Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τα καλύτερα του 2015!!!!

Σας χαιρετίζω όλους & ελπίζω να σας βρίσκω καλά! Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα & μετά φεύγει ο παλιός ο χρόνος & υποδεχόμαστε το 2016! Σήμερα θα κάνουμε μια "ανασκόπηση".... θα αποχαιρετήσουμε το 2015 μιλώντας για τα 15 καλύτερα προϊόντα αυτής της χρονιάς.... Τα προϊόντα που ήρθαν για να μείνουν & τη νέα χρονιά!!!!!


1
Apivita natural oil βιολογικό έλαιο δάφνη
Ενισχύει τη δομή της τρίχας, θρέφει & δίνει λάμψη στα μαλλιά. Ιδανικό για τη περίοδο της τριχόπτωσης για άντρες & γυναίκες. Έτσι περιγράφεται & θα έλεγα ότι ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα αυτά! Βρήκα επιτέλους τον σύμμαχο μου για τα μαλλιά μου που είναι αρκετά ταλαιπωρημένα από τις βαφές.

2
Jean Iver beat & heat thermal protective spray fruit mix
Σπρέι θερμοπροστασίας & λάμψης για όλους τους τύπους μαλλιών & για hair extensions (φυσική τρίχα). Έχει έντονη μυρωδιά καθώς περιέχει χυμό από μήλο, πορτοκάλι, ακτινίδιο, γκρέιπφρουτ & εκχύλισμα αμυγδάλου. Προστατεύει τα μαλλιά μέχρι & τους 220 βαθμούς Κελσίου. Αλλά εγώ το αγάπησα κυρίως γιατί δίνει όγκο στα μαλλιά που κρατάει 2-3 μέρες.

3
The Body Shop colour crush 
Τα βερνίκια νυχιών από The body shop που είχα πρωτοδοκιμάσει ένα με κρύα καρδιά & τελικά κατέληξα να κάνω συλλογή από αυτά & δεν έχω ξανά αγοράσει από άλλη εταιρεία. Υστερούν σε διάρκεια, 3-4 μέρες, εγώ που βαριέμαι να έχω το ίδιο χρώμα όλη την βδομάδα & επειδή θέλω να δοκιμάζω μου είναι μια χαρά. Έχουν έντονα & υπέροχα χρώματα. Στεγνώνουν γρήγορα & προστατεύουν τα νύχια!

4
Bio oil
Το πασίγνωστο λαδάκι για τις ραγάδες που όσο πιο πολύ το χρησιμοποιώ τόσο πιο πολλά θετικά βρίσκω! Χαρακτηριστικά θα σας πω, πως αυτό είναι το τρίτο μπουκαλάκι που αγόρασα για το 2015. Διαβάστε παλιότερη μου ανάρτηση εδώ. Από τότε, έχω να προσθέσω πως είναι ιδανικό για μασάζ σε κουρασμένα πόδια ή από την αλλαγή του καιρού όπως είναι το κρύο. Αν χτυπήσετε & βγάλετε μελάνια -καλή ώρα εγώ, που κοπανάω δεξιά & αριστερά & μετά μελανιάζω- κάντε μασάζ στο σημείο με το bio oil & η μελανιά θα φύγει μέσα σε 3-4 μέρες που συνήθως μου κρατάει βδομάδες. (Φυσικά όλα αυτά λειτουργούν σε μένα με αυτόν τον τρόπο.... σε άλλη γυναίκα μπορεί να μην λειτουργούν. Όσες έχετε το bio oil το δοκιμάζετε & μου λέτε :) )

5
  Bronze Goddess Estee Lauder 
Ένα άρωμα με πολύ ιδιαίτερη & περίεργη μυρωδιά. Όπου πέσει μυρίζει για μέρες! Στην αρχή βγάζει πιο πικρές νότες μετά πάντως είναι πολύ γλυκό σαν άρωμα! Έψαξα στο internet & βρήκα τα συστατικά του που είναι: γάλα καρύδας, σανταλόξυλο, βανίλια, κεχριμπάρι, μανταρίνι, περγαμόντο, λεμόνια, πορτοκάλια, γιασεμί, πέταλα μανόλιας & άνθη από μπουμπούκια πορτοκαλιάς.

6
Too Faced semi sweet chocolate bar
Η παλέτα που μονοπωλεί τα μακιγιάζ των ματιών μου θα πρωταγωνιστήσει & το 2016! Διαβάστε παλιότερη ανάρτηση μου εδώ & δείτε μακιγιάζ εδώ.

7
Too Faced candlelight glow
Η πούδρα λάμψης που φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάλογα το πινέλο & την ένταση που θα βάλετε το προσαρμόζεται με βάση την λάμψη που επιθυμείτε! Δείτε περισσότερα σε παλιότερη ανάρτηση εδώ

8
Bioderma make-up removing micelle solution
Προϊόν που μόλις τελειώσει το ένα μπουκάλι αγοράζω αμέσως άλλο! Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ -όχι αδιάβροχη μάσκαρα- αλλά λειτουργεί καταπληκτικά & ως τονωτικό προσώπου. Με έχει βοηθήσει στην καθαριότητα του προσώπου γενικά & στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας στην ζώνη Τ. Μπορώ να πω ότι από τότε που το χρησιμοποίησα έφυγε η λιπαρότητα στην ζώνη Τ.

9
 Korres αμπέλι Σαντορίνης αφρόλουτρο
Τελικά μπήκε στα 15 καλύτερα για το 2015 αναπόφευκτα! Το έχω αγοράσει πάμπολλες φορές & πέρα από τι πρώτη σκέψη "τι δουλειά" έχει ένα αφρόλουτρο στα καλύτερα του 2015, πρέπει να πω για την ενυδάτωση που προσφέρει! Αυτό το κάνει μοναδικό γιατί τα περισσότερα αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

10
Crease shadow 73
Το πινέλο για την κόγχη του ματιού από τα Sephora αν & στην αρχή με εκνεύριζε επειδή μαδούσαν κάποιες τριχούλες, μετά από ορισμένα πλυσίματα & αφού σταμάτησαν να φεύγουν τρίχες έγινε super αγαπημένο μου. Όλα μου τα μακιγιάζ ξεκινούν με αυτό το πινέλο! 

11
 The Body Shop white musk libertine body butter
Η ενυδατική σώματος από τα The body shop με άρωμα white musk libertine είναι μανία για μένα! Περισσότερο γαλάκτωμα παρά body butter μιας & δεν είναι πολύ λιπαρό όπως τα περισσότερα αυτής της σειράς. Το άρωμα & μόνο όμως το κάνει Νο1. Άλλωστε δεν με πειράζει που δεν είναι πολύ βουτυρένιο μιας & απορροφάτε πιο γρήγορα.

12
Korres κρέμα εντατικής τροφής & ενυδάτωσης
Η πλέον απαραίτητη ενυδατική για τον χειμώνα, που η επιδερμίδα μου εκτός από ξηρή είναι & αφυδατωμένη. Μου τελειώνει & θέλω να την ξανά αγοράσω. Λέω να μην κάνω πειράματα χειμωνιάτικα δοκιμάζοντας διάφορες άλλες.... Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

13
Apivita face scrub (gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκο)
Το μοναδικό scrub προσώπου που κάνει για την επιδερμίδα μου! Το βασικό είναι ότι καθαρίζει τέλεια, χωρίς να κοκκινίζει το πρόσωπο μου ή να δημιουργεί διάφορες εξάρσεις όπως σπυράκια, που μου προκαλούν άλλα! Γι' αυτό & υπάρχει πάντα στο μπάνιο μου!

14
Bepanthol κρέμα για ερεθισμένο & ξηρό δέρμα
Αυτή την κρέμα την αγοράζω χρόνια! Θεωρώ πως είναι ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι μου! Είναι για το σώμα αλλά εγώ την χρησιμοποιώ στο πρόσωπο.... όταν παθαίνω διάφορες πανωλεθρίες, όπως καψίματα από τον ήλιο ή τις κρέμες αποτρίχωσης! Αναπλάθει το δέρμα πραγματικά! Για να είμαι ειλικρινής η αντίστοιχη που έχει βγει για το πρόσωπο δεν μου αρέσει! Αν & είναι για το σώμα θεωρώ πως στο πρόσωπο κάνει θαύματα!

15
The Body Shop colour crush lipstick No 101 red siren
Για το τέλος άφησα μια τελευταία ανακάλυψη & άκρως εορταστική & επίσημη. Πρόκειται για ένα φοβερό κόκκινο κραγιόν! Πέρα από το χρώμα & την ωραία ενυδάτωση που προσφέρει στα χείλια.... τρελαίνομαι μαζί του γιατί κάνει τα χείλι μου "ζουμερά" & σαρκώδη! 

Αυτά ήταν τα καλύτερα 15 προϊόντα για το 2015! Πείτε μου έχουμε κάποιο κοινό; Περιμένω τα σχόλια σας! Χαρούμενα Χριστούγεννα & ευτυχισμένο το 2016!!!!  

Επισκεφτείτε το Facebook μου, το Pinterest μου & το Twitter μου!

24 σχόλια:

  1. ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΑΦΝΗΣ ΑΠΟ APIVITA ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ; ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου Valbona! Κοστίζει 10,50 ευρω περίπου. Αν το προμηθευτείς από ηλεκτρονικό φαρμακείο που συνήθως έχουν -25% έκπτωση στα προϊόντα της Apivita θα σου έρθει πολύ φθηνότερα! Τα φιλιά μου και να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1+1 τα πράγματα και όλα. Εντάξει το bioferma πιστεύω είναι για όλες το αγαπημένο όλων των χρόνων χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι πραγματικά το bioderma ταιριάζει σε όλες... τώρα που το λέμε, δεν έχω ακούσει ποτέ κάποια να λέει ότι δεν της έκανε δουλειά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω χαζέψει με τ' αγαπημένα σου! Το Bronze Goddess Estee Lauder το έχεις παραγγείλει από το εξωτερικό; Ρωτάω γιατί αν θέλω να το πάρω τώρα θα υπάρχει στα Hondos; Αν θυμάμαι αυτή η σειρά κυκλοφορεί τους καλοκαιρινούς μήνες; Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Όντως αυτή η σειρά (Bronze Goddess) βγαίνει από την άνοιξη και μετά. Το άρωμα το αγόρασα κάπου τον Οκτώβριο και το είχα ξανά δει πρόσφατα στα Hondos. Οπότε πιστεύω ότι έχει μπει στη μόνιμη σειρά και δεν είναι εποχιακό. Εύχομαι να το βρεις γιατί είναι μοναδικό άρωμα! Καλά Χριστούγεννα και τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  6. Bioderma και πάλι bioderma. Δεν το αλλάζω με τίποτα, το λατρεύω απλά. Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα!!! Κι' γω! Τα φιλιά μου και καλά Χριστούγεννα κορίτσι μου!!!

      Διαγραφή
  7. Like bio-oil :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο το bioderma έχω δοκιμάσει και συμφωνώ ότι κάνει τέλεια τη δουλειά του!
    Δοκίμασε αν θέλεις και το καστορέλαιο για τα μαλλιά.
    Το κραγιόν υπέροχο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή... έρχεται πάνω στην ώρα! Θέλω να το αλλάξω το έλαιο δάφνης για να μη το συνηθίσουν τα μαλλιά μου και μετά δεν έχει δράση... και όταν τελειώσει το καστορέλαιο το αρχίζω πάλι! Καλά Χριστούγεννα και φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  9. το αρωματακι λεω να το δοκιμασω!!!! για να δουμε :)

    Καλες γιορτες κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δοκίμασε το με την σκέψη ότι στα πρώτα ψεκάσματα έχει περίεργη ψιλοπικρή γεύση... Μετά όμως είναι πολύ γλυκιά μυρωδιά και με μεγάλη διάρκεια! (τουλάχιστον σε μένα) Καλές γιορτές κοπέλα μου! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κραγιόν σου κάνει τα χείλη τόσο ζουμερά!! Να το φορέσεις τις γιορτές οπωσδήποτε!! Φιλιά πολλά κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Τη μέρα των Χριστουγέννων φοράω πάντα κόκκινο κραγιόν! Φέτος θα είναι αυτό!!!! Καλά Χριστούγεννα να περάσεις και πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή χρονιά με υγεία κι ότι άλλο επιθυμείς!! Αγαπημένα τα αγαπημένα σου!! Όσα δεν έχω δοκιμάσει τα βλέπω ως προτάσεις. Το πινέλο από sephora θα το δοκιμάσω σίγουρα! Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά! Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα καλύτερα σου εύχομαι και για σένα! Τα φιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή χρονιά στρουμφιτα μου..το αγαπώ το σπρέι κατά της θερμότητας είναι το αγαπημένο μου Χρόνια...τέλεια η παλεττα από too faced Επίσης η bronze goddess το καλοκαίρι έκλεψε τη παράσταση και η κρέμα της bepanthol θαυματουργή..Φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά Άννα! Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που πολλά από τα αγαπημένα μου είναι και δικά σου! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά!!!
    Τα μανό της The body shop είναι λατρεία! Από την καινούρια συλλογή τους έχω το ασημί και το βαθύ μπλε, δυο υπέροχα χρώματα!
    Το bioderma φυσικά αγαπημένο όπως και η bepanthol! Από apivita, έχω και εγώ μια μάσκα προσώπου που χρησιμοποιώ και την ενυδατική του korre με άνθη αμυγδαλιάς την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή χρονιά Αλεξάνδρα να είσαι καλά! Όπως βλέπω έχουμε πολλά κοινά και κάποια σε παραλλαγές... οπότε άξια έγιναν τα καλύτερα του 2015! Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. bioderma και ξερό ψωμί! χαχα! επίσης έχω πάθει πλάκα με τα χείλη σου, είναι πολύ ζουμεράααααα!!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το νεράκι σίγουρα θα είναι πάντα μέσα στις λίστες μου με τ' αγαπημένα! Σ' ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.... βοήθησε να γίνουν ζουμερά το κραγιόν γιατί ενώ έχει έντονο χρώμα είναι πολύ ενυδατικό. Αν και ήμουν λάτρεις των ματ το τελευταίο καιρό προτιμώ τα ενυδατικά γιατί δίνουν αυτό το αποτέλεσμα, το ζουμερό :) Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή