Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

HAUL: THE BODY SHOP!!!!!!

Γεια σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!!!! Σήμερα θα σας δείξω τις αγορές μου από μία αγαπημένη μου εταιρεία, την The Body Shop! Η συγκεκριμένη μου αρέσει γιατί τα συνδυάζει όλα... περιποίηση σώματος & προσώπου μέχρι προϊόντα μακιγιάζ & αρώματα! Το βασικότερο είναι η ποιότητα που είναι πολύ καλή αν & υπάρχουν & "πατάτες"... Αλλά θα μου πείτε & ποια εταιρεία δεν έχει "πατάτες" :) Ας μην μακρηγορώ όμως.... Πάμε ν' αρχίσουμε!





Πριν λίγες μέρες εκμεταλλεύτηκα την προσφορά των The Body Shop... που πιστεύω ότι θα ισχύει & την ημέρα που θα κατέβει αυτή η ανάρτηση. 
Με την αγορά 1 προϊόντος -10%, με την αγορά 2 προϊόντων -20% & με την αγορά 3 προϊόντων & πάνω -30%..... 
& έτσι αγόρασα κάποια πραγματάκια!



Lightening shade adjusting drops:Τα καινούρια μεικάπ ήταν από την αρχή στην wishlist μου. Αλλά επειδή δεν γίνεται να τ' αγοράσω όλα, στράφηκα σ' αυτό που πιστεύω πως θα μ' εξυπηρετήσει περισσότερο. Πρόκειται για μεικάπ σε σταγόνες & σκοπό έχει να "σπάσει" το χρώμα του foundation μας.
Σ' αυτή την σειρά έχει δύο αποχρώσεις. Μία σκουρόχρωμη & μία ανοιχτόχρωμη. Επέλεξα τη 2η επειδή τα περισσότερα foundation μου είναι προς το σκούρο. Επίσης η κοπέλα στο κατάστημα μου είπε πως μπορώ να το "δουλέψω" τοπικά σε περιοχές που θέλω να δώσω φως. Ίδωμεν στο μέλλον.... Πάμε τώρα να δούμε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος:
Τιμή: 16,00 ευρω.
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες.
Ποσότητα: 15 ml.
Big & curvy waterproof mascara No 01 Black: Μια αγαπημένη μου μάσκαρα, την είχα ξανά αγοράσει & στο παρελθόν. Το βουρτσάκι επιτρέπει το άγγιγμα & της πιο μικρής βλεφαρίδας. Κυρίως προσφέρει διαχωρισμό & μήκος. Η αφαίρεση της είναι δύσκολη υπόθεση. Ότι ξέρετε για τα "καλά" ξεβαφτικά, αυτή η μάσκαρα θα τα κάνει να φανούν σκουπίδια......
Τιμή: 15,00 ευρώ.
Διάρκεια ζωής: 6 μήνες.
Ποσότητα: 8 ml.
Color crush No 650 Mad about blue: Ένα βερνίκι νυχιών στο αγαπημένο μου μπλε χρώμα σε μια πιο χειμερινή έκδοση. Γενικά τα βερνίκια από The Body Shop έχουν μεγάλη ένταση χρώματος, η σύσταση τους δεν ταλαιπωρεί την επιφάνεια του νυχιού αλλά υστερούν σε διάρκεια. Ανάλογα κρατάνε 2-3 μέρες ή & 4. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί έχω παρατηρήσει πως άλλα αντέχουν & άλλα όχι. Πάντως τέτοια ένταση χρώματος & να στεγνώνουν τόσο γρήγορα, εγώ δεν έχω βρει πουθενά! Κι' αν υπάρχουν κοστίζουν πάνω από 10,00 ευρώ.
Τιμή: 6,00 ευρώ.
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες.
Ποσότητα: 6,8 ml.

Eye definer crayon khol: Εντάξει το παραδέχομαι... έκανα γκάφα! Το μολύβι ματιών το πήρα νομίζοντας πως είναι για το περίγραμμα των χειλιών :) Πάντως πρόχειρα που το δοκίμασα ταιριάζει και στα μάτια & στα χείλια. Είναι μαλακό & έντονο. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσω κανονικά! Το κακό με τα The body shop είναι ότι τις αποχρώσεις τις γράφουν πάνω στην σφραγισμένη συσκευασία & τώρα το άνοιξα & το πέταξα & δεν είμαι πολύ σίγουρη για το πια απόχρωση είναι. Νομίζω πως είναι η Pink.
Τιμή: 8,00 ευρώ.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Ποσότητα: 1,1g.
Brow Definer No 02 Brunette: Για το αποτέλεσμα που θέλω να δώσω στα φρύδια μου, με μια πρώτη ματιά αυτή ήταν η ιδανική απόχρωση. Αν & γράφει για μελαχρινές, δεν νομίζω ότι αυτό το ήπιο καφέ θα βόλευε μια μελαχρινή κοπέλα. Δεν ξέρω κιόλας γούστα είναι αυτά! Εμένα το μάτι μου έπεσε σ' αυτό το μολύβι.... είπα στην πωλήτρια ότι θέλω αυτό & δεν μου είπε "μα μου, είσαι ξανθιά πάρε άλλο"..... Δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να το δοκιμάσω οπότε δεν έχω καθόλου άποψη! 
Τιμή: 8,00 ευρώ.
Διάρκεια ζωής: 36 μήνες.
Ποσότητα: 1 g.

Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου το τελευταίο διάστημα. Όλα τα καταστήματα γενικά παρατήρησα πως έχουν διάφορες εκπτώσεις.... Εσείς εκμεταλλευτήκατε κάποια προσφορά; Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας.... 
Αν θέλετε μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, στο Pinterest & στο Twitter.

Τέλος για περισσότερα άρθρα εγγραφείτε στο blog μου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί πάνω δεξιά στην σελίδα του blog μου!
Σας ευχαριστώ πολύ που μείνατε ως το τέλος γι' αυτήν την ανάρτηση! Ως την άλλη φορά να περνάτε υπέροχα! 

22 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... ελπίζω να είναι καλό γιατί χρειάζομαι κάτι να σπάσει τα σκουρόχρωμα μεικάπ μου! Τα φιλιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω εβαλα στο ματι την μασκαρα.... γτ δεν ξερω τον τελευταιο καιροο εγω απογοητευτη λιγακι.. εχω μεινει πολυ παραπομενη με τις μασκαρες που εχω παρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως προτιμώ αδιάβροχες μάσκαρα γιατί κρατάνε καλύτερα την καμπύλη της βλεφαρίδας και δεν μουτζουρώνουν τα μάτια. Με την συγκεκριμένη από The body shop έχω μείνει ικανοποιημένη. Όγκο δεν δίνει άλλα για κάθε μέρα είναι πολύ καλή! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Με γεια!! Καλοφόρετα κορίτσι μου!! Να τα χαρείς όλα!! Όταν πήγα σε ένα κατάστημα πριν λίγο καιρό, έπαισε το μάτι μου στα καλλυντικά, αλλά αντιστάθηκα, πρώτον λόγω τιμής, δεύτερον λόγω χώρο και τρίτον επειδή αγοράζω συνέχεια ίδιες αποχρώσεις. Αφού τα βρήκες σε προσφορά, πιστεύω άξιζε η αγορά τους. Φιλιάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Σίγουρα κάποια προϊόντα τους είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους! Αλλά επειδή μου αρέσουν πολύ μόλις έχει κάποια έκπτωση τρέχω..... χιχι Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Με γειααα σου, λατρευω body shop ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες! Το μεικαπ φαινεται πολυ καλο +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Συμφωνούμε! Και εμένα τα The body shop είναι πολύ αγαπημένη μου εταιρεία!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  6. Με γεια όλα Στρουμφίτα μου, να τα χαρείς! Το είχα δει στο instagram αυτό το καινούριο foundation και μου είχε κινήσει την περιέργεια, εννοείται ότι περιμένουμε την άποψή σου. Ωωωω αγαπώ μπλε βερνίκια χειμώνα-καλοκαίρι! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη σίγουρα θα την εκφράσω!!!! Όσο για τα μπλε βερνίκια συμφωνώ.... αν και κάποτε δεν μου άρεσαν καθόλου το τελευταίο διάστημα το μάτι μου πηγαίνει συνέχεια στα μπλε βερνίκια!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπημενη εταιρεια και ειδικα για τις σκιες κ τα αρωματακια της! δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα που μας προτεινεις, οποτε να η ευκαιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα περισσότερα είναι καινούρια και για μένα! Τώρα θα τα δοκιμάσω.... αλλά γενικά από μακιγιάζ δεν θυμάμαι να με έχει απογοητεύσει κάτι από The body shop! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. love this post ! your blog is great ! wish you all the best

    I would like you to invite on my blog and maybe you would like to follow each other? If yes just follow me and let me know i will do the same asap ! take care

    www.madamedaria.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hello, very nice blog :)

    GFC & G + you want to follow each other ? If you follow me ,

    I will follow you back then .

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nice post, kisses!
    I follow you :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hello Tijana! Thank you very much! Follow me and then will do the same.... ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή