφίχτηκε η καρδιά μου όταν είδα το χρυσόψαρο... Είχα ένα όταν ήμουν μικρή και το τάιζα υπερβολικά και έσκασε... Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον εαυτό μου! Καλές γιορτές κορίτσι μου! ότι ποθείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! κρίμα μωρέ το ψαράκι.... την τελευταία φορά που είχα χρυσόψαρο έζησε κοντά 7 χρόνια και το τάιζα μια φορά την ημέρα -υπήρχαν φορές που ξεχνούσα & το τάιζα κάθε 2 ή 3 μέρες- και του άλλαζα νερό μια φορά το μήνα. Το ψάρι της τεμπέλας δηλ., δεν θέλουν πολλά πολλά αυτά γιατί είναι ευαίσθητα! (σου δίνω αυτές τις συμβουλές σε περίπτωση που ξανά αποκτήσεις χρυσόψαρο)... Πολύ ωραία επιλογή τα γυαλιά... πες στον Άγιο Βασίλη σου ότι θες Prada ή Gucci... χαχα!!!! Καλές γιορτές! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραιες οι ιδεες σου...... γουριααα εκανα παρα πολλα... αλλα επειδη ακομαα πρεπει να κανω 2 δωρακιαα... θα διαλεξω ενα αρωμα.... και βιβλιοο ( ειχα ξεχασει οτι μπορεις να κανεις και βιβλιοο δωροο :D :D ) καλη χρονιαα κοριτσιιι ... ευχομαι το 2016 να σου φερει οτι επιθυμεις!!!! πολλα πολλα φιλακιαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Χρονιά και σ' εσένα! Χαίρομαι που σου θύμισα ιδέες που είχες ξεχάσει... Να περνάς υπέροχα και να χαμογελάς!!! Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή