Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Review: Art Deco Blusher

Γεια σας Στρουμφίτες μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά & να ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα!
Σήμερα θα σας μιλήσω για τα ρουζ από την εταιρεία Art Deco.... τουλάχιστον αυτά που έχω δοκιμάσει!



Art Deco Blusher
No 70: Το πιο έντονο που έχω είναι ένα ροζ έντονο-φούξια. Θέλει προσοχή στην εφαρμογή επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε κλόουν.... κάτι που καμιά γυναίκα δεν το θέλει.


Art Deco Blusher
No 27:  Είναι ένα καφέ με μοβ υποτόνους. Καμιά φορά κάνω & κοψίματα με αυτό & εφαρμογή ρουζ μαζί.... 2 σε 1. Αυτό το πετυχαίνω με ελαφρύ πάτημα του πινέλου για τις γωνίες-κοψίματα & λίγο πιο έντονο στα μάγουλα.

Art Deco Blusher
No 10: Είναι ένα κοραλί-πορτοκαλί χρώμα.... σε μένα που είμαι σταρένια επιδερμίδα, δείχνει φυσικό & το προτιμώ κυρίως καθημερινά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλα έχουν ματ απόδοση & καλή διάρκεια, ειδικά το No 70. Είναι οικονομικά, κοστίζουν γύρω στα 8,40 ευρώ. Έχουν μαγνήτη από πίσω & μπορείτε να τα βάλετε σε παλέτα. Προσωπικά τα προτιμώ σε μονή συσκευασία επειδή είναι πολύ βολικά στην τσάντα & σε ταξίδια. Τέλος είναι 5 gr. & τα βρίσκουμε στα Hondos Center.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη την σημερινή ανάρτηση. Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας!
Μπορεί να με συναντήσετε στο Facebook στο Twitter & στο Pinterest.
Από μένα πολλά φιλάκια!!!!

14 σχόλια:

  1. Επιτέλουςς καινουργια ανάρτηση... να μας ενημερώσεις και για τα χριστουγεννα τι να αγοράσουμεε ;) πολυ ωραια τα ρουζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Η αλήθεια είναι ότι βγήκα εκτός προγράμματος επειδή ήμουν κρυωμένη.... ήθελα να κάνω θέμα με σκουρόχρωμα κραγιόν αλλά τα χείλια μου είναι χάλια... καλώς εχόντων των πραγμάτων ένα από τα επόμενα μου θέματα θα σχετίζεται με τις αγορές για τα Χριστούγεννα ή τα καλύτερα προϊόντα κτλ... Τα φιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται υπέροχα. Το 10 το λάτρεψα. Θα το τιμήσω σίγουρα. Έχω πάθει κάτι με αυτά τα χρώματα τελευταία. Κρίμα που δεν έχει art deco σε όλα τα hondos center. Φιλιά πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Demy! Κατάλαβα, εμμονή με το πορτοκαλί... Ναι όντως δεν υπάρχουν σε όλα τα Hondos Center και καμιά φορά και εκεί που υπάρχουν δεν έχουν όλα τα χρώματα και γενικά είναι με ελλείψεις... Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  4. δεν την ξερω καθολου τη μαρκα, αλλα σου εχω εμπιστοσυνη! το πρωτο για μενα πλζ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zina μου σ' ευχαριστώ πολύ! Γενικά είναι μια οικονομική εταιρεία με mini συσκευασίες (αρκετά ποιοτική) και ιδανικές για ταξίδια. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. παρα πολυ ομορφα ρουζακια!!! νομιζω γενικα μου πηγαινουν περισσοτερο τα καφε ρουζακια και τα σκουρα ροζ. αλλα θελω πολυ να δοκιμασω ενα ροζ ανοιχτο που να φουξιζει!!! φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ! Συνήθως κι' γω αυτά που φοράς κι' εσύ προτιμώ αλλά καμιά φορά θέλω και την τσαχπινιά με τα ροζ στα μάγουλα :) οπότε σου το συνιστώ κι' εσένα να δοκιμάσεις! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και γνωρίζω χρόνια την εταιρεία πριν λίγες μέρες δοκίμασα κάτι απο αυτήν. Τα ρουζ φαίνονται πολύ ωραία και με πολύ καλή απόδοση! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι οικονομικά και με καλή απόδοση! Επίσης πολύ βολικά για τα ταξίδια αφού δεν πιάνου καθόλου χώρο μέσα στο νεσεσέρ.... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ πολύ ωραία ρουζ έχω το 38 και το λατρεύω! Και μένα μου αρέσει πολύ η συσκευασία τους γιατί είναι τόσο λεπτή που χωράει και στην τσέπη μας που λέει ο λόγος! Με έψησες να πάρω και άλλα χρωματάκια! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ Μαρία!!!! Όντως χωράει άνετα και στην τσέπη! :) Καλές αγορές λοιπόν!!!! Τα φιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά οι αποχρώσεις που επέλεξες είναι υπέροχες. Φιλιά πολλά κορίτσι μου! Καλά Χριστούγεννα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά Χριστούγεννα και σ' εσένα Κωνσταντίνα μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή