Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Pink! Pink! Pink! Lipsticks...

Γεια σας κορίτσια μου!!! Σήμερα θα μιλήσουμε για κραγιόν! Ροζ κραγιόν!!!
Τα ροζ κραγιόν είναι η Νο 1 επιλογή μας για άνοιξη-καλοκαίρι! Είναι χαριτωμένα, κοριτσίστικα και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Πάμε λοιπόν να δούμε ποια έχω εγώ και τι γνώμη έχω για καθένα από αυτά...
01 pink sand by Estee Lauder
Είναι ένα απαλό ροζ, με γυαλιστερό τελείωμα. Έχει κολλώδη σύσταση σαν γκλός. Το είχα αγοράσει με έκπτωση 17,00 ευρώ. Δεν έχει καλή διάρκεια. Δεν θα το ξανά αγόραζα γιατί αυτή τη δουλειά τη κάνει και ένα liposan. Θεωρώ πως ήταν μια αποτυχημένη μου αγορά!
Snob (satin) by Mac
Είναι ένα ροζ-λιλά με σάτιν τελείωμα και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μου κραγιόν. Ανάλογα με την απόχρωση του μεικάπ έχει την τάση να φαίνεται σαν "χλωμό-λευκό" αλλά εμένα δεν μ' ενοχλεί καθόλου. Στη φωτο δεν φάνηκε αυτό το αποτέλεσμα που σας περιγράφω αλλά αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τι λέω. Με μολύβι από κάτω έχει μια καλή διάρκεια. Τα κραγιόν της Mac κοστίζουν 18,50 ευρώ.

Pink neauve (satin) by Mac
Είναι ένα καθαρό έντονο ροζ με μπλε υποτόνους. Έχει σάτιν τελείωμα και καλή διάρκεια, ειδικά αν έχετε ενυδατώσει καλά πριν τα χείλια σας και βάλετε και κάποιο περίγραμμα...
Candy yum yum (matte) by Mac
Το πιο φωσφοριζέ ροζ φούξια που υπάρχει εκεί έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φοράω και να μη μου το σχολιάσουν. Είναι ματ αλλά θα το ήθελα να αφήνει πιο πολύ ένταση στη διάρκεια του χρώματος. Στα δικά μου χείλη, για να έχει την αρχική ένταση - που γι' αυτό το λόγο το πήρα - θέλει να το εφαρμόζω συνέχεια. Παρόλο αυτά μου αρέσει! Το ντεμακιγιάζ αυτού του κραγιόν μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση. Πάντα αφήνει υπολλείματα ακόμα και με το καλύτερο ξεβαφτικό.
Saint germain (amplified) by Mac
Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο κραγιόν ισχύει αυτό που λέμε "πολύ κακό για το τίποτα". Θα ήταν το ιδανικό χρώμα, γιατί είναι του στυλ μου αν είχε διάρκεια και αν είχε απόδοση όπως η αρχική του εφαρμογή του. Δυστυχώς φεύγει με το παραμικρό και δεν αξίζει τα λεφτά του. Γενικά είναι κρεμώδη σε σημείο που μπορεί να τρέχει στις άκρες των χειλιών.
8 Fetish pink by Yves Saint Laurent
Κρεμώδη ροζ με μπλε υποτόνους - μπορεί να τρέξει απ' τα χείλια, αν δεν μπει με προσοχή - ενυδατικό και με ελαφρά γυαλάδα. Δεν έχει καλή διάρκεια και είναι πανάκριβο (45,00 ευρώ και πάνω). Αν λήξει χαλάει, δεν είναι σαν άλλα κραγιόν που και να τα έχεις χρόνια δεν πειράζει. Το συγκεκριμένο μου έχει λήξει και τώρα που το δοκίμασα ένιωσα κάψιμο-μυρμήγκιασμα στα χείλια.
12 Frost pink by Korres
Ροζ με σίμερ. Πολύ γυαλιστερό και ενυδατικό. Δεν έκανε πάνω από 12,00 ευρω, μπορείτε να το βρείτε και σε έκπτωση. Σαν λιπγκλός το χρησιμοποιώ.
04 Radiant
Είναι από τη σειρά matt lasting lip color.
Έχει δείκτη προστασίας 15. Ροζ με μπλε υποτόνους. Εφαρμόζεται με το δικό του πινέλο... αφήνει πολύ ένταση χρώματος και όσο περνάνε τα λεπτά στεγνώνει και γίνεται ματ. Αρκετά σταθερό, θέλει καλή ενυδάτωση χειλιών πριν το εφαρμόσετε γιατί έχει τη τάση να αφυδατώνετε όσο περνάει η ώρα. Κοστίζει 13,00 ευρώ.

Όλα αυτά τα κραγιόν, ακόμα και τα πιο ενυδατικά, για να δείξουν όμορφα πάνω στα χείλη χρειάζονται πολύ καλή ενυδάτωση χειλιών πριν. Το αγαπημένο μου απ' όλα αυτά είναι το Snob από τη Mac και το lip care που χρησιμοποιώ και μου αρέσει είναι το βούτυρο κακάο σε στικ από The Body Shop που κοστίζει 5,00 ευρώ. 

Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας ροζ κραγιόν;
Ως την επομένη φορά... σας στρουμφοφιλώ!!!

21 σχόλια:

  1. Υπέροχα κραγιόν ! Μου άρεσε και μένα το snob .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το snob είναι κουφετί χρωματάκι και πολύ γλυκό! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Τί ωραία χρώματα..Το fetish pink μου άρεσε πολύ!! :) Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Όταν το είχα πρωτό αγοράσει το φορούσα συνέχεια!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφο ποστ... Λάτρεψα το Pink neauve της Mac, αν και δεν ξέρω αν θα μου πήγαινε εμένα μια τέτοια απόχρωση.

    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Είναι κλασικό ροζ... νομίζω ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες!!!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Όλα τα ροζ είναι τέλεια
    Λάτρεψα το Pink neauve (satin) by Mac
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Όντως είναι από τα καλύτερα ροζ που έχει η MAC! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. αχ δεν είμαι τόσο του ροζ η αλήθεια είναι οπότε δε θα επέλεγα κάποιο από αυτά :Ρ προτιμώ τα πιο γήινα ή τα κόκκινα ^_^. Ωραία συλλογή όμωωωωως <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Εμένα μ' αρέσουν όλα και αυτά που είπες...τα γήινα και τα κόκκινα και ανάλογα με τη διάθεση..... Φυσικά όλα είναι θέμα γούστου!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία όλα τα χρώματα!!Περισσότερο μου άρεσε το fetish pink by Yves Saint Laurent.Γενικά πιστεύω όλα σου πάνε τέλεια!!❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Βάσια μου! Να' σαι καλά.... Φιλάκια πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου! Πολλά φιλάκια και από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα είναι πάρα πολύ ωραία! Κρίμα που λόγω χρώματος μαλλιού δεν μπορώ να τα βάλω όλα...είχα δει και το snob και πάνω μου ήταν άστα να πάνε...

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Για όλες μας υπάρχει κάποιο ροζ... σίγουρα θα έχεις και συ' κάποιο που θα σου αρέσει πολύ!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λατρευω τα ροζ ^^ τι ωραια αναρτηση, απο αυτα εχω το snob και τοα αγαπω τοσο πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ! Συμφωνούμε... κι' εμένα τα ροζ είναι τα αγαπημένα μου και το snob πιο πολύ από όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πακέτο το έχει το snob δηλ., διάρκεια, καλή εφαρμογή στα χείλια και ιδιαίτερο ροζ κουφετί που δεν βρίσκεις εύκολα. Αλλά καλύτερα κρίνε και μόνη σου από κοντά... Χαίρομαι που έγινες μέλος... φυσικά έγινα κι' γω στο δικό σου.. οπότε θα τα λέμε!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφα χρωματάκια, ειδικά το snob και το candy yum yum!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ' ευχαριστώ Μαριάννα μου! Συμφωνούμε!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή