Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

My favorites products (May 2015)

Γεια σας κορίτσια μου & καλό μήνα!!! Ελπίζω αυτές τις μέρες να περάσατε όμορφα ότι κι' αν κάνατε...
Ο Μάιος ήταν ένας καλοκαιρινός μήνας - τις περισσότερες μέρες τουλάχιστον & η διάθεση μου ήταν τέτοια ώστε τ'αγαπημένα μου να είναι άκρως καλοκαιρινά προϊόντα....

Αγαπώ το αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης του Korres, οπότε ήταν αδύνατο να αντισταθώ στη κολόνια της αντίστοιχης σειράς.

 Καλοκαιρινή, δροσερή κολόνια, με διάρκεια 4-5 ώρες, στην ίδια φιλοσοφία με το αφρόλουτρο... αν σου αρέσει το ένα τότε σίγουρα θα αγαπήσεις & το άλλο. Το βρήκα με δώρο το αφρόλουτρο σε πακέτο προσφοράς στα 17,80 ευρώ & επιπλέον -20% έκπτωση.
Υπάρχει & πακέτο με το γαλάκτωμα σώματος & το αφρόλουτρο. Είναι στα 100 ml.



Το paint pot Painterly από τη Mac είναι από τις πιο αγαπημένες μου βάσεις για σκιές. Όχι μόνο γιατί δίνει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών αλλά & γιατί μπορεί να φορεθεί και μόνο του. 
'Εχει μπεζ φυσικό χρώμα & το εφάρμοζα μόνο του από το καπάκι του ματιού ως τα φρύδια, απλώς για να αποχρωματίσει την περιοχή πάνω από τα μάτια. Είναι ιδανικό για nude μακιγιάζ. 
Δεν μου αρέσει να το εφαρμόζω στην κάτω μεριά του ματιού, γιατί μαζεύει & δημιουργεί "παστωμένο" αποτέλεσμα. Είναι στα 5g, το έχω σχεδόν χρόνο & δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση. Έχω ακούσει από ορισμένες κοπέλες να παραπονιούνται ότι ξεραίνονται κτλ... Το είχα αγοράσει με έκπτωση στα 15,00 ευρώ. Η αρχική ήταν 20,00 ευρώ. Τώρα ίσως & να έχει αυξηθεί η τιμή του, κρίνοντας & από τα κραγιόν που αυξήθηκαν. 




Μιας & είπα κραγιόν ας μείνουμε στην αγαπημένη Mac & στα υπέροχα κραγιόν της.... Αυτό το μήνα φόρεσα πολύ το Morange. Ένα έντονο πορτοκαλί! Όχι όμως μόνο του αλλά σε συνδυασμό με το lip liner cherry από Mac. 
Εφάρμοζα σε όλα τα χείλια το cherry (& στο περίγραμμα & τα γέμιζα) που είναι ένα από τα καλύτερα μολύβια χειλιών εκεί έξω. Κρεμώδη, ζωντανό χρώμα & μεγάλη διάρκεια.... Από πάνω περνούσα το Morange που έχει τελείωμα amplified, δηλ., δίνει την απόδοση που βλέπεις στην συσκευασία. Είναι κρεμώδη & έχει ικανοποιητική διάρκεια.
 Το αποτέλεσμα ήταν αυτό της φωτο.... Με αυτό το συνδυασμό προσπάθησα να πετύχω το Lady Danger.... Επειδή η Mac τα έχει πάει στα 19,50 ευρώ τα κραγιόν & έχω αρκετά από τη συγκεκριμένη εταιρεία που πρέπει να φορέσω για "να βγάλουν" κι' αυτά τα λεφτά τους προσπαθώ να αποφύγω αυτή την αγορά... για λίγο ακόμα τουλάχιστον!!! :) 
Τέλος χρησιμοποίησα φουλ το προϊόν λάμψης σε υγρή μορφή από την Seventeen, σχεδόν μου τελειώνει. Το μπέρδεμα με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι η συσκευασία του, πάνω γράφει ότι είναι κονσίλερ κάλυψης. Κάτι που δεν ισχύει φυσικά σε καμία περίπτωση. Μόνο φως δίνει, δεν καλύπτει μαύρους κύκλους. Ίσως γεμίζει λίγο τις λεπτές γραμμές. Γιατί εγώ το δοκίμασα με όλους τους τρόπους για να διαπιστώσω μόνη μου τελικά τι είναι!

 Πρόσεξα πως από πάνω έχουν κολλήσει μια ετικέτα που γράφει No 01 Highlight. Οπότε υποθέτω πως για λόγους οικονομίας κράτησαν τις συσκευασίες που είχαν κατασκευάσει για τα κονσίλερ & έβαλαν & αυτό το προϊόν. Πέρα από αυτά όμως είναι ένα ωραίο highlighter που χτίζεται ανάλογα με τα γούστα τις κάθε γυναίκας. Μέσα στο foundation δίνει διακριτικό αποτέλεσμα. Απ' ευθείας στα ζυγωματικά & στις άλλες περιοχές του προσώπου πιο έντονο. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια, δηλ., δε το φοράς το πρωί & το έχεις μέχρι το βράδυ.... μέσα στις ώρες ελαττώνεται η λάμψη αισθητά. Κοστίζει 12,70 ευρώ. Πολύ ακριβό για τη μικρή του ποσότητα, που δεν γράφει κι' όλας πόσο είναι... αλλά είναι ένα προϊόν που μου άρεσε & χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα!
Αυτά ήταν κορίτσια μου τα αγαπημένα μου προϊόντα Μαΐου! Περιμένω τα σχόλια σας και όπως πάντα σας στρουμφοφιλώ γλυκά!!!!

30 σχόλια:

  1. Εκπληκτικός ο συνδυασμός που έκανες στα χείλη!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Jovanna! Γενικά έχω αρχίσει να κάνω διάφορους συνδυασμούς με μολύβια και κραγιόν!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα τα αγαπημένα σου κορίτσι μου!! Τέλεια η απόχρωση των χειλιών σου!!! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου!!! Φιλάκια και από μένα!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου Στρουμφίτα μου!! Καλά το κραγιόν έχει εκπληκτικό χρώμα και η κολώνια του Κορρέ όντως μυρίζει πολύ ωραία και καλοκαιρινά! Πρόσθεσε βρε συ το blog σου στο bloglovin' γιατί χάνω τα άρθρα σου έτσι! Φιλάκια πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου πεις πως θα το προσθέσω γιατί είμαι λίγο άσχετη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεσαι σ'αυτό το site και ακολουθείς τις οδηγίες :

      https://www.bloglovin.com/

      Μέχρι πρότεινος μπορούσα να προσθέσω μπλογκς μόνη μου, πλέον δε λειτουργεί!

      Διαγραφή
  5. Εντάξει το βρήκα! Θα προσπαθήσω να το καταχωρήσω... Σ'ευχαριστώ και φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Στρουμφιτάκι! Όταν το κάνεις πες μου για να σε ακολουθήσω ;) x

      Διαγραφή
  6. Κάτι κάνω!!! Που λέει ο λόγος! Σίγουρα κατάφερα να σε ακολουθήσω στο bloglovin γιατί βρήκα το εικονίδιο στο blog σου! Πάντως αν τα καταφέρω θα σε ενημερώσω.... Φιλάκια και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τίποτα βρε συ, θα το καταφέρεις! Στη χειρότερη πες μου να το δούμε μαζί :) Φιλιά! x

      Διαγραφή
  7. :) Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! Από τι είδα έγινες μέλος άρα κάτι έκανα. Το εικονίδιο bloglovin ψάχνω να βρω τώρα.... πως τα το βάλω στο blog μου για να μπορούν να το πατάνε οι κοπέλες που παρακολουθούν τα blog με αυτό τον τρόπο.... Γιατί εγώ τη δραστηριότητα τη βλέπω είτε στο blogger - ιστολόγια είτε στο google....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έγινα μέλος, το προφίλ σου ακολούθησα! Στο προφίλ σου δεν αναφέρει το μπλογκ σου, πρόσθεσέ το ώστε να γίνω μέλος! :)

      Διαγραφή
  8. Μου έρχεται ένα μήνυμα που μου λέει ότι είμαι σε ουρά αναμονής και σε 2-3 ώρες θα ενημερωθεί.... Αν κατάλαβα καλά! Θα προσπαθήσω να βάλω το blog μου στο προφίλ μου και ότι είναι σε ρωτάω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως τα κατάφερες!! Μόλις σε ακολούθησα! Woohooo!! Αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να σε βοηθήσω ρώτα με :) x

      Διαγραφή
  9. Σίγουρα αν χρειαστώ κάτι θα σε ρωτήσω! Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου γιατί από τι κατάλαβες έπεσες σε ψιλοάσχετη :) Αν τα κατάφερα μπράβο μου!!!! Η τύχη της πρωτάρας που λέμε!!!! Και φυσικά σ' ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες γιατί δεν είναι και εύκολο να δίνεις οδηγίες μέσα από τον Η/Υ... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα κατάφερα μπράβο μου λέει χαχαχαχαχα πεθαίνω, θεά!! Ό,τι χρειαστείς μου λες και αν μπορώ να σε βοηθήσω ευχαρίστως να το κάνω! Φιλάκια :) x

      Διαγραφή
    2. :) Έγινε Σταυρούλα μου, φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  10. Υπέροχα όλα!! Πήρα κι εγώ την κολόνια αμπέλι Σαντορίνης! Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά.. Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Demy μου!!!! Πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά το αμπέλι Σαντορίνης... από τη πρώτη στιγμή με τράβηξε! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  11. το αφρολουτρο αυτο δεν το εχω δοκιμασει. εχω παθει πλακα με τα Korre και εχω ηδη με πρασινο τσαι και με κανελα, οποτε τωρα που τελειωνουν θα δοκιμασω την επιλογη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πράσινο τσάι μου αρέσει κι' εμένα πολύ! Γενικά τα αφρόλουτρα Korres έχουν κάτι το ιδιαίτερο και ειδικά το αμπέλι Σαντορίνης είναι πολύ ξεχωριστό! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο μηνα ^^ αυτο το αρωμα σαντορινης πολυ θελω να το δοκιμασω! Αχ το Morange το ειχα βαλει στο ματι αλλα τελικα πηρα το κουτι της vana2 απο cherry box που ειχε το πορτοκαλι κραγιον και ειναι παρομοια οποτε το αφησα, χρωματαρα παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Kate! Το Morange από μόνο του είναι δύσκολο χρώμα! Είναι πολύ έντονο πορτοκαλί και εμένα προσωπικά μου αρέσει να το φοράω συνήθως όταν είμαι μαυρισμένη! Μαζί με το μολύβι της Mac, το cherry πάντως το βολεύτηκα πολύ!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  14. Πόσο τέλεια είναι αυτά τα eau de cologne! Νομίζω ότι τα θέλω όλα! :-D Το painterly είναι απίθανο! Το είχα παλιότερα και το θέλω ξανά! Το ίδιο και τα μολύβια χειλιών της Mac! Η απόχρωση στα χείλη σου βγήκε τέλεια! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Martina... Πραγματικά τα μολύβια της Mac είναι πολύ καλά. Τα χρησιμοποιώ και μόνα τους ως κραγιόν, ειδικά το cherry, είναι σαν να φοράω κραγιόν!

      Διαγραφή
  15. Σ' ευχαριστώ Mary! Να είσαι καλά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή