Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τα αγαπημένα του φθινοπώρου!!!!

Γεια σας! Σε λίγο πλησιάζει η αγαπημένη μου γιορτή! Τα Χριστούγεννα! Ναι έχω στολίσει ήδη δέντρο! :) Ποια από σας, είναι σαν εμένα που δεν κρατιέται & στολίζει από τον Νοέμβριο; (χαχα!!!)...
Ας πάμε στο σημερινό θέμα..... Τον τελευταίο καιρό έχω αποφύγει επίτηδες να κάνω τα αγαπημένα κάποιου μήνα. Ίσως γιατί παρατήρησα πως τα πραγματικά αγαπημένα τα χρησιμοποιώ ανά εποχή & όχι μόνο έναν συγκεκριμένο μήνα. Έτσι σήμερα θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα φθινοπώρου! 

Ενυδατική κρέμα ημέρας Νεροκάρδαμο, εντατικής τροφής & ενυδάτωσης. Πολύ ξηρές & αφυδατωμένες/ώριμες επιδερμίδες.
Τιμή: 21,80 ευρώ
Ποσότητα: 40 ml
Διάρκεια ζωής: 6 μήνες 



Έχει πλούσια σύσταση & ιδιαίτερη μυρωδιά. Αυτή την εποχή που η επιδερμίδα μου είναι ακόμα πιο ξηρή είναι ότι πρέπει. Για πιο ώριμες επιδερμίδες που λέει, (την έχω δώσει στην μαμά μου να την δοκιμάσει)... δεν κάνει από άποψη αντιγήρανσης. 



      Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar
Τιμή: 46,90 ευρώ
Ποσότητα: 14 σκιές των 0,95gr. & 2 σκιές των 2.2 gr.
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες  
Τα ξέρετε τώρα γι' αυτήν την παλέτα... σας έχω ζαλίσει.... από την στιγμή που την αγόρασα την χρησιμοποιώ ανελλιπώς, τα χρώματα είναι του στυλ μου! Για κάθε περίσταση θεωρώ ότι είναι ιδανικά! Το αναλυτικό review μπορείτε να το δείτε εδώ, καθώς και το μακιγιάζ βήμα προς βήμα που έκανα μπορείτε να το δείτε εδώ.                                  


PRO Airbrush concealer No 57
Τιμή: 19.90 ευρώ

 Μου αρέσει επειδή διευκολύνει την εφαρμογή του κονσίλερ. Το απλώνει όμορφα & προτού προλάβει να "σπάσει" ή "μαζέψει". Έχω καταφέρει να εφαρμόσω κονσίλερ που με άλλους τρόπους έχω άσχημο αποτέλεσμα. Η τρίχα του είναι συνθετική & πολύ μαλακή. Υπάρχει & προστατευτικό κάλυμμα για να μη λερώνει το πινέλο από σκόνες κτλ αλλά συνήθως το χάνω.... 


  Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder Duo
Τιμή: 28.91 ευρώ
Ποσότητα: 10 gr
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Είναι μια πούδρα λάμψης με δύο χρώματα. Ένα πιο χρυσό & ένα πιο ροζ. Αυτό που μου αρέσει πολύ στην συγκεκριμένη πούδρα είναι ότι δεν χρειάζεται να είμαι προσεκτική με την εφαρμογή της. Ειδικά με φουντωτό πινέλο απλώνεται χωρίς υπερβολές... ακόμα κι' αν κάνω λάθος & μου παραπέσει το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Γι' αυτό το φοράω συνέχεια ακόμα & πρωί! Γενικά ο συνδυασμός "βγάζει" μια χρυσή λάμψη!


Color crush shine lipstick
No 16 Candy Cuddle The Body Shop
Τιμή: 11.50 ευρώ
Ποσότητα: 3,5 gr.
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες

Είναι ένα ροζ-κουφετί κραγιόν. Πολύ ενυδατικό με λίγη λάμψη, διακριτική θα έλεγα. Το φοράω συνέχεια γιατί είναι γλυκό & χαριτωμένο χρώμα για κάθε μέρα & πάει με όλα. Δεν έχει διάρκεια (αλλά κανένα κραγιόν σ' αυτή τη φιλοσοφία δεν έχει... τουλάχιστον σ'εμένα!). Περισσότερο μου αρέσει για την ενυδάτωση που κάνει & για το γλυκό χρώμα που αφήνει στα χείλια μου!

 Αυτά ήταν τα προϊόντα που σχεδόν κάθε μέρα χρησιμοποιώ όλο το φθινόπωρο! Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας το τελευταίο καιρό;
Σας στρουμφοφιλώ & περιμένω τα σχόλια σας.... 

Μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, στο Pinterest & στο Twitter. Κάνετε εγγραφή στο blog μου για να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου!

17 σχόλια:

  1. Αχ αυτή την Chocolate Bar την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό...
    Μου άρεσε πολύ και το κραγιόν!
    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να την αποκτήσεις γρήγορα γιατί είναι σίγουρο πως θα την ευχαριστηθείς! Φιλάκια και από μένα!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα όλα κορίτσι μου!!! Ειδικά της too faced είναι αξιοζήλευτο. Φιλιά πολλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η παλεττα με τις σκιες ειναι απιστευτη!!!!! υπεροχα χρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Νομίζω πως αυτή η παλέτα είναι η καλύτερη μου αγορά για το 2015! :) Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. το κραγιονακι ποσο λαχταριστο!!!! φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ αγαπημένο μου και πολύ ευκολοφόρετο! Σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτη η chocolate bar ..πρεπει να ειναι τελειαα εε??? την βλεπω και εδω στα blogs και στο youtube...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά είναι καταπληκτική! Το μόνο απαγορευτικό σ' αυτήν την παλέτα είναι η τιμή της... αλλά διορθώνεται αν το αναζητήσεις στις εκπτώσεις (όπως εγώ).... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτη φορά βλέπω αυτό το highlighter και μου έκανε τρελή εντύπωση! Πολλή ωραία τα αγαπημένα σου και φανταστική παρουσίαση με κάθε λεπτομέρεια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία μου... τα λόγια σου με κάνουν πολύ χαρούμενη!!!! Ούτε εγώ το ήξερα το συγκεκριμένο highlighter... τώρα τελευταία το ανακάλυψα και όπως βλέπεις έγινε και αγαπημένο μου!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν το αποφάσισα...φέτος θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη την chocolate bar. Υπέροχη παλέτα και τα χρώματα με αντιπροσωπεύπουν πλήρως. Φιλιά!!!

    marosbeautyworld.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχη ιδέα! Θα την αγαπήσεις είναι σίγουρο! Σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου Στρουμφίτα μου! Δεν έχω στολίσει ακόμα, αν και θέλω! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ Σταυρούλα μου! Ξεκίνα το στόλισμα.... χαχα!!!! Μη τρέχεις παραμονές Χριστουγέννων... αλλά και για να το χαρείς περισσότερες μέρες... γι' αυτό στολίζω νωρίτερα γιατί οι γιορτές κρατάνε 15 μέρες... μέχρι να στολίσω-πρέπει να το ξεστολίσω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πρέπει να το κάνω, απλά είναι διαδικασία να κατεβάσεις το δέντρο και να το στήσεις χαχαχα! Μακάρι να είχαμε φωτάκια και δέντρα και στολίδια όλο το χρόνο!

      Διαγραφή