Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Summer must-haves

Γεια σας κορίτσια μου! Είμαστε επίσημα στο καλοκαίρι & στο σημερινό θέμα θα μιλήσουμε για τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχουμε αυτή την εποχή...




Το No 1 προϊόν για μένα, είναι οπωσδήποτε μία αντηλιακή προσώπου. Είτε πάμε βόλτα τον σκύλο, είτε πεταχτούμε μια στιγμή στο supermarket... ακόμα & να πάμε να πετάξουμε τα σκουπίδια, είναι καλό να προστατέψουμε το πρόσωπο μας με μια ενυδατική με υψηλό δείκτη προστασίας. Συνήθως εγώ επιλέγω να έχει spf 30. Αλλιώς καραδοκούν φακίδες-πανάδες & η πρόωρη γήρανση. Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ την Apivita suncare spf 30 με θαλάσσια λεβάντα & πρόπολη.

Το No 2 απαραίτητο προϊόν φυσικά είναι η αντηλιακή κρέμα σώματος. Επίσης ισχύουν ότι & για την κρέμα προσώπου... & μέχρι το περίπτερο να πάτε, καλό είναι να προστατεύσετε το δέρμα σας. Έχω διαβάσει πως οι ακτίνες του ήλιου φτάνουν στο σώμα μας ακόμα & όταν έχει συννεφιά. Επίσης διίστανται οι απόψεις για το πόσο spf πρέπει να φοράμε & κατά πόσο ανταποκρίνεται το spf 50 ή αν είναι τρικ των εταιρειών. Δηλ., έχω ακούσει πως το spf 50 είναι ίδιο με το spf 30. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σημασία... το βασικό είναι να επιλέξουμε μια κρέμα με υψηλό δείκτη για να προστατευτούμε από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος γιαούρτι με spf 30 του Korres. 
Το No 3 προϊόν είναι κάτι που δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο, παρόλο αυτά εγώ το χρησιμοποιώ & θέλησα να το συμπεριλάβω στη σημερινή μου λίστα . Είναι ένα λαδάκι (Exotic oil with argan oil monoi de tahiti oil UV filter από τη Lorvenn) που είναι πολυχρηστικό. Πέρα από την ενυδάτωση & την προστασία κατά της θερμότητας που προσφέρει στα μαλλιά, έχει & φίλτρα UV οπότε το εφαρμόζω & αυτό πριν βγω έξω. Είναι για καθημερινή χρήση & το έχω σε travel size, οπότε το παίρνω μαζί μου & σε ταξίδια. Αν & το συγκεκριμένο μη το βάλετε μαζί με άλλα προϊόντα γιατί χύνεται, θέλει ξεχωριστά & τυλιγμένο καλά σε μια σακουλίτσα.

Το No 4 προϊόν είναι οποιοδήποτε foundation ή BB ή CC ή DD προτιμάτε σε σκουρόχρωμη απόχρωση. (Εξαιρούνται οι πολύ λευκές που αποφεύγουν να μαυρίσουν γιατί φοβούνται να περάσουν από το στάδιο του κοκκινίσματος, μιας & συνήθως οι πολύ λευκές πρώτα κοκκινίζουν & μετά μαυρίζουν, οπότε μάλλον σ' αυτές τις περιπτώσεις το must have προϊόν είναι ένα primer για την εξουδετέρωση της κοκκινίλας). Για όλες τις υπόλοιπες που συνήθως μαυρίζουν αρκετά & ειδικά εδώ στην Ελλάδα, οπωσδήποτε ένα πιο σκούρο foundation. Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό πράγμα, από ένα μαυρισμένο σώμα & ένα άσπρο σαν φάντασμα πρόσωπο. Αυτή τη περίοδο ξεκινάω & εγώ με το σκούρο μου foundation μιας που ο ήλιος & εγώ πάμε παράλληλα :) δηλ., από το σπίτι μου μέχρι το φαρμακείο & έχω πάρει χρώμα.... Έχω το studio sculpt με spf 15 από Mac στην απόχρωση NC 40. Δεν με καλύπτει βέβαια το spf γι' αυτό πάντα βάζω κρέμα με αντηλιακή προστασία πριν.

Το No 5 προϊόν είναι μια καλή αδιάβροχη μάσκαρα. Γιατί όσο & να αποφεύγουμε να πολύ βαφόμαστε μια βάση & μια μάσκαρα θα τα βάλουμε.... Η καλύτερη αδιάβροχη μάσκαρα που έχω συναντήσει εκεί έξω είναι η False lash effect της Max Factor. Ζεις μ' αυτήν, δεν φεύγει με τίποτα! Προσοχή! Το ντεμακιγιάζ μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση! Διφασικά προϊόντα ή κάτι με έλαιο είναι απαραίτητη προϋπόθεση! Δίνει όγκο κυρίως & δεν υπάρχουν απώλειες του τύπου τρίβεται ή πέφτουν κομματάκια. Είναι πολύ σταθερή!
Τέλος το No 6 απαραίτητο προϊόν -για μένα - είναι ένα face mist. Αυτή τη στιγμή έχω στην τσάντα μου το Vitamin E από The Body Shop. Μου αρέσει γιατί ενυδατώνει το δέρμα μου μόλις νιώσω ότι αρχίζει να αφυδατώνεται & με δροσίζει μόλις αρχίσω να ζεσταίνομαι. Δεν θα έλεγα ότι σταθεροποιεί το μακιγιάζ & δεν το έχω γι' αυτό το λόγο γιατί έτσι κι' αλλιώς το studio sculpt της Mac είναι από μόνο του ένα πολύ σταθερό προϊόν. Κυρίως για μένα είναι μια ανάσα δροσιάς μέσα στη φοβερή ζέστη του καλοκαιριού!!!
Αυτά ήταν κάποια από τα βασικά προϊόντα που θεωρώ πως πρέπει να έχουμε το καλοκαίρι.... φυσικά υπάρχουν κι' άλλα όπως γυαλιά, καπέλο κτλ... αλλά σήμερα θέλησα να μιλήσω κυρίως για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.
Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας & τις δικές σας απόψεις... Καλό στρουμφοκαλοκαίρι κουκλίτσες μου!!!!!

16 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα προϊόντα, έχω δοκιμάσει την μάσκαρα. Η αφαίρεση της ένα μαρτύριο :Ρ
    φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Nazh μου! Πραγματικά αυτή η μάσκαρα αφαιρείται πολύ δύσκολα!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες! Το βασικό είναι το αντηλιακό για μένα! Του Κορρέ έχω και για το πρόσωπο κι για το σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Σίγουρα καλοκαίρι = αντηλιακό! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Είναι από τα καλύτερα! Το είχα και πέρυσι και μέχρι σήμερα δεν έχω "καεί" από τον ήλιο.... Φιλάκια Κωνσταντίνα μου!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα προϊόντα!! Το συγκεκριμένο face mist θέλω να το δοκιμάσω!! Αδιάβροχη μάσκαρα έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ..Φιλάκια πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Demy μου!!! Τα σπρέι νερού, ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ χρήσιμα!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. πολυ χρησιμη αναρτηση! τα συγκεντρωσες ολα μαζι , μια χαρα! BB κρεμα χρησιμοποιω και εγω, αλλα πλεον πρεπει να προσθεσω και το κανονικο αντιηλιακο προσωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Zina μου! Σίγουρα να το προσθέσεις για να έχεις τη μέγιστη προστασία!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  6. Είχα δοκιμάσει κάποτε το sray από body shop και μου άρεσε αρκετά! Δοκίμασε και το ιαματικό νερό της avene! Είναι πολύ δροσιστικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Της Avene είναι το καλύτερο απ' όλα... αλλά είναι πολύ μεγάλη η συσκευασία (δεν ξέρω αν υπάρχει σε μικρότερη) και δεν μπορώ να το έχω στην τσάντα μου! Όντως είναι πολύ δροσιστικό!!! Πολλά φιλιά Αλεξάνδρα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημενη η vitamin e της tbs, το studio sculp δεν ξερω δεν μου καθεται καλα επειδη ειμαι ξηρη (αν και λεει οτι ειναι για ξηρες -_- ) πολυ ωραιες επιλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ Kate! Κι' γω ξηρή επιδερμίδα έχω. Ίσως δεν σου κάθεται καλά γιατί η υφή του είναι σε μορφή μους και χρειάζεται πολύ καλή ενυδάτωση πριν. Επειδή δεν είναι λεπτόρρευστο μεικαπ! Δηλ., η ενυδατική σου κρέμα να μην λέει απ' έξω για κανονικές/ξηρές αλλά για ξηρές/ πολύ ξηρές ή αφυδατωμένες επιδερμίδες. Επίσης δοκίμασε το να το ανάμειξης μαζί με την κρέμα σου... ίσως δεις διαφορά... εγώ φοράω και μεικαπ για λιπαρές επιδερμίδες με αυτό τον τρόπο αν κάποιο μου αρέσει πολύ! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντιηλιακό οπωσδήποτε καθώς πριν δύο χρόνια το καλοκαίρι εμφανίστηκε μία πανάδα τεράστια σαν μουστάκι στο άνω χείλος! Από τότε φεύγει το χειμώνα κι επανέρχεται το καλοκαίρι αν δεν φροντίζω να βάζω τακτικά και παντού αντιηλιακό ακόμα και τις απογευματινές ώρες που ο ήλιος δύει! Ενώ δεν φοράω αδιάβροχη μάσκαρα φέτος λέω να αγοράσω μία. Δεν φοράω στην παραλία αλλά όταν έχω περπάτημα για δουλειές με λίγο ιδρώτα μπορεί να μουτζουρωθώ! Με προβληματίζει που η συγκεκριμένη δυσκολεύει το ντεμακιγιάζ αλλά θα δω ποια θα επιλέξω! Υπέροχο ποστ στρουμφίτα μου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ Αναστασία μου! Όντως δημιουργεί προβλήματα ο ήλιος χωρίς αντηλιακό, σε καταλαβαίνω... έχω πάθει κι' γω διάφορα τέτοια... :) Όσο για τη μάσκαρα, σίγουρα να το ψάξεις αν σε προβληματίζει η αφαίρεση της, γιατί η συγκεκριμένη για να καταλάβεις είναι για θάλασσα... Πάντως αν την εφαρμόσεις και έχεις τρέξιμο για δουλειές το μόνο που δεν θα πρέπει να σε νοιάζει είναι αν θα τρέξει η μάσκαρα.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή