Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

April favorites 2015

Γεια σας κορίτσια!!! Καλό μήνα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το τριήμερο... Σήμερα θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου προϊόντα τον μήνα Απρίλιο.

Body butter Honeymania by The Body Shop
Ποσότητα: 200 ml
Τιμή: 15,00 ευρώ (το είχα πάρει σε προσφορά 10,00 ευρώ)
Μυρωδιά: Μέλι και άγρια λουλούδια
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Τι να πω τώρα για τα body butter από The Body Shop... Διαλέξτε την μυρωδιά του γούστου σας και θα έχετε πολύ καλή ενυδάτωση και ωραία αρωματισμένη επιδερμίδα... Το συγκεκριμένο είναι για πολύ ξηρές επιδερμίδες... προσωπικά εγώ το πήρα για το άρωμα, όχι γιατί χρειάζομαι τόσο ενυδάτωση στο σώμα.
Αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης Κορρές
Ποσότητα: 250 ml
Τιμή: 5,40 ευρώ (Το αγοράζω πάντα από φαρμακεία που το έχουν σε έκπτωση στα 3,78 ευρώ και 1+1 δώρο). Διάρκεια ζωής: 12 μήνες. Πληροφορίες για τα συστατικά του εδώ
Για μένα είναι ο άρχοντας στα αφρόλουτρα το συγκεκριμένο. Η μυρωδιά μοναδική, δεν τη βρίσκεις πουθενά. Η διάρκεια αυτής της μυρωδιάς απίστευτη! Μου έχει κρατήσει 7-8 ώρες. Όταν κάνω ντους με το αμπέλι Σαντορίνης δεν χρειάζεται να βάλω άρωμα. Επίσης δεν χρειάζεται να βάλω κρέμα σώματος μετά το ντους γιατί κάνει και ενυδάτωση. Υπάρχει και σε γαλάκτωμα η σειρά αυτή. Ωραίο είναι αλλά αυτό μ' αρέσει λίγο παραπάνω...
White musk libertine solid perfum by The Body Shop
Το αγαπημένο μου άρωμα κλεισμένο σε μια καρδούλα...
Ποσότητα: 13 gr
Τιμή: 8,00 ευρώ
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Πρόκειται για άρωμα σε στέρεα μορφή. Μόνο σ' αυτή τη σειρά υπάρχει από τι μου είπε η πωλήτρια. Είναι ιδανικό και για το μικρότερο τσαντάκι μιας και χωράει παντού... το έχω πάντα μαζί μου και όταν νιώσω ότι θέλω ανανέωση βάζω σε κάποια σημεία από το Libertine που είναι σαν παχύρρευστη κρέμα.

Eyeshadow sunflower & evening primrose 25 golden by Korres (Ποσότητα: 1,8 gr. / Τιμή: 10,00 ευρώ με έκπτωση το είχα πάρει γύρω στα 7,00 ευρώ / Διάρκεια ζωής: 36 μήνες)
Soft eyeliner pencil 6S golden (Ποσότητα: 1,13 gr / Τιμή: 8,00 ευρώ με έκπτωση το είχα πάρει γύρω στα 5,50 ευρώ / Διάρκεια ζωής: 36 μήνες)

<<Είναι και για ευαίσθητα μάτια και τα δύο προϊόντα. Το μολύβι δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά... μια mini έρευνα που έκανα, υπάρχει ένα μολύβι χρυσό με τον αριθμό 14. Αν κάποια γνωρίζει κάτι περισσότερο είναι ευπρόσδεκτο το σχόλιο της και να μας ενημερώσει!>>

Αυτά τα δύο για μένα πάνε πακέτο. Είχα το μαλακό μολύβι σε χρυσό του Korres που είναι για την εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού αλλά δεν μου άρεσε η διάρκεια. Πρόσφατα ανακάλυψα και τη χρυσή σκιά και τα φοράω μαζί στο κινητό βλέφαρο. Δίνουν τέλειο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ του ματιού. Το μολύβι το είχα δοκιμάσει και μόνο του στο κινητό βλέφαρο, με primer για τα μάτια άλλα και πάλι δεν δούλεψε, τουλάχιστον όχι έτσι όπως με την σκιά...
Το μολύβι είναι πολύ κρεμώδη και μαλακό. Απλώνεται εύκολα αλλά δεν έχει καλή διάρκεια γιατί έχει την τάση να λιώνει λόγω σύστασης. Το χρώμα super τέλειο και μαζί με την λαμπερή χρυσή σκιά κάνουν το τέλειο ζευγάρι. Αυτός ο συνδυασμός θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι...   
                                                                                                                         
   Powder blush harmony matte by Mac
Ποσότητα: 6 gr
Τιμή: 22,00 ευρώ (το είχα πάρει με έκπτωση στα 16,50 ευρώ)
Το γνωστό ρουζ της Mac που ναι κι' γω το πήρα για κοψίματα... Είναι ότι πρέπει γι' αυτό το σκοπό. Έχει φυσικό καφέ χρώμα, νομίζω ότι ταιριάζει σε όλα τα δέρματα... ακόμα και στις πολύ λευκές θα είναι εντάξει. Μ' αρέσει γιατί κάνει τις φωτοσκιάσεις με φυσικό τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά. Φυσικά είναι ματ και διαρκεί πολύ.
Ντεμακιγιάζ ματιών Express 2 σε 1 by Garnier
(Ποσότητα: 125 ml / Τιμή: 4,00 ευρώ / Διάρκεια ζωής: 6 μήνες / Περιέχει Δυναμωτική Αργινίνη / Πληροφορίες για την Αργινίνη  εδώ)
Τέλος το ξεβαφτικό ματιών της Garnier που έριξε από το θρόνο εκείνο της L' oreal... Δικαιωματικά γιατί ξεβάφει πιο γρήγορα και πιο ήπια, αφού δεν θέλει πολύ τρίψιμο.... ή και να τρίψεις το μάτι δεν θα πονάει σαν να το ξίνεις, ούτε θα φύγουν οι μισές βλεφαρίδες. Κορίτσια που το εκθειάζατε είχατε δίκιο... έρχομαι να προστεθώ κι' γω στη λίστα των fans... Τέλειο για ν' αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα. Όχι υπερβολικά λιπαρό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δεν αφήνει λιπαρότητα.
Αγαπημένο από τη πρώτη στιγμή που το δοκίμασα!

Κορίτσια μου αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα Απρίλιο. Ήταν και πολλά άλλα... όμως προτίμησα να επικεντρωθώ σ' αυτά που πήγαινε πιο συχνά το χέρι μου... 
Ήταν κάποιο από αυτά αγαπημένο σας έστω και προηγούμενο μήνα; Πιο ήταν το δικό σας κορυφαίο προϊόν για τον Απρίλιο; Ως το επόμενο θέμα μου... σας στρουμφοφιλώ γλυκά!!! 


21 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, η καρδούλα υπέροχη! φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ super όλα! Κάθομαι και τα χαζεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yπέροχα όλα!! Πόσο βολικό είναι το άρωμα σε στερεή μορφή;;;; Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου! Όντως πολύ βολικό... περιμένω να βγάλουν σ' αυτή τη μορφή και τα υπόλοιπα αρώματα.... του The Body Shop... Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο ποστ... Κι εγώ είμαι φαν του προϊόντος της Garnier για ντεμακιγιάζ σε αντίθεση με της L'oreal!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ Αγγελικούλα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ομορφο το post σου! Το harmony της mac σκέφτομαι πολύ καιρό να το πάρω αλλά ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση!!! Τα νεράκια ντεμακιγιάζ της garnier δεν συγκρίνονται με της L'oreal!!! Φιλάκιαααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Δε θέλω να σε επηρεάσω για το harmony, απλώς αν περάσεις από MAC ρίξε του μια ματιά και δοκίμασε το.... :)

      Διαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ! Φιλάκια πολλά και σ' εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ντεμακιγιάζ της Garnier μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ! Το harmony θέλω τόσο να το πάρω αλλά όλο σκέφτομαι πόσο κοστίζει και όλο κάνω πίσω...κάτι μου λέει πως τελικά θα ενδώσω!

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις προτίμησε όταν η Mac βάζει το -25%... αν δεν κάνω λάθος αυτές τις μέρες πρέπει να έχουν εκπτώσεις...
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  9. Το body butter το έχω και εγώ και όντως μυρίζει φοβερά!! Από ενυδάτωση είναι πολύ καλό και μεγάλη ποσότητα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το άρωμα αυτής της σειράς έχει μεγάλη διάρκεια!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  10. Λατρεύω τη μυρωδιά που έχει το αμπέλι Σαντορίνης!! Τι ωραίο το άρωμα στην καρδούλα, δεν το είχα δει!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό μπήκαν και στη λίστα με τα αγαπημένα μου!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  11. Μα τι όμορφη συσκευασία το White Musk! Αγαπημένη μυρωδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία μυρωδιά και πρακτική συσκευασία! :) Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή