Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

5 Tips για να έχει διάρκεια το μανικιούρ μας!!!

Γεια σας και καλώς ήρθατε σε άλλη μία ανάρτηση μου! Όλες αγαπάμε να βάφουμε τα νύχια μας. Είτε με έντονα είτε με ελαφριά χρώματα & πάντα ανάλογα με τη διάθεση μας! Το μεγάλο μας πρόβλημα όμως είναι πως θα το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο! Ύστερα από μια μικρή έρευνα που έκανα ανακάλυψα τα εξής....



Tip No 1
Πάντα πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε χρώμα περνάμε πρώτα μία βάση (top coat).
Εκτός του ότι προστατεύουμε το νύχι μας από τις χρωστικές των μανό (θα έχετε παρατηρήσει πως ορισμένα μανό αφήνουν χρώμα πάνω στο νύχι μας) του δίνουμε & παράταση ζωής.

Tip No 2
Αποφεύγουμε το πολύ ζεστό νερό που έχει την τάση να ξεφλουδίζει το χρώμα. Πχ.) μπορούμε να πλύνουμε τα πιάτα ή να κάνουμε ανάλογες δουλειές με γάντια. 



Tip No 3
Τα χέρια μας τα μουλιάζουμε στο νερό για να μαλακώσουν τα πετσάκια, αλλά μετά η εφαρμογή του μανό δεν είναι καλή γιατί το νερό κάνει διαστολή & συστολή στα νύχια. Οπότε άλλη μέρα φτιάχνουμε τα πετσάκια & άλλη τα βάφουμε. 

Tip No 4
Μετά από 2-3 μέρες ξανά εφαρμόστε top coat. Βοηθάει στο να παρατείνει το μανό.

Tip No 5
Για το πλύσιμο των χεριών χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι & όχι απολυμαντικό επειδή στεγνώνει τα νύχια & καταστρέφει το χρώμα.



Αυτά είναι μερικά μυστικά για καλή συντήρηση του μανικιούρ σας! Αν έχετε κάποιο άλλο μυστικό φυσικά περιμένω να μου το πείτε!
Εγγραφείτε στο blog μου για να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου! Επίσης σας περιμένω στο FACEBOOK στο PINTEREST & στο TWITTER.
Ως την άλλη φορά να περνάτε υπέροχα!!!!!!

20 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασε τα! Θα δεις διαφορά! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με τα πετσάκια δεν το ήξερα!!! Ευχαριστούμε!!! Πολύ χρήσιμες συμβουλές!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι' γω τώρα τελευταία το έμαθα Αναστασία μου! Εγώ σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα σχέδια. Στην καθημερινότητα μου δεν συνηθίζω να βάφω τα νύχια μου με έντονα χρώματα. Τι χρώμα στα νύχια με συμβουλεύεις για να συνδυάσω με μπλε σκούρο φόρεμα ως καλεσμένη σε γάμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Στέλλα μου! Η δική μου συμβουλή είναι να μη κάνεις τα νύχια στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα για να μη "χάνετε" το χρώμα των νυχιών στο φόρεμα. Άρα θα κάνεις αντίθετο χρώμα! Δηλ., κίτρινο, άσπρο ή γαλλικό ή το ασφαλές nude που κάνει το χέρι να δείχνει πολύ κομψό. Πολλά φιλιά & ελπίζω να σε βοήθησα!!!!

      Διαγραφή
  4. ωραιες συμβουλες... τελια τα νυχακια σου...... εγω το μονο μου προβλημα γιατι σβαζομαι ειναι τα πετσακια... χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ελένη μου! Για να είμαι ειλικρινής δεν πολύ έχω πετσάκια αλλά όταν έχω.... σαν και σ' εσένα κι 'γω... χιχι!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο και χρήσιμο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο ειναι... και τωρα δε θα εχω προβλημα. ειδικα αυτο με το ζεστο νερο, δεν το ηξερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα λόγια! Εγώ το ήξερα με το ζεστό νερό αλλά πάντα ξεχνάω τα γάντια :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήσιμες οι συμβουλές σου Στρουμφίτα μου και πολύ όμορφα τα νύχια σου, ειδικά το κίτρινο μανικιούρ είναι γλύκα! Να προσθέσω 2 ακόμα συμβουλές; Λεπτές στρώσεις βερνικιού και αν έχουμε λιπαρά νύχια (εγώ δυστυχώς έχω) τότε τα περνάμε με λίγο οινόπνευμα πριν βάλουμε το base coat για να αφαιρέσουμε τη λιπαρότητα και να καθίσει το βερνίκι καλύτερα πάνω στο νύχι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ Σταυρούλα μου! Ναι πολύ καλές και χρήσιμες οι συμβουλές σου... (για το οινόπνευμα δεν ξέρω, δε το έχω δοκιμάσει.... αλλά θα το δοκιμάσω) για τις λεπτές στρώσεις ναι έχεις απόλυτο δίκιο... εγώ πάντα τις κάνω χοντρές και μετά το χρώμα ξεφλουδίζει ολόκληρο και γρήγορα δεν χρειάζεται ασετόν... χιχι!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα κι εγώ το ίδιο κάνω με τις στρώσεις, άσε... Αν κάνω χοντρές στρώσεις και δεν περάσω τα νύχια με οινόπνευμα τότε το βερνίκι μου κρατάει 1,5 μέρα το πολύ και φεύγει σε φλούδες όπως είπες κι εσύ. Με οινόπνευμα όμως και λεπτές στρώσεις κρατάει άθικτο 4 μέρες κι από εκεί και πέρα αρχίζει λίγο να φεύγει στις άκρες, πολύ λίγο όμως!

      Διαγραφή
  10. Αυτό με το οινόπνευμα θέλω να το δοκιμάσω!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραίο ποστ!! Τι ωραία που είναι τα νύχια σου!! Φιλιά πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Πολλά φιλιά και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To άρθρο σου είναι πολύ χρήσιμο για μένα, δεν μου διαρκεί καθόλου το βερνίκι πάνω στα νύχια! Θα δοκιμάσω τα tips σου οπωσδήποτε και θα σου πω! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ' ευχαριστώ Μαρία! Δοκίμασε τα.... πιστεύω θα δεις διαφορά, έστω και μικρή! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή