Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Estee Lauder (haul)

Γεια σας κορίτσια μου! Τις προηγούμενες μέρες στα Hondos Center είχαν -30% στα επώνυμα καλλυντικά και είπα να το εκμεταλλευτώ...

Ήθελα να κάνω ένα καλό δώρο στη μαμά μου και τώρα ήταν η ευκαιρία να της πάρω τον αγαπημένο της ορό...
Ο ορός λέγεται Perfectionist [CP+R] wrinkle lifting firming serum και είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Η αρχική τιμή για τα 30ml είναι 83,73 ευρώ (με την έκπτωση βγήκε στα 58,61 ευρώ). Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά για να είναι η αγαπημένη της μαμάς μου αυτό λέει πολλά... Την έχω ακούσει να την εκθειάζει λέγοντας πως αναπλάθει το δέρμα μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει λάμψη...
Για μένα πήρα ένα προϊόν που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για το Spotlight skin tone perfector illuminateur de teint. Είναι primer λάμψης. Πρώτα έψαξα παρόμοια και σε οικονομικότερες εταιρείες αλλά δεν μου άρεσαν γιατί στην ανάμειξη χανόταν η λάμψη τους τελείως.
Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρη αν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες γιατί είναι υπερβολικά λαμπερό. Ίσως τα κορίτσια με λιπαρή επιδερμίδα νιώθουν να γυαλίζουν λίγο παραπάνω μ' αυτό. Βέβαια αν μπει λίγη ποσότητα και σε συγκεκριμένα σημεία ίσως να μην έχουν πρόβλημα...
Εμένα που η δική μου επιδερμίδα είναι ξηρή απορροφάτε εύκολα και μου αφήνει τη λάμψη που θέλω. Έχει ροζ-χρυσό σίμερ κάνει την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια. Μια φορά το έχω δοκιμάσει. Δεν έχω προλάβει ακόμα να πειραματιστώ με μεικαπ κτλ. Αργότερα θα σας πω πιο τεκμηριωμένη γνώμη. Προς το παρόν είναι αυτό που ζητούσα! Είναι στα 50ml, έχει διάρκεια ζωής 24 μήνες και αρχική τιμή 46,52 ευρώ. Με την έκπτωση μου βγήκε στα 33 ευρώ.
Τα υπόλοιπα προϊόντα που θα σας δείξω είναι ένα νεσσεσεράκι της Estee Lauder με διάφορα προϊόντα της εταιρείας που μου έβαλε μέσα η αντιπρόσωπος-πωλήτρια της Estee Lauder ως δώρο.


Μία λοσιόν ντεμακιγιάζ, τη Take it away στα 30 ml για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι και για πρόσωπο και για μάτια. Μία φορά την έχω δοκιμάσει κι' αυτή και θεωρώ ότι είναι καταπληκτική. Συνήθως σ' αυτή τη μορφή δεν μου αρέσουν καθόλου τα ξεβαφτικά, ούτε θεωρώ πως καθαρίζουν σε βάθος... Εδώ υπάρχει μια εξαίρεση... Είχα ξεβαφτεί με το Bioderma - που για μένα είναι κορυφή - και λέω δεν περνάω κι λίγο από το Take it away της Estee Lauder.... και ναι αφαίρεσε κι' άλλο μακιγιάζ! Δε το περίμενα! Αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και καθαρή! Λέει οφθαλμολογικά ελεγμένο παρόλο αυτά δε το δοκίμασα στα μάτια... Στο μέλλον περισσότερες λεπτομέρειες που θα το δοκιμάσω εκτενέστερα! 
 Στη συνέχεια μου έκανε δώρο 3 μάσκαρα και ένα μεικάπ σε δείγμα. Τις δύο μάσκαρα δεν τις άνοιξα καθόλου γιατί γενικά δεν μου αρέσουν οι μάσκαρα της Estee Lauder και της χάρισα σε μια φίλη μου. Το μεικάπ το είχα ξαναδοκιμάσει σε δείγμα στο παρελθόν... Είναι πάρα πολύ ελαφρύ, δεν έχει κάλυψη και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν μόνο μια ομοιομορφία χρώματος στο πρόσωπο τους, χωρίς να είναι βαρύ το προϊόν. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα δω αν κάτι θ' αλλάξει στις απόψεις μου γι' αυτό. Κυρίως αυτό που με προβληματίζει σ' αυτού του είδους τα μεικάπ είναι ότι κοστίζουν ακριβά και δεν έχουν κάλυψη. Αν δεν θέλω κάλυψη δεν χρειάζεται να δώσω τόσα χρήματα μπορώ να βρω κάτι τέτοιο οικονομικότερα.
Από τις μάσκαρα κράτησα για τον εαυτό μου την Little Black Primer γιατί ήθελα να τη δοκιμάσω. Είναι primer για τις βλεφαρίδες και η πωλήτρια μου είπε πως έχει μέσα κολλαγόνο. Την δοκίμασα πάνω από τη μάσκαρα μου και μπορώ να πω πως κυρίως δίνει όγκο. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν... σίγουρα θα κάνω τις πρόβες μου και θα σας πω... 
Ακόμη, ένα δείγμα του αρώματος Modern Muse (eau de parfum) που πρώτη φορά μύρισα φέτος το χειμώνα και περιττό να σας πω ότι έγινε το άρωμα μου και είδη το έχω αλλά ποτέ δεν λέω όχι σε ένα δείγμα που θα με ακολουθεί μέσα στη τσάντα μου, αν και το συγκεκριμένο άρωμα δεν χρειάζεται ανανέωση έχει μεγάλη διάρκεια. Μοντέρνο δε το λες... είναι ένα κλασικό άρωμα σχεδόν μανταμίστικο αλλά τρελαίνομαι με την μυρωδιά του και ας μου λένε οι φίλες μου ότι είμαι μανταμίτσα.... Από τα συστατικά που μου είχε περιγράψει τότε η πωλήτρια θυμάμαι πως έχει musk μέσα. Που ότι έχει musk γίνεται αγαπημένο!!!
Τέλος πήρα και διάφορα ενημερωτικά φυλλάδια με τις κρέμες τις εταιρίας γιατί άνθρωποι είμαστε ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα χρειαστείς μια πληροφορία για μια κρέμα....:)

Πληροφορίες για τα προϊόντα της Estee Lauder θα βρείτε στο επίσημο site στο http://www.esteelauder.gr/
Αυτά από μένα κορίτσια μου... περιμένω τα σχόλια σας, αν έχετε κάποιο από αυτά και πως σας φαίνεται... και αν χρησιμοποιήσατε και ' σεις το -30% και αγοράσατε κάποιο επώνυμο προϊόν. Στρουμφοφιλιά σε όλες!!!



21 σχόλια:

  1. Το Spotlight skin tone perfector illuminateur de teint φαίνεται πάρα πολύ ωραίο! Από Estee Lauder μόνο κάτι κραγιόν έχω δοκιμάσει τα οποία μου άρεσαν πολύ αλλά δεν έχω πάρει κάτι άλλο γιατί είναι λίγο ακριβή για το φοιτητικό πορτοφολάκι μου...

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω υπολογίσει πως όταν η Estee έχει -30% τα κραγιόν κάνουν περίπου όσο ένα της Mac. Ναι είναι ακριβή εταιρεία γι' αυτό περιμένω τις εκπτώσεις για κάποια καλλυντικά της. Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα τα προιοντα .. Με γεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου, να είσαι καλά!!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Καλοφορετα, ειναι ολα ενα και ενα! Το little black primer το εχω εδω και καιρο στη wishlist μου, περιμενω να μας πεις εντυπωσεις. Φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Μόλις το δοκιμάσω με όλους τους τρόπους.... και με αδιάβροχη μάσκαρα και μόνο του και χωρίς γύρισμα με ψαλιδάκι κτλ.... θα πω σίγουρα την άποψη μου ολοκληρωμένα! :) Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Να τα χαίρεσαι όλα! Πήγα και πήρα το άρωμα Si Giorgio Armani. Τη μάσκαρα πράιμερ την λιγουρεύομαι κι'γω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ! Να ευχαριστηθείς κι' εσύ το άρωμα σου (το έχω σε κρέμα-αγαπημένη μυρωδιά)... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις άρχισα να εξερευνώ το blog σου, και φυσικά έκανα ήδη εγγραφή!
    Το Modern Muse το έχω μυρίσει, και πραγματικά λάτρεψα το άρωμα του!
    Με γεια σου όλα τα πραγματάκια, να τα χαρείς!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ έκανα εγγραφή στο blog σου και χαίρομαι που από ' δω και πέρα θα τα λέμε.... Φιλιά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ωραίο blog και ενδιαφέρον άρθρο! Μόλις έγινα μέλος! Αν θες δες το δικό μου και αν μπορείς γίνε μέλος:) Λέγεται: kids-ofreneia.blogspot.gr (GirlStrategy). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το διάβασες, καλή σου μέρα! xoxo Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έκανες εγγραφή, μόλις κοιτούσα το blog σου... έκανα κι' γω εγγραφή και ελπίζω να τα πούμε και στο μέλλον!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  9. Με γεια σου!! To primer λάμψης φαίνεται τέλειο!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ! Σήμερα το φόρεσα με ολοκληρωμένο μακιγιάζ... δεν έχει έντονο σίμερ τελικά... είναι πολύ ενυδατικό και δείχνει πολύ λαμπερό το δέρμα. Δεν ξέρω αν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες... θα το δώσω να το δοκιμάσει μια φίλη μου που έχει λιπαρή/μεικτή, γιατί είμαι περίεργη να δω αν κάνει για άλλους τύπους δέρματος... Φιλάκια!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ' ευχαριστώ! Να' σαι καλά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχχχχ Estee Lauder!!! Λατρεύω όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει αλλά είναι πανάκριβα! Πωπω με κόλασες!!! χεχεχ Να τα χαρείς όλα εύχομαι και πάνω απ'όλα να αξίζουν τα λεφτά τους!!! Να σε ρωτήσω, γνωρίζεις αν δίνουν ακόμη δειγματάκια από μάσκαρα; ή μόνο εάν ψωνίσεις κάτι; θέλω τόσο πολύ ένα δειγματάκι της double wear!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ! Όλα είναι υπό δοκιμή και ελπίζω κι' γώ ν' αξίζουν γιατί όντως δεν τα λες και φτηνά... :) Οι πωλήτριες, δείγματα είναι υποχρεωμένες να δίνουν ακόμα κι' αν δεν αγοράσεις... αλλά εξαρτάται από τα κέφια τους... Κάποιες δίνουν, κάποιες λένε πως τελείωσαν τα αποθέματα κτλ.... Τι να πει κανείς;;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πάντα το θέμα είναι πωλήτριες, έχεις δίκιο..απλά είπα μήπως δεν δίνουν πια από μασκαρα γιατί το βλέπω σπάνια!!! Σ'ευχαριστώ!!!^^

      Διαγραφή