Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Empties/Το καλάθι μου με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι το τέλος...

Γεια σας κορίτσια, τι μου στρουφοκάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Κάποια προϊόντα μου, άδειασαν και ήρθε η ώρα να τα πετάξω... άλλα όχι πριν σας μιλήσω γι' αυτά και μου πείτε και τη δική σας άποψη - αν κάποιο το έχετε δοκιμάσει και εσείς...

Ας αρχίσουμε λοιπόν...
Maybelline The falsies volum' express Black Drama mascara
Διάρκεια προϊόντος: 6 μήνες
Ποσότητα: 8,2 ml
Τιμή: Αρχική 14,95 ευρώ (την είχα αγοράσει με -5 ευρώ)
Γνώμη: Πετάξτε το black και κρατήστε το drama... γιατί πραγματικά ήταν σκέτο δράμα! Δεν καταλαβαίνω γιατί η Maybelline που εδώ και χρόνια έχει από τις καλύτερες μάσκαρα δημιούργησε αυτή τη σύσταση που στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα. Ούτε όγκο, ούτε μήκος. Το μόνο που κάνει είναι να μικραίνει τις βλεφαρίδες και να τις "ρίχνει". Άθλιο αποτέλεσμα!
Έχει ένα πολλά υποσχόμενο καμπυλωτό τριχωτό βουρτσάκι και ίνες... Εγώ δεν είδα τίποτα! Όπως καταλαβαίνετε δεν την τελείωσα ακριβώς... απλώς πέρασε ο καιρός και πρέπει να την πετάξω!



KORRES herb gloss colorant/γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος των 30 βαθμών

Διάρκεια προϊόντος: 36 μήνες
Ποσότητα: 120 ml
Τιμή: Αρχική 2,45 ευρώ (το αγόρασα με έκπτωση -30%) 
Περιγραφή και λεπτομέρειες για το προϊόν θα βρείτε στο http://www.pharmacy2go.gr/gr/el/products/korres-herb-gloss-colorant-galaktoma-energopoiisis-xromatos-30
Γνώμη μου: Προτείνεται να χρησιμοποιείτε με βαφή της αντίστοιχης σειράς του KORRES. Προσωπικά το έχω αναμίξει με βαφές άλλων εταιρειών και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει γιατί λειτουργεί ωραία με τις βαφές και ενυδατώνει απίστευτα καλά τα μαλλιά! Είχα το αποτέλεσμα σε απόδοση χρώματος, όπως με τα oxycremes άλλων εταιριών που θεωρούνται επαγγελματικά. Σίγουρα θα το ξανά αγοράσω!


Yves Saint Laurent lipstick Rouge Volupte 
Απόχρωση: Νο 8 Fetish Pink
Διάρκεια προϊόντος: 12 μήνες
Ποσότητα: 4 gr
Τιμή: 45,00-50,00 ευρώ (έχω πολύ καιρό που το αγόρασα και δεν θυμάμαι ακριβώς)
Σ'αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση του κραγιόν http://www.yslbeautyus.com/rouge-volupt%C3%A9/374YSL.html?dwvar_374YSL_color=3%20Ultimate%20Beige
Γνώμη μου: Το τέλειωσα μέσα στο πρώτο 6μήνο που το απέκτησα... Μόνο αυτό φορούσα εκείνη την περίοδο - κόλλημα πραγματικό. Τώρα έτσι το κρατάω ως ανάμνηση! Έχει μια υπέροχη πολυτελή συσκευασία και μια εξωφρενική τιμή. Είναι ενυδατικό και πολύ κρεμώδες. Είναι το μοναδικό κραγιόν που έχω τελειώσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!
Είναι ένα καθαρό ροζ με μπλε υποτόνους. Δεν έχει διάρκεια και πρέπει να το έχετε συνέχεια μαζί σας για να το ανανεώνεται... Αν και εντυπωσιακό λόγω τιμής δεν θα το ξανά αγόραζα...



Apivita lip care with cocoa butter SPF 20
με κερί μελισσών & λάδι ελιάς

Διάρκεια προϊόντος: 12 μήνες
Ποσότητα: 4,4 gr
Τιμή: Κάπου στα 4 ευρώ

Γνώμη μου: Το είχα χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι στην παραλία για το spf 20 που έχει. Από' κει και πέρα δεν είναι το αγαπημένο μου ενυδατικό χειλιών. Δεν μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει... θα έλεγα ότι έχει ένα επιφανειακό φιλμ ενυδάτωσης και όχι σε βάθος. Φεύγει εύκολα και θέλει συνέχεια ανανέωση. Προτιμώ άλλα! Μόνο για το spf 20 θα το ξανά αγόραζα, εάν δεν βρω κάτι άλλο....




Johnsons' baby oil
(σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία)

Διάρκεια προϊόντος: 36 μήνες
Ποσότητα: 200 ml
Τιμή: 4,50-5,00 ευρώ

Γνώμη μου: Προορίζεται για μωρά αλλά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και ενήλικες. Είναι η γρήγορη λύση! Αν κάνει κρύο και βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία να βγείτε από το μπάνιο για να ενυδατώσετε το σώμα σας, με αυτό το προϊόν μπορείτε εύκολα και γρήγορα (μέσα στο μπάνιο) και ενώ η επιδερμίδα είναι ακόμα βρεγμένη να το απλώσετε σε όλο το σώμα σας. Το καλοκαίρι αναδεικνύει το μαύρισμα αλλά μπορεί να προκαλέσει και αίσθηση ζέστης. Επίσης προσοχή, μη πέσει κάτω γιατί η σύσταση του είναι λιπαρή -εφόσον είναι λάδι σώματος- γιατί γλιστράει.... Το χρησιμοποιούσα το χειμώνα -μεγάλη κρυουλιάρα - προς το παρόν δεν σκέφτομαι να το αγοράσω ξανά....




Schwarzkopf gliss hair repair with liquid keratin Million Gloss
Μάσκα λάμψης 10 ημερών
Διάρκεια προϊόντος: 12 μήνες
Ποσότητα: 150 ml
Τιμή: 5,00 ευρώ περίπου
Περισσότερα στο http://www.gliss.schwarzkopf.gr/glisskur/gr/gr/home/products-solutions/product-lines/million-gloss/million-gloss-mask.html

Γνώμη μου: Χρειάζεται 1 λεπτό και μπορεί να χρησιμοποιείτε συχνά. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα προϊόν που τελειώνει γρήγορα μιας και είναι μόλις 150 ml. Για Schwarzkopf δεν είναι μια πολύ πηχτή μάσκα -έχει και πιο πηχτές η συγκεκριμένη εταιρία. Αυτό θα πει πως χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω ποσότητα από τι θα βάζαμε με μια πιο πηχτή. Άρα πάλι εις βάρος είναι το οικονομικό, δηλ., ποσότητα-τιμή. Αν παραβλέψουμε αυτό καθεαυτό το προϊόν είναι καλό. Χαρίζει λάμψη και ενυδατώνει τόσο όσο να μην βαραίνει τα μαλλιά. Προφανώς μια γυναίκα με πολύ πλούσια και ξηρά μαλλιά τύπου σγουρά να μην μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Τα δικά μου μαλλιά είναι λίγο ξηρά προς στις άκρες αλλά η τρίχα είναι λεπτή οπότε το million gloss με βόλεψε. Έδωσε φως στην τρίχα και ανέδειξε το χρώμα μου. Θα ήθελα να δοκιμάσω τα υπόλοιπα από αυτή τη σειρά που έχουν και πιο πολύ ποσότητα. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που έφτασα μέχρι το τέλος....
Ως την άλλη φορά που θα τα ξανά πούμε γεια σας και να περνάτε όμορφα!!!!
Περιμένω τα δικά σας σχόλια....

23 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο post, έχω δοκιμάσει την μάσκαρα! εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ, γενικά όλες οι μάσκαρες της Maybelline μου αρέσουν .. φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Και εμένα της Maybelline μου αρέσουν γενικά... με αυτή δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά... Σίγουρα σε άλλες κοπέλες θα έκατσε καλά, όπως σ΄εσένα!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, η μάσκαρα μ'αρέσει αν και μετα από κάποιες ώρες μου δημιουργεί αυτά τα μαυράκια στο κάτω βλέφαρο και έτσι δεν την ξαναχρησιμοποιήσα! Για της apivita to lip care ούτε εμένα με ενθουσίασε! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Το μόνο καλό που έχει αυτή η μάσκαρα -για μένα- είναι ότι ξεβάφεται εύκολα και με ένα απλό μαντιλάκι... άλλα τι να το κάνεις....Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα κι εγώ την Falses της Maybelline... Πάει καιρός, αλλά απ'όσο θυμάμαι δεν είχα μείνει ευχαριστημένη ούτε εγώ... Πολύ όμορφο και αναλυτικό ποστ!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφο το blog σου στρουμφιτα μου. Εχω δοκιμασει το baby oil και μου αρεσει πολυ.ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Χαίρομαι αν βοήθησα.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι ωραίο blog!Πολύ ωραίο και αναλυτικό άρθρο.Έχω δοκιμάσει το lip care της apivita και δεν με ικανοποίησε καθόλου!Όπως είπες κι εσύ η ενυδάτωση που αφήνει είναι επιφανειακή και όχι βαθιά.Αν θέλεις μπορείς να επισκεφθείς και το δικό μου blog(AfterSchool-schoolflowers.blogspot.com).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μπορώ να ανταποδώσω κι' γω για το δικό σου blog... πολύ ωραίο μόλις έκανα εγγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα η μασκαρα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ever :P χιχι το κραγιον τι υπεροχο χρωμα +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρομαι που σου ταίριαξε η μάσκαρα γιατί σ' εμένα όχι! Το κραγιόν πραγματικά υπέροχο... συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο review των προϊόντων σου! Καλή αρχή με το blog σου, και αυτό το κραγιόν το θέλω, το θέλω, το θέλω! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ! Σε νιώθω με το κραγιόν και ελπίζω να τα πούμε και στο μέλλον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στρουμφίτα μου πολύ όμορφη ανάρτηση! Το κραγιόν του YSL φαίνεται πολύ όμορφο, αλλά όντως η τιμή είναι θεωρώ υπερβολική και ειδικά για ένα κραγιόν που χρειάζεται συνεχώς ανανέωση, καθώς αυτό φαίνεται ακόμα και από την φωτογραφία! Το λαδάκι της johnson υπάρχει πάντα στο σπίτι και με βγάζει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση καθώς όταν κάνω μπάνιο και δεν έχω χρόνο για ενυδάτωση το χρησιμοποιώ στο μπάνιο. Δεν μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει αν το χρησιμοποιήσω μόνο του χωρίς νερό κι έτσι δεν το χρησιμοποιώ ποτέ εκτός μπάνιου! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου σ' ευχαριστώ! Πράγματι το λαδάκι αυτό μόνο του δεν αφήνει καλή αίσθηση κι' αν κάνει και ζέστη... έλιωσες... :)
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  14. Ωραια empties !! To γαλακτωμα απο Κορρε το εβαλα στο ματι χΔ xxx :) http://mycolorsecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' ευχαριστώ! Ενυδατώνει ενώ βάφεις τα μαλλιά.. θα το ευχαριστηθείς... Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή