Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Για τα μάτια σας μόνο!!!

Φωτογραφία από  internetΓεια σας κορίτσια μου! Θα έχετε παρατήσει πως ανεξάρτητα από την ηλικία μιας γυναίκας δύο πράγματα την ταλαιπωρούν: η ακμή & η περιοχή των ματιών. Σήμερα θα μιλήσουμε για το δεύτερο....
Τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας που δέχεται τις περισσότερες "επιθέσεις" είτε από το περιβάλλον, το στρες, την έκθεση από Η/Υ κτλ... Έτσι κι' γω δίνω πολύ σημασία στην συγκεκριμένη περιοχή και πάντα ψάχνω για την καλύτερη κρέμα...
Οπότε θα σας δείξω ποιες έχω και την άποψη μου γι' αυτές...


Liftactiv serum 10 eyes & lashes by Vichy
Τιμή: 24,00 ευρώ
Ποσότητα: 15 ml
Έγινε τόσος ντόρος γύρω από αυτόν τον ορό που ήταν δύσκολο να μην τον δοκιμάσω. Περισσότερο τον ήθελα για τη θρέψη των βλεφαρίδων, μιας & είναι ένας ορός 2 σε 1. Υπόσχεται βελτίωση της περιοχής του ματιού και θρέψη-πυκνότητα βλεφαρίδων. 
Επειδή η επαφή μου με το προϊόν κράτησε περίπου μία εβδομάδα -έπαθα αλλεργία & αναγκάστηκα να το σταματήσω- θα σας πω τη διαπίστωσα έστω & αυτές τις λίγες μέρες. 
Τις πρώτες μέρες δεν κάνει τίποτα... απ' την 4η αρχίζει να λειτουργεί αλλά μην περιμένετε & θαύματα. "Τραβάει" που σημαίνει ότι κάνει σύσφιξη. Αν & είναι περλέ με σίμερ είναι στεγνό προϊόν και αφήνει ματ την περιοχή... Παρόλο αυτά μπορεί να δείτε διακριτικά σίμερ που δίνουν φως. Το χρησιμοποίησα & ως βάση για μακιγιάζ χωρίς πρόβλημα. Κάνει νεανικό το βλέμμα αφού του δίνει ξεκούραστη όψη & μειώνει τα πρηξίματα. Δεν βελτιώνει τις λεπτές γραμμές. Δυστυχώς υποψιάζομαι πως όταν τοποθετούσα το προϊόν στις βλεφαρίδες μπήκε στο μάτι μου, με ενόχλησε λίγο εκείνη τη στιγμή αλλά τις επόμενες μέρες άρχισε να βγαίνει κάτι σαν πύον κτλ... δεν χρειάζεται να πω περισσότερα καταλαβαίνετε... Δεν μπορώ να πω πως έχω άποψη για το αν κάνει κάτι στις βλεφαρίδες γιατί έτσι κι' αλλιώς πιστεύω ότι τέτοια προϊόντα θέλουν τουλάχιστον 3 μήνες δοκιμή για ολοκληρωμένη άποψη. Θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο με αυτό τον ορό...

Cucumber eye mask by Korres
Τιμή: 3,95 ευρώ
Ποσότητα: 8 ml
Διάρκεια ζωής: 6 μήνες
Προσωπικά πιστεύω ότι & το αγγουράκι από το ψυγείο κάνει την ίδια δουλειά. Είναι μάσκα ματιών σε τζελ μορφή, την αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια νιώθω μια δροσούλα κάτω από τα μάτια την οποία ενισχύω βάζοντας το προϊόν πρώτα στο ψυγείο. Ανακουφίζει το πρήξιμο κυρίως. Μην περιμένετε μείωση γραμμών η σύσφιξη. Νομίζω ότι κάθεται καλύτερα σε λιπαρά βλέφαρα γιατί κάνει ματ την περιοχή κάτι που εγώ δεν πολύ θέλω γιατί έχω ξηρά βλέφαρα.
Revitalizing supreme global anti-aging eye balm by Estee Lauder
Τιμή: 59,96 ευρώ
Ποσότητα: 15 ml 
Διάρκεια ζωής: 6 μήνες
Είναι η αγαπημένη μου κρέμα ματιών. Αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους, εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει & αντανακλά το φως γιατί έχει σίμερ. Κοντεύει να μου τελειώσει & σίγουρα θα την ξανά αγοράσω, μόλις ξανά βάλουν το -30% (την είχα αγοράσει 41,97 ευρώ). Την χρησιμοποιώ ως βάση για το μακιγιάζ, βοηθάει να απλωθούν ικανοποιητικά τα κονσίλερ άλλα όχι ότι δεν σπάνε ποτέ... μέσα στις ώρες θα σπάσει το κονσίλερ ακόμα και όταν φοράω αυτή την καταπληκτική κρέμα.  

Express beauty with grape by Apivita
Τιμή: 3.20 ευρώ
Ποσότητα: 2 φακελάκια από 2 ml
Είναι τα κλασικά φακελάκια από Apivita. Πρόκειται για αντιρυτιδική μάσκα ματιών με σταφύλι. Χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα ή & περισσότερο. Η διαφορά είναι πως δεν αφαιρείται αλλά την κρατάμε όλο το βράδυ. Όχι δεν είναι η μάσκα θαύμα αλλά βοηθάει την περιοχή των ματιών στο να τονωθούν. Ούτε σύσφιξη, ούτε μείωση γραμμών. Απλώς αφού μένει όλο το βράδυ, το πρωί το βλέμμα είναι πιο ξεκούραστο και έτοιμο για να βάλουμε την κρέμα μας.
 Diopticreme wrinkle repair cream eye contour by Lierac
Τιμή: 25,90 ευρώ
Ποσότητα: 10 ml
Διάρκεια ζωής: 6 μήνες
Είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από την Lierac. Το πήρα σε έκπτωση στα 19,42 ευρώ. Υπόσχεται επανόρθωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Όχι, ούτε τις λεπτές γραμμές που έχω εγώ δεν απαλύνει. Παρόλο αυτά δεν είναι από τις χάλια κρέμες & αυτό με κάνει να πιστεύω πως & άλλες κρέμες τις εταιρείας κάτι θα έχουν να πουν. Έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία, όπως ότι ενυδατώνει ωραία την περιοχή των ματιών - δίνει μια ελαστικότητα & το κονσίλερ απλώνεται τέλεια, μακάρι να το κρατούσε & ανέπαφο για ώρες χωρίς να σπάει... αλλά εντάξει αυτό δεν το καταφέρνει ούτε η supreme της Estee Lauder. Επίσης δίνει ωραίο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, όπως μετά από μια μάσκα ή όταν βάζω ένα λαδάκι από The body shop... αλλά αυτές είναι δικές μου αλχημείες που θα της συζητήσουμε στο μέλλον... :)   

Αυτές είναι κορίτσια οι κρέμες ματιών που έχω αυτή την περίοδο. Περιμένω τα σχόλια σας & φυσικά αν έχετε να μου προτείνεται "ένα μικρο θαύμα" που έχετε ανακαλύψει για τα μάτια, να ξέρετε ότι θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά....
Σας στρουμφοφιλώ γλυκά!!!!

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post! H κρέμα ματιών Estee Lauder σίγουρα είναι καταπληκτική! Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να την δοκιμάσω.. φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ! Δε το λέω εύκολα για μια ακριβή κρέμα... αλλά πραγματικά αν δίνεις βάση στα μάτια και θες να επενδύσεις σε μια κρέμα αυτή είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Really interesting and great products, I used the translate :)
    kisses
    Duapara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια! Έχω δοκιμάσει του Κορρέ την μάσκα με αγγούρι. Συμφωνώ, απλώς δροσίζει λίγο την περιοχή και το θετικό είναι ότι σίγουρα δεν έχει παρενέργειες. Ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ο Korres και η Apivita αυτό το καλό έχουν... δεν κάνουν κάτι κακό ακόμα κι' αν το προϊόν δεν έχει να προσφέρει τίποτα!!!

      Διαγραφή
  5. Έχω δοκιμάσει μόνο τη μάσκα του Korres και μου αρέσει πάρα πολύ! Από κρέμες ματιών, χρησιμοποιώ την aquavita και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη! Φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικά εγώ ψάχνω την τέλεια μάσκα... είμαι σε αναζήτηση που λένε... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μμ ενδιαφέρον πoστ,εγώ να είμαι ειλικρινής έχω παραμελήσει την περιοχή των ματιών,δεν βάζω τίποτε τελευταία,και θα ήθελα να αγόραζα μια κρέμα ματιών,θα τα έχω υπόψιν μου τα σχόλια σου!
    Μόλις έγινα μέλος και στο όμορφο blog σου,θα χαρώ αν γίνεις και εσύ στο δικό μου :)
    .
    Φιλιά,
    Δέσποινα απο Lipstickandlaceblogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Φυσικά και έγινα μέλος στο blog σου. Χαίρομαι που θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάζουμε γυναικείες απόψεις...
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ωραια ολα, την μασκα ματιων την αγαπω την αφηνω για μια ωρα περιπου και μου εχει πει φαρμακοποιος μπορω και να κοιμηθω με αυτην! Φιλια ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ! Αν λες για τη μάσκα της Apivita, ναι όλο το βράδυ την αφήνουμε, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα...
    Φιλιά κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή