Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Επίσημη περίσταση! (πως αποφεύγουμε το μαύρο χρώμα)

Ωραία! Ήρθε η ώρα να παραβρεθούμε σε μία πολύ επίσημη περίσταση (γάμος, βάπτιση, αρραβώνας κ.α.)... τι θα φορέσουμε; Φυσικά φόρεμα & μάλιστα μαύρο! Φόρεμα ναι! Μαύρο όχι......
Επειδή συνήθως οι επίσημες εκδηλώσεις καταλήγουν να μοιάζουν μ' ένα μαύρο σύννεφο -μιας & όλες μας επιλέγουμε το μικρο μαύρο φόρεμα- σήμερα σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μερικές προτάσεις που αφορούν κάποια επίσημη περίσταση χωρίς καθόλου μαύρο. 

Πρόταση 1
Ροζ φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες & αξεσουάρ!

Πρόταση 2
Πράσινο φόρεμα με λευκό-ασημί γόβες & τσαντάκι στην ίδια χρωματική παλέτα του πράσινου άλλα σε αντίθεση με το φόρεμα! Γενικά πάντα ακολουθώ τον κανόνα ότι η τσάντα δεν πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το φόρεμα για να μην "χάνεται" μέσα στο σύνολο όταν τι κρατάμε!

Πρόταση 3
Κόκκινο φόρεμα με nude γόβες & τσάντα σε έντονο μπλε! Σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα!

Πρόταση 4
Κίτρινο φόρεμα με λευκές γόβες & τσάντα σε μοβ χρώμα! Μπλε σκουλαρίκια που ταιριάζουν εξίσου με το κίτρινο.

Πρόταση 5
Μοβ φόρεμα με κίτρινες γόβες. Αξεσουάρ σε ασημί χρώμα!

Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις σε περίπτωση που κάποια θέλει ν' αποφύγει το μαύρο & να διαφοροποιηθεί. Φυσικά όπως έλεγε & ο φίλος μας ο Yves Saint Laurent το σημαντικό δεν είναι το φόρεμα αλλά η γυναίκα που το φοράει! Απλώς εγώ θα προσθέσω ότι ποτέ δεν βλάπτει να ξεχωρίζεις..... κάνοντας το διαφορετικό :) 

Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας & ως την άλλη φορά να περνάτε υπέροχα!!!!

9 σχόλια:

  1. Ωραίες προτάσεις! Έχω να πάω σε αρραβώνα & για την ακρίβεια θα είμαι & η κουμπάρα του ζευγαριού στον γάμο τους & δεν ήθελα να φορέσω μαύρο. Πήρα ιδέες από τις προτάσεις σου. Για πανωφόρι έχεις καμιά ιδέα; Επειδή είναι τώρα τον Δεκέμβριο ο αρραβώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Ζηνοβία μου! Θα σου πρότεινα συνθετική γούνα σε λευκό ή κρεμ ή γενικά το "σπασμένο" λευκό. (Ούτε κατά διάνοια λεοπαρ ή animal print επειδή θα γίνει too much και δε το θέλουμε αυτό μιας και θα φοράς ήδη επίσημο ένδυμα) Να μην ξεπερνάει σε μήκος τη μέση. Πάντα άξια και καλή επιτυχία στις ενδυματολογικές σου επιλογές ελπίζω να σε βοήθησα!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου και που επικοινώνησες μαζί μου! Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 5 μου αρέσει κι' εμένα γιατί έχει επιρροές από τη δεκαετία του '50... που το ντύσιμο εκείνης της εποχής είναι πολυαγαπημένο! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν 2 χρόνια είχα πάει σε βάφτιση καλοκαίρι και λέω "οκ, βάφτιση είναι, μη βάλω μαύρο" και έβαλα ένα μακρύ τριανταφυλλί φόρεμα. Δε λέω, ωραίο ήταν, αλλά δεν αισθανόμουν και πολύ "εγώ" αν με καταλαβαίνεις χαχαχα! (συνήθως μαύρα ή σκουρόχρωμα φοράω) Για όσες όμως επιλέγουν και χρωματιστά ρούχα οι προτάσεις σου είναι εξαιρετικές και θα μου άρεσε πολύ να τις δω φορεμένες από κάποια γυναίκα! Φιλιά πολλά Στρουμφίτα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε ήμουν κι' γω σαν εσένα... αν δεν ήταν μαύρο αισθανόμουν σαν το ψάρι έξω από το νερό... οπότε σε καταλαβαίνω.... Το τελευταίο διάστημα άμα είναι μαύρο αισθάνομαι σαν το ψάρι έξω από το νερό. Γι' αυτό έβαλα στην αρχή την ατάκα του YSL ότι πάνω από όλα μετράει η γυναίκα και όχι το φόρεμα... :) Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή