Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Review: The nudes Maybelline palette!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα θα μιλήσουμε για την καινούρια παλέτα με σκιές από την Maybelline! 

Από τη πρώτη στιγμή που την είδα σε διαφήμιση, μου κινείσαι το ενδιαφέρον! Ίσως γιατί κάποτε αγόραζα συνέχεια σκιές από την Maybelline & τώρα τελευταία είχα στραφεί σε άλλες εταιρείες , όπως Mac, Korres & The Body Shop.
 Έχει 12 χρώματα που είναι τελείως του γούστου μου! Γήινα & nudes όπως & το όνομα της παλέτας. Είναι στα 9,6 g με διάρκεια ζωής 24 μήνες και κοστίζει 15,00 ευρώ. Νοερά χώρισα την παλέτα σε 4άδες, δίνοντας τους αντιστοίχους αριθμούς για να ξέρετε για ποια σκιά μιλάω.
Η Νο 1 σκιά πολύ λαμπερή με έντονο shimmer είναι η μοναδική από την παλέτα που θρυμματίζεται τόσο πολύ. Στο χέρι της εφάρμοσα χωρίς primer. Η 4, 5, 9,10 & 12 είναι ματ. Οι υπόλοιπες γυαλιστερές. Στα μάτια της φοράω με ουδέτερη βάση για σκιές (painterly Mac) & διαρκούν πολλές ώρες. Έχει τύχει να κοιμηθώ για μεσημέρι & αλλοιώθηκαν ελάχιστα & κυρίως κάτω από τα μάτια. Είναι μια βολική παλέτα, στο μέγεθος της παλάμης μου & ιδανική για ταξίδια.   

Όλες οι σκιές μπορούν να εφαρμοστούν είτε στο κινητό βλέφαρο ή μόνες τους στο κέντρο ή λίγο πιο ψηλά στην κόγχη γενικώς ανάλογα με τα γούστα σας. Η Νο 5 μου αρέσει για την κόγχη του ματιού. Οι χρυσομπρονζέ με shimmer για όλο το βλέφαρο. Τις πιο σκούρες ματ μπορείτε να τις δουλέψετε & ως eyeliner.
   Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπάρχουν προτάσεις & παραλλαγές για το πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι σκιές.                                                                       
Επίσης στην συσκευασία περιλαμβάνεται πινελάκι-σφουγγάρι δύο όψεων που προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει. 
Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την παλέτα & από τα χρώματα & από τις υφές. Η διάρκεια επίσης ήταν κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα! Σίγουρα στις διακοπές μου αυτήν θα πάρω μαζί μου! Αν έπρεπε να την βαθμολογήσω θα της έβαζα 9/10 μόνο & μόνο γιατί η Νο 1 θρυμματίζεται έντονα & σαν υφή μου θυμίζει σκιές από μαγαζιά τύπου ότι πάρεις 1,00 ευρώ. 
Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας! Την έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε; Ως την άλλη φορά στρουμφοφιλάκια!!!!

29 σχόλια:

  1. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ειπα οτι θελω να την αγορασω γιατι θα ειναι πολυ πρακτικη για ταξιδια! Νομιζω τωρα εχουν βγαλει και με αλλα χρωματα..ποσο κοστιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Αλεξάνδρα μου είναι πολύ βολική! Η άλλη παλέτα που έχει βγει είναι με ροζ-τριανταφυλλί-δαμασκηνί αποχρώσεις αλλά δεν νομίζω πως κυκλοφορεί στην Ελλάδα ακόμη. Την έχω δει μόνο στο επίσημο site της Maybelline.και λέγεται The-Blushed-Nudes-Palette! Η The nudes κοστίζει 15,00 ευρώ.

      Διαγραφή
  2. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ειπα οτι θελω να την αγορασω γιατι θα ειναι πολυ πρακτικη για ταξιδια! Νομιζω τωρα εχουν βγαλει και με αλλα χρωματα..ποσο κοστιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφες αποχρώσεις , νομίζω πως είναι οικονομική για όλες αυτές τις σκιές που έχει .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Nazh μου! Ναι είναι πάρα πολύ οικονομική για 12 αποχρώσεις και μάλιστα ποιοτικές. Ακόμα και του Korres οι σκιές κοστίζουν το λιγότερο 10,00 ευρώ η μία.... Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Mariella μου! Πιστεύω πως ήταν μια μικρή έκπληξη της Maybelline αυτή η παλέτα!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Στρουμφίτα μου τέλεια φαίνεται ^-^ τα χρωματά της μου θυμίζουν λίγο naked 2?!;o το καλό με αυτή είναι πως έχει και ματ αλλά και σίμμερ σκιές οπότε μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς!! να την χαρείς <3 (την θέλω και εγω τώρα;3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Mary μου! Στο να την αγοράσω ήταν στα συν της ότι έχει ματ σκιές... Σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  6. Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί εάν θρυμματίζεται μια σκιά τόσο, γιατί βρίσκω τρόπους να την χρησιμοοποιώ χωρίς να λερώνομαι, στην συγκεκριμένη περίπτωση η απόδοση τους είναι πάρα πολύ καλή κι είναι ένας λόγος παραπάνω να μην με ενοχλεί. Σίγουρα θα κάνεις υπέροχα μακιγιάζ με αυτή την παλέτα!! Φιλιά κορίτσι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις Κωνσταντίνα μου! Όφειλα όμως να το πω για τη σκιά που θρυμματίζεται... Πραγματικά οι συνδυασμοί είναι πολλοί... από το πιο nude-φυσικό μέχρι το έντονο smoky. Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  7. Φανταστικά χρωματάκια! Είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις!! Θα την έχω σίγουρα υπόψη μου όταν βγω για ψώνια! Ευχαριστούμε για την παρουσίαση κοριτσάκι μου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβερα χρωματα, τα αγαπημενα μου, πολυ καλη φαινεται και βολικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Kate! Πραγματικά είναι πολύ βολική! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. τωρα τελευταια δοκιμασα σκιες απο τη συγκεκριμενη εταιρεια και μου αρεσαν. τα χρωματα που επελεξες ειναι καταπληκτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πήρα κι εγώ.. Την έχω χρησιμοποιήσει βέβαια μία φορά μόνο αλλά η διάρκεια ήταν πολύ καλή!! Σίγουρα αξίζει για τα χρώματα που έχει..Φιλάκια πολλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εύχρηστη με τον καιρό θα τη δεις και μόνη σου. Πολλά φιλάκια Demy μου!!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραία σίγουρα θέλω να την δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουτί μού ήρθε αυτό το review σου καθώς σκεφτόμουν να την αγοράσω. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Δήμητρα! Όλο το καλοκαίρι αυτήν την παλέτα χρησιμοποίησα! Φιλάκια πολλά και σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ωραιο το post σου και πολυ ωραιες φωτογραφιες. Μια πολυ καλη και οικονομικη παλετα με ομορφες γηινες αποχρωσεις, την εχω και εγω και την εχω καταευχαριστηθει. Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' ευχαριστώ Έυα μου!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μου αρεσει και μενα πολύ! τι ωραια χρωματα!!! και από τιμη σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι βολική παλέτα! Την χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι... αυτή τη στιγμή πάντως την έχω παραμελήσει για την too faced... Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ωραια παλέτα και μιας που δεν έχουν αλλάξει και πολλά στα trends 2 χρόνια μετά ευχαριστούμε για την all time classic πρόταση https://www.ediva.gr/tasis-tou-makigiaz-gia-fthinoporo-ximona-2017/

    ΑπάντησηΔιαγραφή