Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Εύκολο σχέδιο για τα νύχια!!!



Γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω ένα πανεύκολο σχέδιο για τα νύχια. Χρειαζόμαστε το αγαπημένο μας φωσφόριζε (ή απλώς φλούο-neon ) βερνίκι & κάποιο γκλίτερ. Πάμε να δούμε πως γίνεται....




Βάζουμε την βάση μας (top

coat) & ύστερα 

εφαρμόζουμε το βερνίκι.

(No 240 A Sunny Affair από The Body Shop)
Τιμή: 6,00 ευρω

Δεν χρειάζεται να έχουν στεγνώσει καλά τα νύχια - αντίθετα. Στα νύχια που θα επιλέξουμε να ρίξουμε το γκλίτερ σε μορφή σκόνης (αυτό που έχω εγώ είναι συλλεκτική σκιά ματιών από τα The Body Shop No 01 Sparkle pot: Fairy Dust που πλέον δεν την χρησιμοποιώ στα μάτια... αλλά βρήκα τρόπο για να μην πάει χαμένη) θέλουμε να είναι νωπά, στην ανάγκη "βρέχουμε" το νύχι με top coat, όσες φορές χρειάζεται & συγκεκριμένα ανάλογα με την ένταση που θέλουμε να έχει το γκλίτερ.
 
 Ότι extra γκλίτερ πέσει γύρω από το νύχι μας το αφαιρούμε με ένα πινελάκι καθαρό & στεγνό. Με λίγα λόγια "ξεσκονίζουμε" το σημείο για να φύγει η περιττή ποσότητα που έπεσε εκτός νυχιού....

και Voilà!
              Μια ζαχαρωτή λάμψη πάνω στα νύχια σας!
Αν θέλετε το εφαρμόζεται σε όλα τα νύχια (θα δείχνει πολύ glamorous).... Συνήθως εγώ προτιμώ να διακοσμώ ένα το πολύ δύο νύχια για να είναι πιο καθημερινό. Αν είστε μαυρισμένη (όπως εγώ στην φωτο καλή ώρα - μιας & αυτές τις φωτο τις είχα τραβήξει καλοκαίρι - κάνει φοβερή αντίθεση) 

Σας περιμένω στο FACEBOOK, στο PINTEREST & στο TWITTER
Εγγραφείτε στο blog μου για να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου....... & ως την άλλη φορά ότι κι' αν κάνετε να περνάτε υπέροχα!!!!

18 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα!! Σίγουρα θα την δοκιμάσω!!😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ειρήνη μου, να το δοκιμάσεις, είναι πολύ απλό και κυρίως εύκολο γιατί θα έλεγα, ότι δε το πολύ έχω με τα πολύπλοκα σχέδια!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Είναι το ωραιότερο κίτρινο που έχω βρει.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ιδέα και πολύ glamorous αποτέλεσμα! Σίγουρα θα μπει σε εφαρμογή!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Αναστασία! Δοκίμασε το! Είναι εύκολο, γρήγορο και θα σ' αρέσει όποιο χρώμα και να έχεις από κάτω.... Τα φιλιά μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νταξειιιι...λατρευω χρυσοσκονη... και οτι γυαλιζει..εγω θα χα κανει ολα τα νυχιαααα.. χαχ.. οπως κ το χω κανει στο μπλοκ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσόσκονη για να υπάρχει και λίγο μαγεία.... :) Ελένη αν σου είναι εύκολο άφησε μου εδώ από κάτω στα σχόλια το link αυτής της ανάρτησης του blog σου! Θέλω να δω την δικιά σου εκδοχή.... (θα με φάει η περιέργεια) χιχι Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ'άρεσε πάρα πολύ η ιδέα για του glitter, δίνει ένα πολύ ξεχωριστό στυλ στα νύχια. Τα tips σου είναι πάντα πολύ χρήσιμα!Μπορεί τα φωσφοριζέ βερνίκια να μην είναι τα αγαπημένα μου αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω με άλλο χρώμα. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ Μαρία! Η επιλογή του βερνικιού είναι ελεύθερη.... Ότι χρώμα και να βάλεις από κάτω νομίζω θα βγει υπέροχο! Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλεια στρουμφίτα μου...και το γκλίτερ φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Άννα μου! Χαίρομαι που σου άρεσε... Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. παλιότερα το έκανα κι εγώ αυτό συχνά στα νύχια μου αλλά κάποια στιγμή μου τελειώσανε τα γκλίτερ και δεν ξαναπήρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marissa μου δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο γκλίτερ.... γίνεται άνετα και με μια σκιά ματιών που έχει πολύ γκλίτερ μέσα και δεν χρησιμοποιείς πλέον!!!! (Αυτό που χρησιμοποίησα από παλιά σκιά ήταν!) Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή