Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Empties May

Γεια σας γλυκά μου κορίτσια! Επειδή μαζεύτηκαν πολλές άδειες συσκευασίες ήρθε η ώρα να τις πετάξω... Πρώτα όμως ας μιλήσουμε γι' αυτά...

Προϊόντα για τα μαλλιά

Conditioner color protect Syoss για βαμμένα μαλλιά ή με ανταύγειες: Είναι στα 500 ml  & κοστίζει 5,00 ευρώ. Ακόμα καλύτερα είναι να το αγοράσετε με καμιά έκπτωση, εμένα μου είχε βγει γύρω στα 3,00 ευρώ. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά & συμφέρει για την ποσότητα του. Θα σας κρατήσει καιρό. Γυναίκες με πολύ ξηρά μαλλιά ή πυκνά σγουρά, δεν θα μείνουν ικανοποιημένες. Δεν θεωρώ ότι έχει τόσο ισχυρή φόρμουλα ώστε να διατηρεί το χρώμα, αυτό καλύτερα αναζητήστε το σε μια μάσκα. Εμένα με βόλεψε στο ξεμπέρδεμα & μ' αρέσει η ποσότητα του. Μυρωδιά εξαιρετική σαν κομμωτηρίου. 
Sunsilk spray protettivo pro heat: Είναι στα 150 ml (τιμή δεν θυμάμαι). Σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, χρησιμοποιείται πριν το πιστολάκι κτλ... Δεν μου άρεσε! Δεν ψεκάζεται ομοιόμορφα & βρέχει τα μαλλιά περισσότερο με αποτέλεσμα να κάνει αργή τη διαδικασία του στεγνώματος των μαλλιών. Επίσης μου έσπασε η αντλία & αναγκαστικά το μετέφερα σε άλλο δικό μου μπουκαλάκι. Πολύ γλυκιά μυρωδιά, τα μαλλιά κανονικά καιγόντουσαν δεν υπήρχε καμιά προστασία. Μπορώ να πω τα αγρίευε...
Jean Iver hair spray extra hold: Δεν θυμάμαι αν μου το έδωσαν σε κατάστημα καλλυντικών ή αν ήταν από περιοδικό... πάντως είναι δείγμα δωρεάν στα 100 ml. Αλλά γενικά πρέπει να είναι οικονομική εταιρεία. Το μπουκαλάκι πάνω γράφει "φυσικό κράτημα που διαρκεί - φεύγει με ένα απαλό βούρτσισμα"... Ε! όχι & με ένα απαλό βούρτσισμα! Τα μαλάκια σας θ' αφήσετε αν πάτε να την αφαιρέσετε με βούρτσα. Είναι μια λακ για χτενίσματα με διάρκεια. Μετά θέλει λούσιμο για να αφαιρεθεί. Έχει πολύ δυνατό κράτημα!
Περιποίηση προσώπου

Bioderma sensibio H2O make-up removing micelle solution: Είναι το γνωστό ξεβαφτικό νερό της Bioderma για το μακιγιάζ & Apivita face scrub with apricot: Είναι το gel ήπιας απολέπισης με βερίκοκο. 
Αυτά τα δύο τα έβαλα πακετάκι γιατί από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ μαζί, μου έφυγε η λιπαρότητα από τη ζώνη Τ. Τώρα παλεύω μόνο με την ξηρότητα ή την αφυδάτωση - ανάλογα με τα κέφια της επιδερμίδας μου!
Το Bioderma είναι στα 500 ml & συνήθως κοστίζει κάπου στα 15,00 ευρώ. Φυσικά πάντα το αγοράζω με κάποια έκπτωση & συμφέρει καλύτερα. Δεν ξεβάφει αδιάβροχη μάσκαρα καθόλου & ξεβάφει μέτρια αδιάβροχο foundation. Όλα τα άλλα τα κάνει τέλεια! Μέχρι λιπαρότητα αφαιρεί. Εμένα προσωπικά μόνιμα. Όχι μόνο όταν το χρησιμοποιώ. Έχει μυρωδιά φαρμακείου την οποία περισσότερο την εντοπίζεις αν μπεις στο πειρασμό να το μυρίσεις. Γενικά ως προϊόν είναι κορυφή γιατί βελτιώνει την επιδερμίδα.
Το scrub προσώπου της Apivita στα 40 ml & διάρκεια ζωής 12 μήνες είναι ένα ήπιο scrub που καθαρίζει σε βάθος κρατάει ματ την επιδερμίδα & δίνει λάμψη. Η μυρωδιά του είναι πολύ όμορφη (βερίκοκο) & αναζωογονητική. Μου αρέσει γιατί καθαρίζει χωρίς να δημιουργεί κοκκινίλες ή να βγάζει στην επιφάνεια της επιδερμίδας σπυράκια, που παθαίνω με άλλα scrub που αντί να βελτιώνουν το πρόσωπο το χειροτερεύουν & δημιουργούν έξαρση του προβλήματος. Κοστίζει γύρω στα 10,00 ευρώ. Καλύτερα είναι να το βρείτε με έκπτωση, τώρα που πολλά φαρμακεία κάνουν. Θα το ξανά αγοράσω σίγουρα... έχω ακούσει ότι άλλαξε συσκευασία, ελπίζω όχι & σύσταση!
Apivita face mask with sea lavender: Από την ίδια σειρά στην ίδια τιμή η μάσκα ενυδάτωσης & δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα... δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι που με ενθουσίασε. Δημιουργεί μια περίεργη δροσούλα στο πρόσωπο αλλά δεν θα έλεγα ότι ενυδατώνει σε βάθος... Δεν είναι κάτι που θα αναζητήσω ξανά...
Apivita Aqua Vita advanced moisture revitalizing cream with chaste tree phyto-endorphins: Είναι η ενυδατική προσώπου για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες της Apivita Aqua Vita με φυτοενδροφίνες λυγαριάς & την είχα αγοράσει κάπου στα 25,00 ευρώ (μπορεί & παραπάνω) μαζί με ένα νεσεσέρ με κάτι δωράκια από την εταιρεία. Είναι στα 50 ml. Περισσότερα για τις φυτοενδροφίνες εδώ. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από τις κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα & είπα να τη δοκιμάσω & εγώ με την αντίστοιχη για ξηρές. Μου άρεσε, ενυδατώνει σε βάθος, αφήνει ελαστική την επιδερμίδα & λαμπερή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν κάνει για βάση για μακιγιάζ. Όταν έρχονται μεικάπ σε επαφή με την κρέμα έχει την τάση να τρίβεται & να δημιουργεί κομματάκια. Όποτε την χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ ή απλώς για ενυδάτωση τα πρωινά που δεν βαφόμουν.
Διάφορα προϊόντα

Nivea anti-perspirant talc sensation: Αποσμητικό στα 50 ml χωρίς οινόπνευμα & χρωστικές με το κλασικό άρωμα της Nivea. Το χρησιμοποιώ καθημερινά - για 48h προστασία δεν ξέρω & δε το νομίζω. Είναι απαλό, δεν με έχει ερεθίσει, το έχω χρησιμοποιήσει & μετά το ξύρισμα & δεν με ενόχλησε καθόλου. Έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες & το αγοράζω πάντα 1+1 δώρο κάπου στα 3,50 ευρώ.
AIM expert protection complete: Η οδοντόκρεμα αυτή είναι στα 75 ml, κοστίζει 2,95 ευρώ & έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες. Ο μόνος λόγος που θέλω να την αναφέρω είναι γιατί για απλή οδοντόκρεμα του εμπορίου & όχι κάτι εξειδικευμένο δίνει ένα τόνο πιο λευκά δόντια.
Apivita propoline: Είναι φυσική λοσιόν σώματος με βασιλικό & γεράνι στα 100 ml & με διάρκεια ζωής 12 μήνες. Το ψεκάζουμε στο σώμα μας για να απομακρύνουμε τα κουνούπια & να μη μας τσιμπήσουν. Το βρήκα σε ένα συρτάρι, το είχα απ' τα πέρυσι οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Όμως έχω αγοράσει ήδη άλλο γιατί είναι αποτελεσματικό. Έχει πολύ φυσική μυρωδιά... σαν να κάθεσαι δίπλα σε γλάστρα με βασιλικό. Κοστίζει κάπου στα 9,00 ευρώ, το βρήκα με έκπτωση στα 6,68 ευρώ.
Erre due last minute no 36: Είναι ένα μανό σε ροζ παστέλ απόχρωση, το έχω σχεδόν 5 χρόνια, χωρίς πλάκα. Φέτος μου ξεράθηκε. Είναι στα 12 ml & στο μπουκαλάκι γράφει διάρκεια ζωής 2 χρόνια. Έχω πολλά μανό, συνήθως δεν τα τελειώνω γιατί πάντα φοράω τα τελευταία που έχω αγοράσει & πετάω όσα μου ξεραίνονται. Η τιμή του πρέπει να είναι κάπου στα 6,00 ευρώ.
Προϊόντα μακιγιάζ-ντεμακιγιάζ
 Septona sensitive:  64 Μωρομάντιλα με εκχύλισμα αμυγδάλου & γάλα χωρίς parabens, οινόπνευμα & σαπούνι. Απ' τη στιγμή που θ' ανοίξουν έχουν διάρκεια ζωής 3 μήνες. Τα βρήκα σε ένα σετ τριών πακέτων & κόστισαν 3,99 ευρώ. Τα χρησιμοποιώ μόνο για να καθαρίζω τα χέρια μου όταν βάφομαι ή για να βρέξω σκιές που δεν έχουν ένταση. Μια φορά το δοκίμασα για ντεμακιγιάζ αλλά δεν μου άρεσαν. Δεν κάνουν για πρόσωπο, τουλάχιστον το δικό μου.

Essence gel eyeliner no 05 Miami' s INK: Είναι ένα γκρι eyeliner, στα 3 ml & διάρκεια ζωής 6 μήνες. Από τη πρώτη στιγμή που το πήρα ήταν ξερό. Δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ποτέ. Δεν έχει ένταση ούτε καν στο χέρι μου. Πρέπει να το πετάξω γιατί μου πιάνει χώρο & δεν θέλω να έχω άχρηστα πράγματα μέσα στο χώρο με τα καλλυντικά μου. Τιμή οικονομική.  

Maybelline dream satin liquit foundation no 021 nude: Ένα foundation στα 30 ml & διάρκεια ζωής 12 μήνες. Επειδή αγοράζω χρόνια μεικάπ από την Maybelline, γενικά διαρκούν με καλή συντήρηση & δύο χρόνια. Εντάξει αυτό τώρα το πετάω γιατί έχει ξεπεράσει τα δύο χρόνια & έχει γίνει υπερβολικά πηχτό & δεν μπορώ να το απλώσω. Αλλιώς είναι ένα πολύ ωραίο καθημερινό μεικάπ με σάτιν τελείωμα αρκετά καλυπτικό, ειδικά αν τοποθετηθεί με ταμποναριστές κινήσεις. Τότε που το πήρα έκανε σχεδόν 20,00 ευρώ. Από τι ξέρω πλέον δεν κυκλοφορεί & έχει αποσυρθεί... δεν ξέρω γιατί... ήταν πολύ ωραίο & με φυσικά χρώματα.
Προϊόντα χειλιών & σώματος
Avene eau thermale cold cream lip balm: Από τα αγαπημένα μου ενυδατικά χειλιών. Είναι 4 gr & έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες. Πραγματικά μόλις περάσει λίγος καιρός σταματάει η δράση της ενυδάτωσης που είχε στην αρχή, προς το τέλος δηλ., δεν έκανε τίποτα. Με το που θ' ανοίξει πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο αυτό για να το τελειώσετε πριν αρχίσει & αλλοιώνεται. Είναι ακριβό για lip balm, η αρχική του τιμή είναι 6,00 ευρώ.
The Body Shop Moringa body butter: Για ξηρές επιδερμίδες που σημαίνει ότι είναι full ενυδατικό σώματος. Είναι στα 200 ml & έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες. Τιμή 15,00 ευρώ. Το moringa είναι μια αγαπημένη μου μυρωδιά γι' αυτό & το πήρα.
Korres scrub σώματος με πράσινο τσάι: Είναι 150 ml & έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες. Τιμή 9,50 ευρώ, φυσικά καλύτερα να το βρείτε σε φαρμακείο που έχει κάποια έκπτωση. Έχει μικρούς κόκκους & υπέροχο άρωμα. Απολεπίζει ήπια, αν ψάχνεται κάτι έντονο σίγουρα αυτό το προϊόν δεν είναι για σας. Το έχω αγοράσει 2-3 φορές, είναι αγαπημένο μου γιατί δεν μου αρέσουν οι έντονες απολεπίσεις & το άρωμα του διαρκεί & μετά το ντους αρκετά.

Αυτά ήταν τα empties μου για το μήνα Μάιο. Φυσικά όπως πάντα περιμένω τα σχόλια σας & τη γνώμη σας για κάποιο προϊόν από τα παραπάνω αν το έχετε δοκιμάσει!
Ως την άλλη φορά γλυκά φιλιά σε όλες σας!!!

18 σχόλια:

  1. Έχω το bioderma θα το δοκιμάσω μαζί με το scrub Apivita μπας και μου φύγει κ εμένα η λιπαρότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει και σ' εσένα έτσι! Αλλά έτσι κι' αλλιώς το συγκεκριμένο scrub είναι ποιοτικό προϊόν και ήπιο... οπότε δεν θα σου κάνει και κακό... Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!!!!

      Διαγραφή
  2. Το αποσμητικό εχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσε πολυ φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι καλό αποσμητικό γιατί είναι φιλικό με την επιδερμίδα και δεν ερεθίζει... Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Η μασκα της απιβιτα την λατρευω την μπλε την παιρνω ξανα και ξανα χιχι, πολυ ωραια αναρτηση αγαπω και εγω την moringa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα η moringa είναι ιδιαίτερη μυρωδιά... αγαπημένη!!! Φιλάκια Kate!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το dream satin μου άρεσε κι εμένα πολύ. Και σαν υφή και σαν τελείωμα και σαν κάλυψη. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν πολύ ωραίο! Αλλά δυστυχώς το επέσυραν! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Apivita είναι αγαπημένη μου και σχεδόν τα έχω δοκιμάσει όλα! Το πιο ωραίο είναι το scrub βερύκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο και γι' αυτό είναι και το αγαπημένο μου!!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  8. Super τα empties σου! Θα ήθελα να δοκιμάσω το body butter Moringa, αλλά 15,00 ευρώ μου φαίνονται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ! Ναι η τιμή είναι λιγάκι αποθαρρυντική! Γι' αυτό όταν είχαν βάλει μια προσφορά στα 10,00 ευρώ πήρα δύο. Το moringa και το honeymania... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ωραια τα empties σου!! ειχα κι εγω το sunsilk μυριζε πολυ ομορφα αλλα απλα αυτο!! Το conditioner απο syoss εμενα δεν μου εκατσε καλα :/ θελω να δοκιμασω κ γω τ scrub της apivita!! φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ Noula! Το scrub Apivita δοκίμασε το... στο προτείνω! Φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Bioderma το αγαπώ και εγώ, όπως και το αποσμητικό talc sensation της Nivea! :) Φιλιά πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά τα προϊόντα κι' γω τα αγοράζω ξανά και ξανά.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή