Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Review: Honey Bronze shimmering dry oil The Body Shop

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα λάδι σώματος που υπόσχεται bronze αποτέλεσμα & λάμψη...
Πρόκειται για το Honey Βronze shimmering dry oil από τα The Body Shop. Είναι στην απόχρωση 01 Honey Kissed, στα 100 ml & έχει διάρκεια 12 μήνες. Κοστίζει 15,00 ευρώ.

Τι είναι: Ξηρό λάδι με bronze χρώμα & shimmer.
Τι υπόσχεται: Bronze look με στοιχεία λάμψης



Τι κάνει: Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει & προσφέρει λάμψη.
Τι δεν κάνει: Το bronze χρώμα που φαίνεται στην αρχή της εφαρμογής εξαφανίζεται μέσα στα επόμενα λεπτά.
Γενικά: Η μυρωδιά του δεν είναι καλοκαιρινή, πχ καρύδα αλλά διακρίνω έντονα τη γαρδένια. Η οποία μυρωδιά είναι πολύ έντονη & σκεπάζει το άρωμα που θα προσπαθήσω να βάλω. Εν το μεταξύ τα ρούχα που θα έρθουν σε επαφή με το λάδι μπορεί να μην λερώσουν αλλά μετά θέλουν οπωσδήποτε πλύσιμο γιατί μυρίζουν άσχημα. Υπόψιν το έχω φορέσει μόνο με σκουρόχρωμα ρούχα - δεν μπαίνω καν στον κόπο να φορέσω λευκά κτλ... Το bronze look που υπόσχεται κρατάει κάποια λεπτά. Φαίνεται πιο bronze το αποτέλεσμα στα σημεία που είμαι πιο μαυρισμένη. Όπου είμαι λευκή όπως κάτω από το χέρι (παραπάνω φωτό) δεν καταφέρνει να δώσει χρώμα.  
Αυτό που κάνει πολύ καλά είναι η λάμψη που δίνει στο σώμα ειδικά όταν χτυπάει ο ήλιος. Γι' αυτό & προτιμώ να το εφαρμόζω τη μέρα.

Προηγούμενος κάνω scrub στο σώμα με το smoothing & refining από τη σειρά Spa Fit από The Body Shop για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα & να προετοιμάσω καλύτερα την επιδερμίδα για την εφαρμογή του ξηρού λαδιού. Όπως σας είπα το Honey Bronze το φοράω μόνο την ημέρα γι' αυτό πριν χρησιμοποιώ αντηλιακό. Συγκεκριμένα της Vichy με spf 30.
Σαν τελική εκτίμηση δεν θεωρώ ότι είναι ένα προϊόν που θα ξανά αγοράσω & αυτό γιατί, δεν με ικανοποιεί που το bronze αποτέλεσμα δεν διαρκεί. Παρόλο αυτά έχει καταπληκτική λάμψη που όταν θα είμαι μαυρισμένη - στα μέσα του καλοκαιριού - πιστεύω ότι θα αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα! Επίσης εκείνο που με αποθαρρύνει πιο πολύ στο να το ξανά αγοράσω είναι η μυρωδιά του. Μπλέκεται η γαρδένια με το λάδι & δεν μ'αρέσει καθόλου.
Αυτό ήταν κορίτσια το σημερινό προϊόν και η κριτική μου γι΄αυτό. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Έχετε να μου προτείνεται κάτι παρόμοιο που σας άρεσε;
Ως την άλλη φορά να είστε καλά ότι κι' αν κάνετε!!! Φιλάκια!!!

19 σχόλια:

  1. Όμορφες φωτογραφίες Στρουμφίτα! Παρουσίασες όμορφα τη κριτική σου! Δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ αυτά τα λάδια! Μου φαίνεται όμως πολύ γλυκό και διακριτικό το αποτέλεσμα. Δεν είμαι του έντονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ακόμα κι' αν δεν έχεις εμπειρία μ' αυτά τα προϊόντα, το συγκεκριμένο απλώνεται εύκολα... δεν μουτζουρώνει κι'αν δεν έχεις πρόβλημα με το άρωμα & το διακριτικό bronze αποτέλεσμα... τότε είναι ιδανικό για σένα! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο αποτελεσμα δεν ειναι κατι υπερβολικο, τελειο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Kate! Ξέρω στις περισσότερες γυναίκες, όπως και στις φίλες μου, αρέσει το διακριτικό αποτέλεσμα... και δεν θα είχα αντίρρηση αλλά η μυρωδιά... τίποτα που να θυμίζει καλοκαίρι... :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Ωραίο το θέμα σου. Ευτυχώς το είπες, γιατί σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά αφού δεν είναι έντονο μπρονζέ looκ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ελένη! Αν είσαι και' συ του έντονου σαν κι' εμένα τότε ναι... δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία αγοράς...

      Διαγραφή
  4. Αν και δε χρησιμοποιώ τέτοια προιόντα, το συγκεκριμένο φαίνεται εξαιρετικό!!!! πολύ ωραίο πόστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κατερίνα! Αν σου αρέσει η γαρδένια με έλαια και θέλεις κάτι διακριτικό για το καλοκαίρι τότε αυτό είναι για σένα... Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. αυτο ειναι μια καταπληκτικη κριτικη! και πολλη χρησιμη! να δουμε και τα υπολοιπα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Zina μου!!! <3 Με μεγάλη μου χαρά θα ακούσω τις απόψεις σου και τη γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα κι από δω Στρουμφίτα!!! Πολύ καλό ριβιού, ειλικρινέστατο! Εγώ δεν έχω φορέσει ποτέ τέτοιου είδους λάδι που χαρίζει λάμψη.... και δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσω κιόλας.... μ' αρέσει όμως να ενημερώνομαι για το τι υπάρχει στην αγορά!!!! Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Χριστίνα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με βοήθησες πολύ!! Η λάμψη που βλέπω στη φωτογραφία μου αρέσει.. Ίσως μπω στη διαδικασία να το δοκιμάσω.. Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ Demy μου! Χαίρομαι αν σε βοήθησα! Αν σου αρέσει το διακριτικό αποτέλεσμα τότε ναι μπορείς να το δοκιμάσεις!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και δε χρησιμοποιώ προϊόντα για λάμψη, αυτό ίσως το έβαζα ακριβώς γιατί είναι διακριτικό! Προσωπικά η μυρωδιά του μου άρεσε :) Φιλάκια Στρουμφίτα μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μυρωδιά είναι καθαρά θέμα γούστου! Απλώς θα προτιμούσα να έχει για να σου δώσω να καταλάβεις τη μυρωδιά του carroten.... Το ότι είναι διακριτικό και απορροφάτε είναι στα συν του! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ναι εννοείται, εμένα και η μυρωδιά του Carroten μ'αρέσει! ;) x

      Διαγραφή
  13. Πολύ ωραίο review Στρουμφίτα μου!!! Κρίμα που δε διαρκεί γιατί φαίνεται πολύ ομορφο στο swatch. Επίσης το βρίσκω και λίγο ακριβό οποτε μάλλον θα είναι κάτι που δεν θα αναζητήσω. Ευχαριστούμε πολύ!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ' ευχαριστώ Αναστασία μου! Για να σου είμαι ειλικρινής ούτε εγώ θα το ξανά αγόραζα :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή