Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ώρα για την περιποίηση της φτέρνας!

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Πάσχα! Σήμερα θα βάλουμε στο μικροσκόπιο ένα προϊόν περιποίησης για τα κάτω άκρα από το The Body Shop. Πρόκειται για το scrub & την ενυδατική κρέμα για τη φτέρνα. Αυτή η διαδικασία, για μένα, πρέπει να ξεκινάει αυτό το μήνα για να είναι προετοιμασμένα τα πόδια μας για τα ανοιχτά πέδιλα που θα φορέσουμε σε λίγο ή που ήδη έχουμε αρχίσει κάποιες να φοράμε... Επέλεξα να μιλήσω για τα συγκεκριμένα, γιατί δουλεύουν άψογα μεταξύ τους & είναι τα μοναδικά που είδα αποτελέσματα συγκριτικά & με άλλα που έχω δοκιμάσει. Ας αρχίσουμε:
Peppermint smoothing pumice foot scrub 100ml
Τι είναι: Peeling (απολεπιστικό) για τις φτέρνες. 
Πως χρησιμοποιείτε: Μουλιάζουμε τα πόδια μας σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό & μόλις μαλακώσει η περιοχή τρίβουμε στα προβληματικά σημεία με το scrub. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να γίνει αυτό παράλληλα με ένα εργαλείο, όπως μία ελαφρόπετρα. Ανάλογα με την ένταση του προβλήματος θα πρέπει να είναι & η συχνότητα εφαρμογής. Σ' εμένα 2-3 φορές την εβδομάδα -στην αρχή- είναι αρκετή.
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε: Έχει μέτριους κόκκους και μυρίζει μέντα. Για την ακρίβεια έχει έλαιο από μέντα οπότε ενυδατώνει παράλληλα. Κοστίζει 9,00 ευρώ.
Αποτελέσματα: Από την πρώτη εβδομάδα υπάρχει θεαματική βελτίωση της περιοχής. Μετά η χρήση του μπορεί να γίνεται πιο αραιά. Δηλ., για διατήρηση του αποτελέσματος.
Peppermint intensive foot rescue 100ml
Τι είναι: Ενυδατική για τις φτέρνες.
Πως χρησιμοποιείτε: Το βράδυ πριν κοιμηθείτε ενυδατώστε την περιοχή & προαιρετικά φορέστε κάλτσες. Ούτε για πλάκα μην ενυδατώσετε τις φτέρνες σας με αυτή τη κρέμα & μετά φορέσετε πέδιλα & βγείτε για βόλτα. Στην καλύτερη περίπτωση θα σας φύγει το πέδιλο, στην χειρότερη θα σπάσετε κανένα πόδι.... Γλιστράει! Γι' αυτό ενδείκνυται ως θεραπεία το βράδυ. 
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε: Μυρίζει μέντα & η σύσταση του είναι πυκνή. Στα συστατικά του περιλαμβάνονται το βούτυρο κακάο, το σογιέλαιο & το κερί μελισσών. Κοστίζει 10,50 ευρώ.
Αποτέλεσμα: Τέλειες ενυδατωμένες φτέρνες, χωρίς αφυδάτωση & σκασίματα. Αν έχετε ήπιο πρόβλημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί & μόνη της χωρίς το απολεπιστικό των ποδιών.
Ως την άλλη φορά που θα τα ξαναπούμε γεια σας!!!!

4 σχόλια:

  1. Τέλεια ! Σίγουρα θα τα πάρω μόλις αρχίσει να καλοκαίριαζει.. Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χρησιμοποιώ χρόνια και όσες φορές πήγα να δοκιμάσω άλλα προϊόντα απογοητεύτηκα... οπότε πια δεν κάνω πειράματα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα και τα δύο!! Ειδικά την κρέμα την έχω στην wishlist μου για τις καλοκαιρινές μου αγορές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου "λύσει τα πόδια" :) Είμαι σίγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή