Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η απογοήτευση του μήνα!

Γεια σας στρουμφίτες! Ελπίζω να είστε καλά; Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν που απέκτησα στις αρχές του μήνα και με απογοήτευσε πλήρως... Ας αρχίσουμε λοιπόν.... 

The Body Shop Almond hand & nail cream
Χρειαζόμουν μια ενυδατική κρέμα για σκασμένα χέρια...
Στις αρχές του μήνα τα χέρια μου από το κρύο ήταν ξηρά και κοκκινισμένα. Μου είχε τελειώσει η κρέμα της Αpivita που συνήθως χρησιμοποιώ και ως ζιζάνιο που πάντα θέλει να δοκιμάζει καινούρια προϊόντα είπα να δοκιμάσω από The body shop αυτή με το αμύγδαλο, μιας και ήταν για όλους τους τύπους δέρματος... Το πήρα και στα 100 ml (μπόλικο πράγμα) και κόστισε 8,50 ευρώ (από χρυσό είναι αυτή η κρέμα;;;; Παρόλο αυτά ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα μου κάνει και τα έδωσα...)
Αρχικά η μυρωδιά είναι υπέροχη και του γούστου μου... κατά δεύτερον φεύγει πολύ προϊόν από το σωληνάριο. Τρίτον δεν απορροφάτε και αφήνει λιπαρότητα. Το χειρότερο όμως είναι ότι σε πληγωμένα χέρια νιώθεις κάψιμο, δεν έχει καθόλου καλή αίσθηση. Όπως καταλαβαίνετε όσο είχα σοβαρό πρόβλημα δεν μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω. Τώρα που τα χέρια μου είναι σε καλή κατάσταση δεν έχω κάποιο πρόβλημα εκτός του ότι δεν απορροφάτε. Την απλή ενυδάτωση την κάνει και αφήνει ωραία μυρωδιά στα χέρια. Τέλος βοηθάει τα νύχια όσο είναι ακόμα στην αρχή, δηλ., την πρώτη μέρα. Την επόμενη μέρα τα νύχια παρουσιάζουν τις φθορές που είχαν, πριν χρησιμοποιηθεί η κρέμα. Οπότε δικαιωματικά αυτή η κρέμα χεριών μπαίνει στη λίστα με τα προϊόντα που με απογοήτευσαν!
Εσείς κορίτσια μου, την έχετε δοκιμάσει αυτή τη κρέμα; Πως σας φάνηκε; Πιο είναι το προϊόν που σας απογοήτευσε αυτό το μήνα;
Ως την άλλη φορά που θα τα ξαναπούμε σας στρουμφοφιλώ.....

12 σχόλια:

  1. Δεν έτυχε να την δοκιμάσω πάντως η συσκευασία είναι πολύ ωραία, κρίμα που δεν κάνει την δουλειά που πρέπει, φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και εμένα μου κακοφάνηκε γιατί την ήθελα όταν είχα πρόβλημα... αλλά τι να γίνει! Φιλάκια και σ' εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία.. Κρίμα γιατί σαν μυρωδια πρέπει να είναι πολύ ωραία..Φιλιά πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι δεν έτσουζε ακριβώς... κάτι σαν κάψιμο ένιωθα.... Δεν έκανε δουλειά καθόλου, τι να πω... Φιλάκια πολλά και σ' εσένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάζε τη μόνο το βράδυ αφού είναι λιπαρή! Δεν την έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη, αλλά το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα με τα σκασμένα χέρια και το κάψιμο! Δοκίμασε tol velvet intensive hand cream από pharmasept, sensial από castalia και αυτή με το nordic berry από neutrogena! ;) Πολλά στρουμφο-φιλιά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι την έχω δίπλα στο κομοδίνο μου για βράδυ... Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις! Στρουμφοφιλάκια.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα που δε σε βόλεψε γιατί ήταν και ακριβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπρεπε να πάρω τουλάχιστον τα λιγότερα ml... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά καταλαβαίνω την αίσθηση που προσφέρει!! Να δοκιμάσεις της Caudalie που σε σκασμένα χέρια δεν τα επηρεάζει περισσότερο και προσφέρει επούλωση!! Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία σ' ευχαριστώ!!!! Έχουν και ιδιαίτερες μυρωδιές τα caudalie -δεν βρίσκεις αλλού- που μ'αρέσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν την έχω δοκιμάσει αλλά γενικά η body shop μου φαίνεται κάπως ακριβή σαν εταιρία. Ειδικά όσον αφορά τα αφρόλουτρα και άλλα παρόμοια. Μπορούμε να βρούμε και πιο οικονομικές κρεμούλες χεριών που να κάνουν καλύτερη δουλειά ;*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα The body shop παθαίνω το εξής ή που θα μου αρέσει κάτι πολύ και θα το παίρνω και θα το ξαναπαίρνω ή δεν μου αρέσει καθόλου... Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή