Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Casual street style!


Γεια σας! Καλώς ήρθατε σε μία ακόμα ανάρτηση μου! Σήμερα, σας έχω προτάσεις για φθινοπωρινό καθημερινό ντύσιμο....

Πρόταση 1
Τζιν ξεβαμμένο με ελαφριά σκισίματα για να είναι μοντέρνο με απλή μαύρη μπλούζα που ο ένας ώμος είναι έξω. Μπαλαρίνες σε έντονο μπλε χρώμα για ιδιαίτερη πινελιά. Επειδή ο πρωταγωνιστής στη μπλούζα είναι ο λαιμός & ο ώμος μας, θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε αξεσουάρ στο συγκεκριμένο σημείο... οπότε βάζουμε αξεσουάρ πχ στο χέρι μας...

Πρόταση 2
Αθλητικό στυλ! Μαύρη φόρμα για το κάτω μέρος & παιχνιδιάρικι ροζ μπλούζα. Αθλητικά παπούτσια, με διακριτικές αλλά ιδιαίτερες λεπτομέρειες & τσάντα σε έντονο σκούρο χρώμα για να μην μοιάζει με ανοιξιάτικη. Η τσάντα να είναι, με μακρύ λουρί για να την περνάμε ανάμεσα στο σώμα μας & να είναι άνετη & πρακτική.

Πρόταση 3
Παντελόνι στα χρώματα του φθινοπώρου (καφέ ή σάπιο μήλο) με λευκό πουκάμισο από μέσα & από πάνω ροζ πλεκτή μπλούζα. Αξεσουάρ στο λαιμό σε έντονο σκούρο χρώμα για να κάνει αντίθεση. Στα πουκαμίσα ταιριάζουν πολύ τα κολιέ. Μποτάκια σε γήινους καφέ-μπεζ τόνους. Αποφύγετε τα μαύρα μποτάκια για να διατηρήσετε το στυλ κομψό & νεανικό.

Πρόταση 4
Fall Navy Style! Το ναυτικό στυλ στην φθινοπωρινή του μορφή αντικαθιστά τις μπλε γραμμές με μαύρες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια η δαντέλα στους ώμους & στην πλάτη. Το έντονο μπλε το διατηρούμε στην τσάντα & στα ψηλοτάκουνα μποτάκια. 

Πρόταση 5
Μαύρο κολάν με ροζ πλεκτή μπλούζα. Τα πουά τα αντικαθιστούν καρδούλες. Nude μπαλαρίνες & ασορτί -τύπου channel- τσάντα. Αξεσουάρ σε animal print. Σ' αυτό το στυλ "παντρεύουμε" το απλό ντύσιμο με τις chic λεπτομέρειες.

Πρόταση 6
Στο τέλος άφησα μια εκδοχή με φούστα για τα κορίτσια που την θέλουν στην καθημερινότητα τους. Με γνώμονα ότι αποφεύγουμε τα πολύ μαύρα για φθινόπωρο (ας το αφήσουμε για πιο χειμώνα).... το αντικαθιστώ με το εναλλακτικό γκρι. Το έντονο αξεσουάρ είναι προαιρετικό. Επίσης στο συγκεκριμένο λουκ αποφύγετε γόβες & προτιμήστε μπότες μέχρι το γόνατο. Αυτό γιατί το θέλουμε casual & όχι να μετατραπεί σε βραδινό ή στυλ γραφείου. (Θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση γι' αυτά τα στυλ)
Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις για καθημερινό φθινοπωρινό στυλ. Θα ήθελα να μου πείτε την δική σας άποψη! Πιο από τα παραπάνω είναι το δικό σας casual street style συνήθως; 

Μπορείτε να με βρείτε στην σελίδα μου στο Facebook πατώντας εδώ, να καρφιτσώνω στο Pinterest πατώντας εδώ & στο Twitter πατώντας εδώ.

Ως την άλλη φορά.... να περνάτε υπέροχα!!!





20 σχόλια:

  1. Γεια σου και συγχαρητήρια για το θέμα σου! Στην πρόταση Νο 3 μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για το εάν θα μπορούσα να αντικαταστήσω το λευκό πουκάμισο με ένα τζιν που έχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Στέλλα! Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Θεωρώ ότι το τζιν είναι ένα ρούχο που γενικά πάει με όλα! Εύκολα το παντρεύεις και με casual στυλ αλλά και με πιο σικάτα! Στην συγκεκριμένη πρόταση θεωρώ ιδανικό ένα πιο ξεβαμμένο τζιν πουκάμισο. Νομίζω ταιριάζει καλύτερα στο όλο σύνολο.... Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτο κ το τελευταιο καταπληκτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ! Αν θέλεις μπορείς να κάνεις εγγραφή στο blog μου! Φυσικά θα ανταποδώσω! Θα χαιρόμουν πολύ! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS! Στρουμφίτα την τελευταία πρόταση έτσι την έχω σκεφτεί . Αλλά τι βάζουμε για πανωφόρι για να μη μοιάζουμε και με μανταμίτσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα!!!!! Έχεις δίκιο Μαρίνα μου.... η φούστα μέχρι το γόνατο μπορεί να μας κάνει να δείξουμε "μανταμίτσες", όπως λες! Για να το αποφύγουμε αυτό πιστεύω πως πρέπει να αφαιρέσουμε από το σύνολο τα πολύ σικ κομμάτια. Έτσι πχ δεν θα το φορέσεις με σακάκι blazer ή ζακέτα αλλά με jacket στα χρώματα της μπότας. Έτσι το στυλ παραμένει casual Πιστεύω να σε βοήθησα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βοήθησες Στρουμφίτα και σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που σε βοήθησα! Τα φιλιά μου! Καλό μεσημέρι!!!!!

      Διαγραφή
  7. Απλά υπέροχα!! Τα 3 πρώτα είναι σίγουρα τα αγαπημένα μου! Με βοήθησες πολύ με τις υπέροχες προτάσεις σου!♡
    Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου! Χαίρομαι αν σε βοήθησα και σου έδωσα και extra ιδέες για να δοκιμάσεις και κάποια άλλη παραλλαγή του καθημερινού ντυσίματος.... Τα φιλιά μου και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 3 και το 5 είναι τα αγαπημένα μου! Τα συνδύασες όλα πολύ ωραία. Συγχαρητήρια για το άρθρο σου!

    Marylooo
    από : http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαρία! Χαίρομαι που από δω και πέρα θα τα λέμε (μόλις έκανα εγγραφή στο blog σου).... Τα φιλιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την βόλτα που έκανες στο blog μου και το όμορφο σχόλιο σου!!!!

      Διαγραφή
  11. Ωωω πολυ ωραιες προτασεις και συμβουλες, το 1 και 3 τα λατρεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ Kate! Τελικά αυτά τα 2 στυλ άρεσαν νομίζω περισσότερο απ' όλα... και εμένα μου αρέσουν πολύ. Είναι άνετα και δείχνουν κομψά!!!! Φιλάκια κορίτσι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υπέροχα τα Nike.. και όλα τα style τέλεια..και τα κοσμήματα μου τράβηξαν τη προσοχή..!!
    τέλειοι συνδιασμοι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!! Έκανα τους συνδυασμούς που φοράω κι' γω στην ζωή μου! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πρόταση 5 μου άρεσε περισσότερο απ'όλες! Λατρεύω κολάν και ροζ μπλούζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ' ευχαριστώ Μαριάννα! Εντάξει με τα ροζ γενικά έχω μεγάλη αγάπη! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή